Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εδώ στην Ελλάδα πάλι καλά που απλώς καταπιέζουν και δεν σκοτώνουνπωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ στην Ελλάδα πάλι καλά που απλώς καταπιέζουν και δεν σκοτώνουν
χαχαχα φανταζεσαι?και να κουβαλαγαμε ολοι οπλα!!πωπω ασε καλυτερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κάπου θα συμβαίνει , φαντάζομαι.χαχαχα φανταζεσαι?και να κουβαλαγαμε ολοι οπλα!!πωπω ασε καλυτερα
Πάντως η Ναριν πληκτρολογεί με ταχύτητα χελώνας.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάπου θα συμβαίνει , φαντάζομαι.
Πάντως η Ναριν πληκτρολογεί με ταχύτητα χελώνας.
χαχα εγω παντως αν ειχα πιστολι μονο στην εφορια και την δεη θα το χρησιμοποιουσα οταν θα μαι στην ουρα..χαχαχαχαχαχαχ ναι οντως..τωρα μαθαινει..μεχρι χθες δεν ηξερε τι ηταν λαπτοπ
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μήπως και στην σχολή; Με αυτούς που είναι απο πίσω σου στην ουρά; αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.χαχα εγω παντως αν ειχα πιστολι μονο στην εφορια και την δεη θα το χρησιμοποιουσα οταν θα μαι στην ουρα..χαχαχαχαχαχαχ ναι οντως..τωρα μαθαινει..μεχρι χθες δεν ηξερε τι ηταν λαπτοπ
Χμ όλο τον Αζαντ θα βλέπει και δουλειά δεν θα κάνει.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως και στην σχολή; Με αυτούς που είναι απο πίσω σου στην ουρά; αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Χμ όλο τον Αζαντ θα βλέπει και δουλειά δεν θα κάνει.
χαχαχαχ καλη ιδεα..χαχα η ερμη αν βρει καμι ακαλη σειρα τουλαχιστον να κατεβασει θα περασει η ωρα της..χαχα
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μέχρι και εγώ κατάλαβα την λέξη "θετικό" στα τούρκικα, μοιάζει με την αντίστοιχη αγγλική.Να διαβάζει και να γράφει ξέρει;; Γιατί τα αποτελέσματα των εξετάσεών της τα έδωσε σε μία νοσηλεύτρια για να της πει τι λένε...
Χαχαχαχαχα, την Παολίνα θα κατεβάσει.χαχαχαχ καλη ιδεα..χαχα η ερμη αν βρει καμι ακαλη σειρα τουλαχιστον να κατεβασει θα περασει η ωρα της..χαχα
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέχρι και εγώ κατάλαβα την λέξη "θετικό" στα τούρκικα, μοιάζει με την αντίστοιχη αγγλική.
Χαχαχαχαχα, την Παολίνα θα κατεβάσει.
χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=DOxemgodcns ετσιιιιιιιιιι..χαχαχαχαχαχ και εχει και κουκλο πρωταγωνιστη η παολινα..θα ξεχασει αμεσως τον τζιχαν...χαχα
jatara
Νεοφερμένος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ακουσα ότι θα πάει το απόγευμα για να παίζονται prime time τα Κλεμμένα Ονειρα.
Δεν προλαβαίνω να τα βλέπω στο νετ πλέον, δεν θα μπορώ να τα δώ ούτε από το μέγκα?
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Θα αλλάξουν ώρα για να δείχνουν αυτή την βλακεία; Δεν γνωρίζω κάτι δυστυχώς.Ξέρετε αν θα αλλάξει ώρα προβολής το έργο?
Ακουσα ότι θα πάει το απόγευμα για να παίζονται prime time τα Κλεμμένα Ονειρα.
Δεν προλαβαίνω να τα βλέπω στο νετ πλέον, δεν θα μπορώ να τα δώ ούτε από το μέγκα?
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Δεν είναι βλακεία.Θα αλλάξουν ώρα για να δείχνουν αυτή την βλακεία; Δεν γνωρίζω κάτι δυστυχώς.
Εγώ πέρυσι το έβλεπα φανατικά 3 μέρες τη βδομάδα που δεν είχα μάθημα. Φέτος όμως δεν θα προλαβαίνω. Από τη μια θέλω να μπορώ να το βλέπω και αυτό που και που αλλά από την άλλη τώρα αρχίζει το καλό στη Σιλα και με δεδομένο ότι θα έχει τελειώσει σε 2 -3 μήνες θέλω να τη δω.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν με ξετρέλανε και τόσο, λίγα επεισόδια έχω δεί, υπάρχουν και καλύτερες ελληνικές σειρές που έχουν γυριστεί λίγα ή πολλά χρόνια πριν. Δεν νομίζω να αλλάξουν ώρα στη Σιλα.Δεν είναι βλακεία.
Εγώ πέρυσι το έβλεπα φανατικά 3 μέρες τη βδομάδα που δεν είχα μάθημα. Φέτος όμως δεν θα προλαβαίνω. Από τη μια θέλω να μπορώ να το βλέπω και αυτό που και που αλλά από την άλλη τώρα αρχίζει το καλό στη Σιλα και με δεδομένο ότι θα έχει τελειώσει σε 2 -3 μήνες θέλω να τη δω.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Καλά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ελληνική σειρά που έχει βγει αλλά είχε πλοκή και αγωνία κατά τη γνώμη μου.Δεν με ξετρέλανε και τόσο, λίγα επεισόδια έχω δεί, υπάρχουν και καλύτερες ελληνικές σειρές που έχουν γυριστεί λίγα ή πολλά χρόνια πριν. Δεν νομίζω να αλλάξουν ώρα στη Σιλα.
Well, αυτά τα επεισόδια τα βάζει το mega στο web tv, τη σιλα δεν τη βάζει οπότε δεν γίνεται να τη δω αλλιώς ή αργότερα οπότε με δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίζω να μην της αλλάξουν ώρα.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
τον μοιραίο έρωτα να μην αλλάξουν ώρα
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Βλέπεις "Μοιραίο έρωτα";;; Επειδή δεν το βλέπω , αλλα έχω περιέργεια, τελικά παντρεύτηκε ο Χαρούν και η Εντά;καλά τα κλεμμένα όνειρα ας τα βάλουν όποτε θέλουν! ίδιο στυλ με τη ζωή της άλλης έχουν
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ο μοιραίος έρωτας έπρεπε να έχει τελειώσει από το καλοκαίρι. Ως τότε είχε κάποιο νόημα. Τώρα εχει τραβηχτεί από παντού.καλά τα κλεμμένα όνειρα ας τα βάλουν όποτε θέλουν! ίδιο στυλ με τη ζωή της άλλης έχουν
Ούτε ο Φωσκολος να τον έγραφε...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Mόλις άρχισε μία μάχηΟ μοιραίος έρωτας έπρεπε να έχει τελειώσει από το καλοκαίρι. Ως τότε είχε κάποιο νόημα. Τώρα εχει τραβηχτεί από παντού.
Ούτε ο Φωσκολος να τον έγραφε...
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Βλέπεις "Μοιραίο έρωτα";;; Επειδή δεν το βλέπω , αλλα έχω περιέργεια, τελικά παντρεύτηκε ο Χαρούν και η Εντά;
ναι είμαι πολύ φαν
όχι,άκου τι έγινε! τα βρήκαν σαν οικογένεια,δηλαδή η εντά με τη γιαγμούρ αλλά η ετζέ,που γουστάρει τον χαρούν έδωσε μια φωτογραφία στον αράς,που γουστάρει την εντά,στην οποία φωτογραφία ο χαρούν και η ετζέ φιλιούνται( τη φωτογραφία την έβγαλε η ετζέ στα ύπουλα ενώ φίλησε απρόοπτα τον χαρούν,στα λέω σε περίπτωση που δεν τα ξέρεις ) εε η εντά την είδε τη φωτογραφία και δεν είπε τπτ στο χαρούν...το έκανε γαργάρα σα να λέμε...και τη μέρα που ήταν να παντρευτούν πήγε η ετζέ στο σπίτι με σκοπό να χαλάσει το γάμο,την είδε η εντά που έμπαινε και εστείλε μέσα σ ένα φάκελο το δαχτυλίδι και τη φώτο που φιλιούνται στο χαρούν..ο χαρούν μόλις το είδε έπαθε σοκ!!! πάει και ο γάμος πάνε και όλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.