1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ έχω αποφασίσει πως θα δηλώσω και θα ήθελα να μοιραστώ εμπειρίες και απορίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandros20
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ προκαταβολικά...!
A propos
Διάσημο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
σ'ευχαριστώ πολύ
:thanks:
Νά'σαι καλά...
Θα το παραγγείλω από τις εκδόσεις αυτές.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
EleNouzZz
Νεοφερμένος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
moiiii! πως σου φαινεται η υλη?
Ακόμα Μολιέρο κάνω...
Βασικά δε μου φαίνεται δύσκολη αλλά ατελείωτη...
A propos
Διάσημο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Merci préalablement!
Archangel^^
Νεοφερμένος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Γαλλογαλλικό λεξικό από όσο ξέρω επιτρέπεται μόνο στην έκθεση και το compte rendu στο sorbonne c2,και όχι στη μετάφραση (εννοείται). Tώρα αν άλλαξαν και το sorbonne c1 από τότε που το έδινα εγώ τι να σ ου πω...
Ναι,έχεις δίκιο...Δικό μου το λάθος
Θα μπορούσατε εσείς που έχετε περάσει τη συγκεκριμένη εξέταση,να περιγράψετε τις εντυπώσεις σας(επίπεδο δυσκολίας,αυστηρότητα στη διόρθωση,χρησιμότητα του διπλώματος στην περαιτέρω πορεία ως μαθητής και ως πολίτης κλπ.);
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι ασκήσεις της γραμματικής μου φάνηκε το πιο έυκολο σχετικά στάδιο, μετά το κείμενο και η έκθεση και τέλος η λογοτεχνία. Πάντως να τα διαβάσεις και τα 2 έργα πολύ καλά. Εγώ νόμιζα και ήλπιζα ότι θα έπεφτε το Malade Imaginaire, και δεν ήμουν τόσο καλά προετοιμασμένη για την Κολομπά. Αυτό που θέλουν να δουν κυρίως είναι αν ξέρεις γαλλικά, καλά γαλλικά. Και να προσέξεις οι απαντήσεις σου να είναι ολοκληρωμένες, με πρόλογο, κύριο μέρος, επίλογο, οι προτάσεις καλά συνδεδεμένες. Πιστεύω ότι και κάτι σχετικά άγνωστο αν πέσει αν δουν ότι το παλεύεις αλλά έχεις πολύ καλό λόγο και γνωρίζεις να χειρίζεσαι τη γλώσσα δεν θα σε κόψουν
Τα προφορικά είναι πάντως αρκετά εύκολα. Εγώ εξεπλάγην όταν είδα το βαθμό μου. 18/20 και είναι και οι εξεταστές πολύ καλοί.
Αυτά. Αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο εδώ είμαστε
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ έδωσα πέρυσι. Η αλήθεια είναι ότι στη λογοτεχνία πάτωσα πραγματικά. Είχα 15/30 και γι'αυτό φέτος που δίνω το Sorbonne c2 έδωσα μέγιστη βαρύτητα στα βιβλία. Να σου πω εμένα τα προφορικά με έσωσαν. Δηλαδή στα γραπτά με το ζόρι πέρασα 46/80 πήρα...
Οι ασκήσεις της γραμματικής μου φάνηκε το πιο έυκολο σχετικά στάδιο, μετά το κείμενο και η έκθεση και τέλος η λογοτεχνία. Πάντως να τα διαβάσεις και τα 2 έργα πολύ καλά. Εγώ νόμιζα και ήλπιζα ότι θα έπεφτε το Malade Imaginaire, και δεν ήμουν τόσο καλά προετοιμασμένη για την Κολομπά. Αυτό που θέλουν να δουν κυρίως είναι αν ξέρεις γαλλικά, καλά γαλλικά. Και να προσέξεις οι απαντήσεις σου να είναι ολοκληρωμένες, με πρόλογο, κύριο μέρος, επίλογο, οι προτάσεις καλά συνδεδεμένες. Πιστεύω ότι και κάτι σχετικά άγνωστο αν πέσει αν δουν ότι το παλεύεις αλλά έχεις πολύ καλό λόγο και γνωρίζεις να χειρίζεσαι τη γλώσσα δεν θα σε κόψουν
Τα προφορικά είναι πάντως αρκετά εύκολα. Εγώ εξεπλάγην όταν είδα το βαθμό μου. 18/20 και είναι και οι εξεταστές πολύ καλοί.
Αυτά. Αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο εδώ είμαστε
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Η λογοτεχνία είναι καπως δύσκολη αλλά ενταξει...Με λίγη προσπάθεια καταφέρνετε...
Εμένα η έκθεση και το κείμενο με αγχώνουν!
Μπορείς να μου πεις λίγο γι αυτά;Δηλαδή τι βαθμούς είχες,αν περίμενες παραπάνω ή λιγότερο,πως προετοιμάστηκες γι'αυτά τα μέρη κλπ...
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου πω και εγώ το φοβάμαι το κείμενο και την έκθεση αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά να το διαάσεις καλά και να είσαι προσεχτικός, να απαντάς σε αυτό που σου ζητάει η κάθε ερώτηση. Η έκθεση νομίζω σου δίνει δυο επιλογές: ή να κάνεις τη συνέχεια τησ ιστορίας ή να γράψεις κάτι πάνω στο κύριο θέμα. Εγώ πχ επέλξα το 2ο που έλεγε για το αν υπάρχει κοινωνικός διαχωρισμός ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια, στο σπίτι και στο σχολείο.
Πάντως μην αγχώνεσαι. Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με αυτά που έγραψα δεν θα πέρναγα αλλά έστω και με έξι πάνω απ'τη βάση το πήρα!
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
H έκθεση και το κείμενο ήταν μέτρια σε δυσκολία. Δεν θυμάμαι ακριβώς το βαθμό μου αλλά νομίζω ότι περίμενα παραπάνω. Στην έκθεση πάντως πρέπει να είχα ψιλοβγεί εκτός θέματος... Από το κείμενο ( είχε πέσει το Malteo Falcone του Μεριμέ) είχα πολλές άγνωστες λέξεις αλλά εντάξει τα έβγαλα πέρα με τις ερωτήσεις.
Να σου πω και εγώ το φοβάμαι το κείμενο και την έκθεση αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά να το διαάσεις καλά και να είσαι προσεχτικός, να απαντάς σε αυτό που σου ζητάει η κάθε ερώτηση. Η έκθεση νομίζω σου δίνει δυο επιλογές: ή να κάνεις τη συνέχεια τησ ιστορίας ή να γράψεις κάτι πάνω στο κύριο θέμα. Εγώ πχ επέλξα το 2ο που έλεγε για το αν υπάρχει κοινωνικός διαχωρισμός ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια, στο σπίτι και στο σχολείο.
Πάντως μην αγχώνεσαι. Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με αυτά που έγραψα δεν θα πέρναγα αλλά έστω και με έξι πάνω απ'τη βάση το πήρα!
Εντάξει.Σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου..Ομολογώ πως με καθησυχάζουν πολύ τα λόγια σου μιας και δίνω την Κυριακή!
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
EleNouzZz
Νεοφερμένος
τι λετε να πεσει λογοτεχνια??
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
EleNouzZz
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.