reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
δλδ πχ 15 λεπτα listening για τις εκθεσεις ποσο αφηνετε?κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
Ναι συμψιφίζονται όλα. Τα γραπτά είναι 60% και τα προφορικά 18 απο τα 30.
νομιζω εισαι λαθος εδω περα.μιας και η βαση ειναι 75/125 στο συνολο και το 60% ειναι στα γραπτα τοτε μενει να κανεις 15 στα 25 στα προφορικα για να το παρεις.εμενα αλλη ειναι η απορια μου.αν κανεις 75/100 στα γραπτα,τοτε ποσο πρεπει να κανεις στα προφορικα?μπορεις να κανεις και 3 η 4 ξερω γω?η πρεπει να πιασεις και μια βαση και στα προφορικα?
danke.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
να υπολογιζεις περιπου στο μισαωρο για καθε εκθεση.αρα σου μενουν 1.55 λεπτα.απο αυτα περιπου 20 λεπτα κανει το listening..1.35 left.ε μετα εχεις απλετο χρονο πιστευω νακανεις τα αλλα ασκησακια.
-----------------------------------------
νομιζω εισαι λαθος εδω περα.μιας και η βαση ειναι 75/125 στο συνολο και το 60% ειναι στα γραπτα τοτε μενει να κανεις 15 στα 25 στα προφορικα για να το παρεις.εμενα αλλη ειναι η απορια μου.αν κανεις 75/100 στα γραπτα,τοτε ποσο πρεπει να κανεις στα προφορικα?μπορεις να κανεις και 3 η 4 ξερω γω?η πρεπει να πιασεις και μια βαση και στα προφορικα?
danke.
σε ευχαριστω πολυ!να σαι καλα τωρα το οργανωσα καλυτερα στο μυαλο μου!
αντε να δουμε!προφορικα δινω την αλλη μερα δυστυχως καλυτερα να διναμε την ιδια να ξεμπερδευαμε!
εχω την αισθηση οτι στα προφορικα παιρνεις ανετα αρκετες μοναδες δν χρειαζεται να σε ανησυχει!εγω σε οτι εχω δωσει μεχρι τωρα τα προφορικα και την εκθεση ειχα στανταρ περασμενα!
το κλασσικο που εκανα στα προφορικα ειναι να ετοιμασω καποια πραγματα να πω για να ειμαι πιο χαλαρη και να μην κολλησω στην αρχη μετα σου βγαινει!κειμενο του τυπου πως σε λενε που μενεις τι σπουδαζεις οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα να τους φας και χρονο!
Εγω οπως σου είπα και στο Pm που σου έστειλα η πρωτη εκθεση θελει πολύ χρονο και δεν βγαινει σε 30 λεπτα.
Τωρα για τα προφορικα του edexcel ΟΚ ευκολα είναι αλλα απο μονάδες μην περιμενετε και πολλές.Οι πιο πολλοι γυρω στα 16-20/25 παίρνουν.
Και επίσης το 75/125 ειναι συγκεντρωτικη βαση.Δηλαδη αν εχεις γραπτα 70/100 και προφορικα 7/25 παιρνάς.
Παιδια δινω και γω αυριο Εντεξελ Επιπεδο 4 και να ευχηθω καλη επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ μας!
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
domdom
Νεοφερμένος
παιδια δινω κι εγω αυριο edexcel και εχω αγχωθει λιγο!εχω ακουσει οτι πεφτουν μερικες φορες πολλα περιεργα θεματα!!!
Και γω δινω αλλα ΟΚ ειμαι χαλαρος.
Οσο για τα περιεργα θεματα μην αγχωνεσαι.Ευκολα ειναι.
Τεσπα αυριο ειναι η μεγαλη μερα για ολους εμεις τους εντεξελαδες!
Και καλη επιτυχια σε ολους μας!
Μετα την εξεταση να σχολιασουμε και τα θεματα!
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
domdom
Νεοφερμένος
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
iasonsea
Νεοφερμένος
evi1823
Νεοφερμένος
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την λέγαμε την επιτηρίτρια χαμηλώστε και αυτή χαμήλωνε και της λέγαμε κιάλλο και αυτή έλεγε πόσο ακόμα δηλαδή. Ε τι να πεις πια.
Το θρανίο μου ήταν για τα μπάζα. Κουνόταν συνέχεια.
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο λιστενινγκ και γω γιατι δν ακουγοταν καλα,ενα ηχειακι της πλακας ηταν.συν που ειχα ενα %#^# να φυσαει την μυτη του ολη την ωρα.παλι καλα που δν του πεταξα το μπουκαλι με το νερο στο κεφαλι.
domdom
Νεοφερμένος
Ζητημα να επιασα 3-4 σωστες απαντησεις απο τις 10 και εγω αλλα και οι υπολοιποι συμμαθητές μου.
Τι να πω!Τα λογια ειναι φτωχεια.Παντως το edexcel δυσκολεψε παρα πολυ!
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
το γελοιο ειναι πως μας διεκοπταν την ωρα των γραπτων να κολλησουν τις ετικετες!αλλο χασιμο χρονου!
αφησα και ενα κενο στο λιστενιγκ το τελευταιο της πρωτης σελιδας που ελεγε κατι για gated communities ελπιζω να μου πηγαν τα αλλα καλα!οι εκθεσεις μια χαρα μονο που η πρωτη μου πηρε παραπανω σε λεξεις δν ξερω ειναι κακο?
τα τρου φολσ τα θυμαστε μηπως?απο περιεργια πως σας φανηκαν?
κατι αλλο τα προφορικα λετε να κινηθουν παλι σε σχεση με τα communities?
δινω αυριο γι αυτο ρωταω
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
H βαση ειναι το 60% και επίσης και στο level 4 τα θεματα στο listening part 2 ήταν ΑΙΣΧΟΣ!
Ζητημα να επιασα 3-4 σωστες απαντησεις απο τις 10 και εγω αλλα και οι υπολοιποι συμμαθητές μου.
Τι να πω!Τα λογια ειναι φτωχεια.Παντως το edexcel δυσκολεψε παρα πολυ!
Και μια φίλη που έδινε το level 4 είχε πρόβλημα με το 2ο listening.
ωχ και νομιζα οτι ειμαι ηλιθια εκανα τρελη αυτοσυγκεντρωση μπας και καταλαβω τι μια ειχε αντιλαλο την αλλη αλλος ηθελλε χαμηλα αλλος δυνατα και ολα αυτα μεσα στην εξεταση ΕΛΕΟΣ!το σωστο ειναι πριν να γινει αυτο και μετα να αρχισουμε
το γελοιο ειναι πως μας διεκοπταν την ωρα των γραπτων να κολλησουν τις ετικετες!αλλο χασιμο χρονου!
αφησα και ενα κενο στο λιστενιγκ το τελευταιο της πρωτης σελιδας που ελεγε κατι για gated communities ελπιζω να μου πηγαν τα αλλα καλα!οι εκθεσεις μια χαρα μονο που η πρωτη μου πηρε παραπανω σε λεξεις δν ξερω ειναι κακο?
τα τρου φολσ τα θυμαστε μηπως?απο περιεργια πως σας φανηκαν?
κατι αλλο τα προφορικα λετε να κινηθουν παλι σε σχεση με τα communities?
δινω αυριο γι αυτο ρωταω
Συμφωνώ μαζί σου. Καθόμασταν πόση ώρα πριν αρχίσουμε να γράφουμε και έρχονται για τις ετικέτες όταν γραφαμε έλεος!
Ποιο level έδινες? Αν ήσουν level 4 μια φίλη στο προφορικά είχε για τις φυσικές καταστροφές, άσχετο θέμα με τα γραπτά.
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια ερώτηση προς όλους. Στο task 5 δεν έβαλα "Χ" για το ποια έκθεση διάλεξα. Θα μου κόψουν μονάδες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.