isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
SILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...θέλετε να μοιραστούμε την αγωνια μας για το εργακι???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα αυτο το νεο σιλα με εχει συνεπαρει!!!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
καλο και το πειρασμος...το βλεπα στα κλεφτα!!!
εμενα αυτο το νεο σιλα με εχει συνεπαρει!!!
Ο πειρασμός καλό ήταν είχε ίντριγκα....δεν ήταν το κλασικό νέος ερωτεύεται νέα και τέτοια. το σιλά μου φαίνεται λίγο προφανές ότι η σιλά θα ερωτευτεί τον ήδη καψούρη άντρα της
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιταξε να δεις ..με τατουρκικα δεν ξερεις ποτε..αλλα νταλλα τελος βγαινει πάντα!!! στο λεω γτ εχω πειρα....
Εγώ μόνο τον πειρασμό είδα ολοκληρωμένο γιατί ήμουν συνέχεια σπίτι..!Μία φίλη μου βλέπει ένα που το λένε adini feriha koydum στα τούρκικα. παίζεται ακόμα στην τουρκία.....μπορεί να έρθει στην ελλάδα...την ονόμασα φεριχά το λένε στα ελληνικά νομίζω...τσεκαρε το!!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
** Η Φεριχά ξεκινάει καλά, αλλά στο δεύτερο κύκλο από τη μέση και μετά το τράβηξαν από τα μαλλιά...
Dalian
Περιβόητο μέλος
solonas07
Δραστήριο μέλος
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα ντάξει αρχίζει να μου αρέσει και η υπόθεση. Αλλά μου τη σπάνε πολλά πράγματα. Το Μεγκα κόβει στη μέση τα επεισόδια, ξεκινάει κάθε μέρα και πιο αργά με αποκορύφωμα χθες στις 10:10 και αν χάσεις ενα επεισόδιο δεν μπορείς να τα δεις στο web tv... Ξέρετε που μπορώ να τα βρ'ω να τα κατεβάσω ή να τα δω μαζεμένα?
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το βλέπω μαζί με την μάνα μου γιατί έπαθα διάστρεμμα και δεν μπορώ να βγω από το σπίτι!!! Καλούτσικο είναι..... Τα χριστούγεννα που είχα σπάσει το χέρι μου έβλεπα τον πειρασμό.....Κάθε σπάσιμο και ένα τούρκικο......
Πειρασμός Τι είπες τώρα!!!! Είχα πάθει ψύχωση
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν βλέπω τούρκικα προτιμώ να κάνω κάτι πιο επικοδομιτικό εκείνη την ώρα.
solonas07
Δραστήριο μέλος
Τι προκαταλήψεις είναι αυτές, μωρέ; Αρχικά είναι γνωστό ότι έχουν επιλεγεί τα τούρκικα για οικονομικούς λόγους και δεν εξυπηρετούν υπόκρυφους σκοπούς, όπως την συμφιλίωση των δυο λαών κτλ. Έπειτα γιατί αναγκαστικά να στηρίζει κάποιος αυτού του είδους τις σειρές λέγοντας απλά την άποψή του;Δηλαδή αν ο εχθρός σου είναι όμορφος, εσύ θα του πεις ότι είναι άσχημος μόνο και μόνο επειδή είναι εχθρός σου; τέτοιες μικρότητες δεν αρμόζουν σε έναν ώριμο άνθρωπο.Την ώρα που στην Τουρκία επικρατεί ο ανθελληνισμός, εμείς εδώ τους στηρίζουμε προβάλλοντας και βλέποντας τα έργα τους.
Δεν βλέπω τούρκικα προτιμώ να κάνω κάτι πιο επικοδομιτικό εκείνη την ώρα.
Και στην τελική, επόκτησε κι εσύ αντιτουρκική συμπεροφορά, να γίνεις ίδια με τον "εχθρό" σου.
Dias
Επιφανές μέλος
- Α, παιδάκι μου, είναι οι χειρότεροι και οι πιο μισητοί εχθροί μας.
- Μπορείς γιαγιά, να μου εξηγήσεις το γιατί?
- Αργότερα παιδάκι μου, γιατί τώρα θέλω να δω τη Σιλά.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Πείτε μου κάτι... επειδή δεν βγάζω άκρη από τα τρέιλερ. Αυτή τον θέλει τον τύπο που της φόρτωσαν κατά τα άλλα με το ζόρι; Πιό είναι το πρόβλημα στην τελική;
** Η Φεριχά ξεκινάει καλά, αλλά στο δεύτερο κύκλο από τη μέση και μετά το τράβηξαν από τα μαλλιά...
Εμένα η φίλη μου έχει φάει μεγάλο κόλλημα μ'αυτό με τη φεριχά......Άντε του χρόνου άμα σπάσω τιποτα άλλο θα το δω κι αυτό....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.