cr 7
Δραστήριο μέλος
Θα γράφουμε αστεία περιστατικά που συνέβησαν στο σχολείο σας θέλω να ακούσω !!!!!!!!!
Εγώ δεν θυμάμαι κανένα ιδιαίτερο εκτός από ότι μια μέρα θυμάμαι μπήκε ένα περιστέρι στην τάξη μας από το παράθυρο και αφού κουτσούλησε 3-4 μαζί με τον καθηγητή έφυγε συνεπώς καταλαβαίνουμε οτι μέχρι και τα πουλία χεσμένο το έχουν το μάθημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
-Ρε ξέρεις τί μέρα πέφτει φέτος η καθαρά Δευτέρα?
-Ε πού θες να ξέρω, μάντης είμαι?
Όλο το σκηνικό χωρίς να κάνουν πλάκα.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
- Ναι ρε, τι είχαμε?
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
- Διάβασες?
- Ναι ρε, τι είχαμε?
Εντάξει μπορεί το παιδί να το είπε για να επιβεβαιώσει αυτά που διάβασε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η καθηγήτρια (καλή γυναίκα) αλλά στο στυλ της Λουκά.. Τα αγόρια της ΄ταξης είχαν φέρει απο τα σπίτια τους εκκλησιαστικές εικόνες και είχαν γεμίσει την τάξη, ενώ μέσα στο τετράδιο ύλης (εκεί που γράφανε οι καθηγητές τι κάνανε στο κάθε μάθημα) είχαν βάλει σελίδες απο τσοντοπεριοδικά..
Η καημένη άνοιξε το τετράδιο ύλης,το έκλεισε κατακόκκινη (την σόκαραν οι τσίτσιδες)...
ElinakiBlouBlou
Νεοφερμένος
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Διάλογος δυο συμμαθητών:
-Ρε ξέρεις τί μέρα πέφτει φέτος η καθαρά Δευτέρα?
-Ε πού θες να ξέρω, μάντης είμαι?
Όλο το σκηνικό χωρίς να κάνουν πλάκα.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Καθηγητής: Επίσης οι γιόγκοι θα πρέπει να απέχουν από τις σεξουαλικές απολαύσεις.
Μαθητής: Δηλαδή;
Καθηγητής: Δηλαδή να βάλεις το πουλάκι σου στην κατάψυξη.
Λιώσαμε
Muxu Su
Διάσημο μέλος
-Κύριε πόσοι ειναι φέτος οι χαιρετισμοί;
-Τι εννοείς; Κάθε χρόνο οι ίδιοι ειναι.
Μέσα στα μαθηματικα συζήτηση μεταξύ Βασως, Μαριανθης και εμου.
Εγω: Έλα φέρε μια τσίχλα.
Μαρ: Ναι καλα στάνταρ σιγα μην σου δώσω.
Βα: Αν θες τοσο πολυ να πάρεις έλα πάρε τη δικια μου να την βγάλω απο το άτομα.
Εγω: Τι λες ρε σιχαμα; .... Εγω δεν παίρνω ποτε τίποτα απο το στόμα.
Οκ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BigTimeRush
Νεοφερμένος
Καθηγήτρια: Άλκη πες μας τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης που αποτελούν την Πεντάτευχο.
Άλκης: Γένεσις, Έξοδος, Είσοδος...
2. Στην Οικιακή Οικονομία:
Έλλη: (Διαβάζει κείμενο): Μία φορά την εβδομάδα ψάρια, συνταγές αγελάδων... (έπρεπε να πει συνταγές λαδερών)
3. Αποφασίστηκε να κάνουμε 1 μέρα μάθημα μες τις διακοπές λόγω κατάληψης. Αντιδράσαμε όπως είναι φυσιολογικό όλοι έντονα! Δημιουργήθηκε ένα κλίμα θυμού μέσα στην τάξη. Οι αφασίες της τάξης μας όμως βρήκαν τον τρόπο να μας κάνουν να γελάσουμε: Λέει ένα κορίτσι:
-Θα έρθουμε εδώ στις 12 παρά τέταρτο το βράδυ της Ανάστασης με τις λαμπάδες. Και θα λέει ο κύριος " Το μέτρο της γωνίας ΑΒΓ είναι... , Χριστός Ανέστη παιδιά! Και εμείς: "Είναι 150 μοίρες, Αληθώς Ανέστη΄κύριε"!
Ότι δηλαδή εκεί που θα λύνουμε την άσκηση θα χτυπάν οι καμπάνες, θα είναι Πάσχα και θα διακόπτουμε για να λέμε ευχές! Άλλο να σας το λέω και άλλο να το ακούτε!
4. Η καθηγήτρια των Αρχαίων λέει πολύ συχνά τις φράσεις: "Το καταλάβατε?" "Ναι" και "Θα δούμε". "Το καταλάβατε?" , είναι η φράση που λέει τονίζοντας πάααρα πολύ το λ επειδή είναι από Θεσσαλονίκη. Λέει λοιπόν κάθε φορά που μας εξηγεί κάτι: Το καταλλλλλλάβατε? Χαχα έχει πολύ πλάκα και το επαναλαμβάνει συνέχεια! Μια φορά το είχε πει -χωρίς υπερβολές- 30 φορές μέσα σε μια ώρα! Τις μετρούσα! Και από τότε κολλήσαμε και μιλάμε όλοι συνέχεια με λλλ.
5. Σε όλα τα μαθήματά μας:
Είναι ένα κορίτσι που δεν μπορεί να πει καλά το γράμμα ρ και λεει ουο. Π.χ. δεν μποουρο. Δεν γίνεται να ττο εκφράσω γραπτά ακριβώς. Πρέπει να το ακούσετε για να το καταλάβετε. Πάντως έχει πολύ πλάκα. Λέει μια φορά: Κυουια νομίζω ότι η απάντηση είναι πεουιστεουι. Ή μια άλλη φορά λέει: Το φυτό στην φωτογουαφία είναι παπαουνα! Έχει παααααρα πολύ πλάκα, μιλάει συνέχεια έτσι και σκάμε στα γέλια! Είναι καλό κορίτσι όμως και δεν παρεξηγεί.
Και πολλά πολλά άλλα που για να τα γράψω θα χρειαστώ ολόκληρες σελίδες! Όλοι οι δάσκαλοι λένε ότι είμαστε το πιο αστείο τμήμα της Α'! )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Eίχαμε έναν άλλο καθηγητή 65 φεύγα (με πολλή όρεξη όμως) που μια μέρα έπεσε από το βάθρο. Του λέμε κύριε, κάντε και σείς όπως ο κύριος (τάδε). Και μας πετάει ''Αυτός είναι γέρος!''
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Ναι κυρία.
-Ασκήσεις έκανες?
-Ναι κυρία.
-Όντως?
-Ναι κυρία. Διάβασα και ένα βιβλίο.
-Ποιό?
-"Πως να πεις ψεμματα σε 7 βήματα."
Guest 190013
Επισκέπτης
Θεολόγος: Σήμερα εξετάζω τη Μαρία και τον Στέφανο, Μαρία τι είχαμε;
Μαρία: .....
Γιώργος: Κυρία, μια τίγρης στο προαύλιο!!
Θεολόγος: Ησυχία παρακαλώ, έλα Μαρία...
Μαρία: ....
Θεολόγος: Μάλιστα, ας προχωρήσουμε τότε.... ..... .... ...ΤΙΓΡΗΗΣ;;;;
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
«Παιδιά, δεν πρέπει να στέλνετε κανένα στο διάβολο. Πείτε "άι στο καλό", όχι στο διάβολο. Είναι πολύ κακή έκφραση» (και άλλες τέτοιες μαλακίτσες περί βρισίματος)
Και ενώ όλοι έκαναν φασαρία και δεν άκουγαν αυτά που έλεγε, σηκώνεται και:
Καθηγητής:«Καλά ρε, θα σκάσετε; Άι στο διάολο πια, καλός-καλός αλλά με φέρατε μέχρι εδώ»
Μαθητής (γαμάτο παιδί): «Ευχαριστούμε για το παράδειγμα σε αυτά που λέγατε πριν»
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.