SOS: Έδωσα δεύτερη φορά, τι γίνετε με τα πρώτα μορια μου;

Rawan

Νεοφερμένο μέλος

Η Ραουάν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοτεχνολογίας Γεωπονικού. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλησπέρα,
Έχω μια φίλη που έδωσε δύο φορές και την δεύτερη φορά δεν έγραψα τόσο καλά όσο την πρώτη και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα πρώτα μορια για να κάνει 10% και να περάσει είτε βιοτεχνολογια και βιοχημεια στη Λάρισα είτε μοριακή βιολογία στην Αλεξανδρούπολη. Ο αγαπημένος chatGPT της είπε ότι δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί έδωσε δεύτερη φορά και όταν έψαξα εγώ μου είπε ότι μπορεί. Αν κάποιος γνωρίζει τι γίνεται σε σχέση με αυτό το θέμα να βοηθήσει λίγο ή αν ξέρετε κάποιο ΦΕΚ σε σχέση με αυτό να μου το στείλει.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.953 μηνύματα.
Καλησπέρα,
Έχω μια φίλη που έδωσε δύο φορές και την δεύτερη φορά δεν έγραψα τόσο καλά όσο την πρώτη και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα πρώτα μορια για να κάνει 10% και να περάσει είτε βιοτεχνολογια και βιοχημεια στη Λάρισα είτε μοριακή βιολογία στην Αλεξανδρούπολη. Ο αγαπημένος chatGPT της είπε ότι δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί έδωσε δεύτερη φορά και όταν έψαξα εγώ μου είπε ότι μπορεί. Αν κάποιος γνωρίζει τι γίνεται σε σχέση με αυτό το θέμα να βοηθήσει λίγο ή αν ξέρετε κάποιο ΦΕΚ σε σχέση με αυτό να μου το στείλει.
Το πρωτο chatGPT ειπε την αληθεια.
Μολις την δευτερη φορα που πηγε και εστω σε ενα μαθημα και εδωσε κολλα .... τοτε ολοι οι προηγουνενοι βαθμοι σβήστηκαν... και οι νεοι ειναι μηδεν.
Το δικο σου chatGPT ειπε οκ ισως με την προυποθεση οτι ...ναι μεν εκανε αιτηση για πανελλελε αλλα δεν ειχε το θαρος και δεν μπηκε στην αιθουσα καν.
Τωρα για φεκ δεν ψαχνω
Εδω ειναι οτι λεει η εγκυκλιος οταν υπαβαλεις αιτηση για πανελληνιες.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ (χωρίς νέα εξέταση)

Τέλος, όσοι απόφοιτοι με την Αίτηση-Δήλωση δηλώσουν υποψηφιότητα για νέα εξέταση με τα ΓΕΛ, και τελικά δεν προσέλθουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ σε ΚΑΝΕΝΑ μάθημα, έχουν το δικαίωμα να υπαχθούν στο ποσοστό του 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, εφόσον το επιθυμούν, και εφόσον το δικαιούνται, όσοι δηλαδή είχαν συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ το 2023 ή το 2024.

Εδω η εγκύκλιος 2025

Χρήστες Βρείτε παρόμοια