element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοειται κατα!βεβαια ειχα και γω φβ και πριν λιγες μερες το εσβησα γτ κτλβα οτι δν εχει καμια σημασια!!το φβ ειναι το μελλον μας?καθομαστε σα χαζα μπροστα σε μια οθονη και αποβλακωνομαστε αντι να βγουμε εξω..περιμενουμε ποτε θα μας κανει ο αλλος λαικ και κανουμε 8558 ατομα ταγκ στις φωτος μας γ ν ειμαστε " famous " ελεος!!! ας ξυπνησουμε επιτελους
;/
εσβησες το φβ για να κολλησεις με το ischool?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Άλλοι μέσα από αυτό ακούν πολιτική, άλλοι κάνουν προπαγάνδα, άλλοι κάνουν βίζιτες...καταλαβαίνετε τι λέω; Η πλατφόρμα είναι το εργαλείο, ο κάθε ένας το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.
και να συμπληρώσω: και το ischool ένα είδος social network είναι...Απλά το όνομα αλλάζει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs
Διάσημο μέλος
πίστευες ότι ζούσαμε σε ροζ συννεφάκια;
δεν ξερω!!απλα πιστευω καποια πραγματα ηταν καλυτερα !
η Frida! ειμαι απλα αυτη εδω ειναι η αδερφη μου και ξεχνα συνδεδεμενο το ischool της και νομιζω πως γραφω απο το δικο μου
free_dom
Δραστήριο μέλος
εσβησες το φβ για να κολλησεις με το ischool?
αυτο σου το ειπα.ειναι δυσκολη η απεξαρτηση αφου το ειχα τοσο καιρο
SICX
Διάσημο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
και να συμπληρώσω: και το ischool ένα είδος social network είναι...Απλά το όνομα αλλάζει!
εδώ όμως δεν εκτίθεσαι
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Zopy
Νεοφερμένος
Btw σχεδόν κανείς δεν έχει απαντήσει σ' αυτό που ζητάει το topic. Δεν ρωτάει γενικά την άποψή μας για τα site αυτά η κοπέλα, είναι συγκεκριμένη στο τι ζητάει να μάθει.
Όντως. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, αλλά δεν μιλάω για το Facebook γενικά . Μιλάω για την
έκφραση ιδεολογιών μέσω Facebook.
Δηλαδή το να κάνει κανείς ποστ τις απόψεις του για την πολιτική κτλπ.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Όντως. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, αλλά δεν μιλάω για το Facebook γενικά . Μιλάω για την
έκφραση ιδεολογιών μέσω Facebook.
Δηλαδή το να κάνει κανείς ποστ τις απόψεις του για την πολιτική κτλπ.
Με τίποτα.Τουλάχιστον αναφέρομαι για άτομα σαν εμένα,που η κοινωνία τους θεωρεί "ακραίους".Να βάλω καλά καλά τα στοιχεία μου και από κάτω "Κάτω το κράτος!Φωτιά στις τράπεζες!",ε,σόρρυ κιόλας,το βρίσκω γελοίο.Και μετά να χαζεύουν 10 ΚΥΠατζήδες νυχθημερόν το προφίλ μου.Nah,bite me...
Zopy
Νεοφερμένος
Με τίποτα.Τουλάχιστον αναφέρομαι για άτομα σαν εμένα,που η κοινωνία τους θεωρεί "ακραίους".Να βάλω καλά καλά τα στοιχεία μου και από κάτω "Κάτω το κράτος!Φωτιά στις τράπεζες!",ε,σόρρυ κιόλας,το βρίσκω γελοίο.Και μετά να χαζεύουν 10 ΚΥΠατζήδες νυχθημερόν το προφίλ μου.Nah,bite me...
Χμμμ έχεις ένα point... Αλλά δε νομίζεις ότι μπορείς να επηρεάσεις άτομα έτσι, ώστε να ενισχύσεις τον "αγώνα" που κάνεις;
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Χμμμ έχεις ένα point... Αλλά δε νομίζεις ότι μπορείς να επηρεάσεις άτομα έτσι, ώστε να ενισχύσεις τον "αγώνα" που κάνεις;
Προτιμώ το youtube.Και δε δείχνω στοιχεία και φτιάχνω και βιντεάκια.
εγω ειμαι υπερ αυτων των σαιτς και ως διακινηση ιδεολογιων και ως μεσο διακτιακης ψηχαγωγιας(κουτσομπολιο μουσικη κ.τ.λ αρκει να μην ειναι μονο αυτα...που δυστιχος προς τα εκει παει)αλλα οπως πολλι σωστα αναφερε ο crowly πεφτει<<παγκοσμιο φακελομα>> ...αλλα αυτο δεν πρεπει να σταματαει τους ιδεαλιστες οταν δεν ρισκαρεις τιποτα ειναι ευκολο να μιλας ελευθερια λογου οταν ομως χερεις οτι σε εχουν βαλει στο <<ματι>> τοτε αυτο ειναι που δινει αξια σε αυτο που κανεις και οχι μονο στο νετ αλλα και στα κομματοπιημενα σχολεια και πανεπιστημια
Ε?Οι περισσότερες ιδεολογίες που βρίσκονται στο μάτι των αρχών δεν είναι ιδεαλιστικές,ούτε στο 1%.Ok,I give you away nazis,αλλά αυτοί οι περισσότεροι είναι και βλακέντιοι.
Ε?Οι περισσότερες ιδεολογίες που βρίσκονται στο μάτι των αρχών δεν είναι ιδεαλιστικές,ούτε στο 1%.Ok,I give you away nazis,αλλά αυτοί οι περισσότεροι είναι και βλακέντιοι.
ναι δυστηχως μεσ την δημοκρατια ακουγωνται και οι βλακεντιοι...απαραιτητο κακο ωμος οταν λεω ιδεαλιστες ενοω και αλλα πραγματα εκτος απο πολιτκες ιδεολογιες..βιβλια ,επιστημες ,περιβαλλον και οικολογια (ξερω ενα φιλο μου που γραφει για θεωριες χημειας και αναλισεις(εαν με διαβασεις κανε λαικ)γιατι παντου εφαρμοζετε η ελευθερια λογου
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
ναι δυστηχως μεσ την δημοκρατια ακουγωνται και οι βλακεντιοι...απαραιτητο κακο ωμος οταν λεω ιδεαλιστες ενοω και αλλα πραγματα εκτος απο πολιτκες ιδεολογιες..βιβλια ,επιστημες ,περιβαλλον και οικολογια (ξερω ενα φιλο μου που γραφει για θεωριες χημειας και αναλισεις(εαν με διαβασεις κανε λαικ)γιατι παντου εφαρμοζετε η ελευθερια λογου
Ιδεαλιστής είναι αυτός που πιστεύει στο μεταφυσικό,sorry.
Likes & dislikes δεν κάνω ποτέ,το βρίσκω χαζό.
Gate4
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Ειδικα το fb το θεωρω κατιναριο....ποιος εκανε like και που,τι σχολειασε,τι ανεβασε,πως ειναι ετσι η foto....ελεος μεγαλη βλακεια...
μπορείς να έχεις fb και
δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις φωτογραφίες, να κάνεις like, να παίζεις farmville (μου έχουν πρήξει τα συκώτια μου με αυτήν την μαλακία) ή να εκφράζεσαι με λέξεις του στυλ "azp mou ti glykas pou eisai? s azapaw trela mwroulini mou..." και άλλες τέτοιες ξύλινες πίπες...
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Και επαναλαμβάνω, και το ischool είναι κάτι ανάλογο. Μην μένετε στην ετικέτα...
Και φυσικά, η προπαγάνδα και η συσπείρωση του κάθε αγώνα, δεν γίνεται φάτσα φόρα. Όποιος το σκέφτεται αυτό είναι τουλάχιστον σε ροζ συννεφάκι.
Ιλιαδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.