isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
περασαν οντως αφου η σιλα στη συνεντευξη ελεγε συνεχεια..τωρα με πατε πολυ πισω που ρωτατε για αυτο το σιριαλ!Χαχαχαχα, πως πέρασαν τα χρόνια. Ο Μποράν παίζει σε κανένα σιριαλ πια;
ναι εχει παιξει και σε αλλα αλλά δεν ερχονται ελλαδα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
ακομα παιζει καθημερινα στο μεγκα 9!Πότε έπαιζε αυτό το αξιαγάπητο Σίριαλ;
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Λολ.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον..
1ον : κοντεψα να χασω τη συνεντευξη της σιλα μονο και μονο εξαιτιας της γελοιας τατιανας η οποια πραγματικα ειναι τοσο γλοιωδης , κουτσομπολα σκυλα και κακιστρω..λυπαμαι την cansu που ηρθε αντιμετωπη με αυτη τη νυφιτσα! ΚΑΙ σαν να μη φτανουν αυτα ενω απο τη μια παιρνει συνεντευξη απο την τουρκαλα μετα κοτσαρεικαι ρεπορταζ για την κοπελα που κακοποιηθηκε σεξουαλικα στην παρο...ειναι η τυπισσα
2ον: δε μου πολυαρεσε η κανσου στη συνεντευξη..μου φανηκε λιγο σνομπ και σοβαρη...επισης καποια φαση την ειδα και λιγο εχθρικη απεναντι στην ελλαδα οταν η τατ. τη ρωτησε για τη θεση της γυναικας στην τουρκια και η κ. ειπε : γτ στην ελλαδα οι γυναικες ειναι πραγματικα ελευθερες?
3ον: ρε κοριτσια ειστε αχαριστες! πρωτον μην ξανακουσω τιποτα για τον ανδρισμο του μπορανακου γτ ελεος...επισης η σιλα με τον μποραν το χουν κανει πολλες φορες αλλα δε μας το δειχνει φορα παρτιδα..οταν τους βλεπετε να φιλιουνται ή να χαιδευονται τελοςπαντων και ειναι βραδυ και η επομενη σκηνη ειναι πρωινο ξυπνημα το χουν κανει! και τελος....εχει συνεχεια στο μυαλο του καποιος το σεξ και δε μας κανει ,, ο αλλος παλι εινια γλυκουλης τρυφερουλης και αποπνεει ανδρισμο και αγριαδα εκει που πρεπει και παλι δε μας κανει....τι θελετε πια?
χαχαχα ρε συ τα θεματ αγια την γυναικα και την θεση της ειναι ευαισθητα εκει καλυτερα να μην ρωταγε τιποτ αη αλλη..αντε ντε πρωτα την σιλα και μετα το περιστατικοσ την παρο..ελεος!!!μου το παιζε και θλιμμενη
Εγώ δεν την είδα την συνέντευξη, παρα μόνο λίγο στο τέλος. Επειδή δεν μας το δείχνουν σκεφτήκαμε μήπως δεν είναι άντρας. Αλλα το πήραμε αμέσως πίσω. κάνε πως δεν το είδες
ουτε εγω το ειδα ολο μονο προς το τελος το πιασα...
ναι θα παιξει και στο σουλειμαν λεει...εν τω μεταξυ στη συνεντευξη το παιζε πολυ ντροπαλη κα σεμνη αλλα εχει κανει και γυμνες φωτο..τι να πεις!
για τον μποραν δεν ειπε τιποτα..επισης οταν γυριζοταν η σιλα ηταν 26 χρονων και τωρα ειναι 32!
πωπω ηταν πολυ αδυνατη παντως αλλα ομορφη αντικειμενικα
Χαχαχαχα, πως πέρασαν τα χρόνια. Ο Μποράν παίζει σε κανένα σιριαλ πια;
δειτε εδω τα παντα για τον μπορανακο https://www.gossip-tv.gr/category/free-tags/%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BD
https://www.gossip-tv.gr/Media/story...-tis-sila-otan-fotografizotan-os-montelo-foto πανεμορφοοοοοοοοοοοσ
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ειναι πολυ ομορφη δεν ειπα ποτε το αντιθετο...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλεεεε ειναι καταπληκτικη.Αφου για να φανταστειτε χθες πυροβολησα την τηλεοραση μου 10 φορες.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
τιποτα δε ρωτησε γενικα για διαπροσωπικες σχεσεις γτ δε το επιτρεπουν τα τουρκικα πρωτοκολλα λεει! παντως το εχω ακουσει και εγω οτι με τον γλυκουλη δεν ειναι και πολυ φιλοι...Ρε παιδιά, επειδή έχασα τη συνέντευξη, τη ρώτησε η Τατι για την φημολογούμενη κόντρα της με τον Μεχμετ?
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Tι έχουν να χωρίσουν; Πιστεύω πως αυτή η κόντρα, δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα, είναι για την δημοσιότητα.τιποτα δε ρωτησε γενικα για διαπροσωπικες σχεσεις γτ δε το επιτρεπουν τα τουρκικα πρωτοκολλα λεει! παντως το εχω ακουσει και εγω οτι με τον γλυκουλη δεν ειναι και πολυ φιλοι...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μπούρδες! Ελεγε στη διαφήμιση ότι θα πει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της.τιποτα δε ρωτησε γενικα για διαπροσωπικες σχεσεις γτ δε το επιτρεπουν τα τουρκικα πρωτοκολλα λεει! παντως το εχω ακουσει και εγω οτι με τον γλυκουλη δεν ειναι και πολυ φιλοι...
Διάβασα ότι της φώναζε αυτός γιατί δεν ήταν συνεπής και συνεργάσιμη στα γυρίσματα. Το έπαιζε ντίβα δηλαδή.Tι έχουν να χωρίσουν; Πιστεύω πως αυτή η κόντρα, δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα, είναι για την δημοσιότητα.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Παντού υπάρχουν εντάσεις, αγαπητή, αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε "κόντρα" με κάποιον. Τότε εγώ θα έπρεπε να είχα κόντρα με την μισή Ελλάδα . Όταν θα πάμε όλες μαζί στην Τουρκία, θα τα μάθουμε τα κουτσομπολιά.Διάβασα ότι της φώναζε αυτός γιατί δεν ήταν συνεπής και συνεργάσιμη στα γυρίσματα. Το έπαιζε ντίβα δηλαδή.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
εχουν παιξει μαζι και σε ενα αλλο ->φεριχα!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χμμμ αυτοί π'αντως δεν μιλούσαν καθόλου πέρα από τα γυρίσματα λέει.Παντού υπάρχουν εντάσεις, αγαπητή, αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε "κόντρα" με κάποιον. Τότε εγώ θα έπρεπε να είχα κόντρα με την μισή Ελλάδα . Όταν θα πάμε όλες μαζί στην Τουρκία, θα τα μάθουμε τα κουτσομπολιά.
Μπορεί να τον ήθελε αυτή και όταν τα έφτιαξε με την Γιεζντα να ζήλεψε. Σου λέει εμείς θα παίζουμε μαζί σε όλο το έργο, αυτή ήρθε για ένα γκεστ και μας το πήρε αμέσως το παλικάρι?
Χαχαχα ε βέβαια! Να πάμε να κάνουμε και πρακτική εξάσκηση στη γλώσσα. Κοντεύω να ξεχάσω τα γαλλικά που έμαθα κανονικά και μαθαίνω τούρκικα τώρα.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κάποιος απο τους δύο πρέπει να βγεί απο το παιχνίδι.8)ΟΧΙ ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ...ΕΝΤΑΞΕΙ!@ ΠΟΣΕς ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕς ΠΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΠΛΑΤΟ??????????????????????
εχουν παιξει μαζι και σε ενα αλλο ->φεριχα!
Φαντάσου να είχαν και ερωτικές σκηνές πως θα έκανε η αρραβωνιαστικιά τουΧμμμ αυτοί π'αντως δεν μιλούσαν καθόλου πέρα από τα γυρίσματα λέει.
Μπορεί να τον ήθελε αυτή και όταν τα έφτιαξε με την Γιεζντα να ζήλεψε. Σου λέει εμείς θα παίζουμε μαζί σε όλο το έργο, αυτή ήρθε για ένα γκεστ και μας το πήρε αμέσως το παλικάρι?
Χαχαχα ε βέβαια! Να πάμε να κάνουμε και πρακτική εξάσκηση στη γλώσσα. Κοντεύω να ξεχάσω τα γαλλικά που έμαθα κανονικά και μαθαίνω τούρκικα τώρα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα θα φοβόταν μην πάθει ότι έπαθε και η πατριώτισσα Τζενιφερ.Κάποιος απο τους δύο πρέπει να βγεί απο το παιχνίδι.8)
Φαντάσου να είχαν και ερωτικές σκηνές πως θα έκανε η αρραβωνιαστικιά του
Γιατί φαίνεται η άλλη, είναι ύπουλη.
Αυτό πια που δεν έχει ερωτικές σκηνές, έρχεται σε πλήρης αντίθεση με τα δικά μας που γίνονται πορνοταινίες ώρες ώρες. Ακόμα και τα φιλιά στο μάγουλο είναι.
Που και που τον βάζουν να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα και τέλος.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ποιά είναι η Τζενιφερ;Χαχαχα θα φοβόταν μην πάθει ότι έπαθε και η πατριώτισσα Τζενιφερ.
Γιατί φαίνεται η άλλη, είναι ύπουλη.
Αυτό πια που δεν έχει ερωτικές σκηνές, έρχεται σε πλήρης αντίθεση με τα δικά μας που γίνονται πορνοταινίες ώρες ώρες. Ακόμα και τα φιλιά στο μάγουλο είναι.
Που και που τον βάζουν να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα και τέλος.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αυτή που της έφαγε η συμπρωταγωνίστρια (Αντζελίνα) τον άντρα (Πιτ). Η Ανιστον καλέ.Ποιά είναι η Τζενιφερ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.