xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην χαρακτηρίσω τον Μποράν, θύμα είναι σε αυτή την σχέση
Επίσης η Ναρίν είναι έγκυος και η μάνα της θέλει να την κάνει να αποβάλει. Μόλις μαθευτεί θα βγεί απόφαση αφού γεννήσει η Ναριν να την σκοτώσουν, όπως ισχύει και για την Σιλά.
Ανυπομονώ για σχόλιο της Ίσιδας
καλα αυτη η τσουλαρα η μανα δεν ντρεπεται να θελει να κανει την κορη της να αποβαλλει?την βαζει σε κινδυνο?ω ναι νομιζω πως πρεπει να ακουσουμε σχολιο ισιδασ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν ντρέπεται η ηλίθια, άσε μην ξεράσω ό,τι έφαγα σήμερα. Σκύλα είναι! Ρε άκου να την πλένει τα πόδια της Σιλά και να του λέει πως τον μισεί... Σαν δεν ντρέπεται.καλα αυτη η τσουλαρα η μανα δεν ντρεπεται να θελει να κανει την κορη της να αποβαλλει?την βαζει σε κινδυνο?ω ναι νομιζω πως πρεπει να ακουσουμε σχολιο ισιδασ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ντρέπεται η ηλίθια, άσε μην ξεράσω ό,τι έφαγα σήμερα. Σκύλα είναι! Ρε άκου να την πλένει τα πόδια της Σιλά και να του λέει πως τον μισεί... Σαν δεν ντρέπεται.
ουστ αχαριστη γυναικα τι περιμενεις
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Έτσι, αυτή την σκηνή θέλω να την σχολιάσει η Ίσιδα. Περιμένουμε!ουστ αχαριστη γυναικα τι περιμενεις
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι, αυτή την σκηνή θέλω να την σχολιάσει η Ίσιδα. Περιμένουμε!
μπορει να καιει φωτο τησ Σιλα γι αυτο αργει..χαχαχαχ
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, έλιωσα! Μην της δίνεις ιδέες!!!!μπορει να καιει φωτο τησ Σιλα γι αυτο αργει..χαχαχαχ
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, έλιωσα! Μην της δίνεις ιδέες!!!!
εγω της δινω ιδεες?δεν την βλεπεις?ετοιμη ειναι..σου λεω αυτο κανει τωρα...χαχα
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εγώ πιστεύω πως κάνει μάγια στον Μποράν.εγω της δινω ιδεες?δεν την βλεπεις?ετοιμη ειναι..σου λεω αυτο κανει τωρα...χαχα
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πιστεύω πως κάνει μάγια στον Μποράν.
χαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχααχαχαχχαχαχαχαχα φανταζεσαι?με αυτον τον τζιχαν τι γινεται?ζει ακομα?η γυναικα του η ερμη?εγω πιστευω πως η γυναικα του τζιχαν ειναι ο θηλυκος μποραν..χαχα χαζη και αυτη
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, πράγματι. Χθές έδειξε πως το έκαναν και το πρωί μόνο που δεν την έβρισε. Στο σημερινό επεισόδιο τον κοίταζε και μόλις της κοίταξε κατέβασε το κεφάλι της. Είναι ντροπαλή, τι άντρας είναι αυτός ο Τζιχαν και τις ρίχνει με μία ματιάχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχααχαχαχχαχαχαχαχα φανταζεσαι?με αυτον τον τζιχαν τι γινεται?ζει ακομα?η γυναικα του η ερμη?εγω πιστευω πως η γυναικα του τζιχαν ειναι ο θηλυκος μποραν..χαχα χαζη και αυτη
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, πράγματι. Χθές έδειξε πως το έκαναν και το πρωί μόνο που δεν την έβρισε. Στο σημερινό επεισόδιο τον κοίταζε και μόλις της κοίταξε κατέβασε το κεφάλι της. Είναι ντροπαλή, τι άντρας είναι αυτός ο Τζιχαν και τις ρίχνει με μία ματιά
ο τζιχαν την σκιζει την γατα...χαχαχαχαχαχαχχαχαχααχ ο μπορανμ κατω απο τα φουστανια της σιλα..ελεος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χαχαχαχαχα, ο Τζιχαν είναι δύναμη. Ο Μποραν πρέπει να ξυπνήσει λίγο.ο τζιχαν την σκιζει την γατα...χαχαχαχαχαχαχχαχαχααχ ο μπορανμ κατω απο τα φουστανια της σιλα..ελεος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχαχαχα, ο Τζιχαν είναι δύναμη.
marw27
Νεοφερμένος
marw27
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Κλαίωωωωωωωω με το τζιχάν που σκίζει τη γάταο τζιχαν την σκιζει την γατα...χαχαχαχαχαχαχχαχαχααχ ο μπορανμ κατω απο τα φουστανια της σιλα..ελεος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ta τιμάει τα παντελόνια που φοράει ρεεεεεεεεε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Eίναι πασέ πια! Δεν την ψάχνει, βρες κάτι άλλο: "Χαρούν, Χαρούν, ΧΑΡΟΥΝ"Γιαγμούυυυρ!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Eίναι πασέ πια! Δεν την ψάχνει, βρες κάτι άλλο: "Χαρούν, Χαρούν, ΧΑΡΟΥΝ"
Την βρήκε;
Χαρούυυυυυυυυυυυυυν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.