guess
Δραστήριο μέλος
Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα.
18-07-08
19:55
σαρααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pavlosssss20
Νεοφερμένος
Ο παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 77 μηνύματα.
18-07-08
20:29
Ο αδελφός σου είναι τυχερός!
Είσαι πρόθυμος να θέσεις σε κίνδυνο
τη ζωή σου, για να σώσεις τη δική του.
Και επιπλέον, είσαι πανέξυπνος! Συγχαρητήρια
eyxaristo
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pektroni
Νεοφερμένος
Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
23-07-08
14:53
Και εγω τι να πω δηλαδη?
Είσαι η Σάρα Τανκρέντι.
Μια γλυκιά, τρυφερή πρώην νοσοκόμα και κόρη
του κυβερνήτη του Ιλινόις, που ερωτεύθηκε τον
Μάικλ Σκόφιλιντ κι από τότε η ζωή της έγινε μία
ατέλειωτη περιπέτεια…
ατέλειωτη περιπέτεια…
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,969 μηνύματα.
23-07-08
17:48
Είσαι η Σάρα Τανκρέντι.
ατέλειωτη περιπέτεια…
Ε με έβγαλε Σάρα......υπέροχα....ναι ναι όλα αυτά είμαι.....πρώην νοσοκόμα, ερωτευμένη με τον Μάικλ και η ζωή μου έχει μετατραπεί σε περιπέτεια.......
κι εγω σαρα βγηκα και δεν την πολυπαω.ολο αυτο γινεται.να φανταστειτε,σε ενα για ο lost με εβγαλε κλερ!!!:nono::nono::nono::nono:
και παλι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...