eleni1995
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni1995
Νεοφερμένος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Λοιπον τα αποτελεσμτα βγαινουν τελη Ιουλιου με 3 Αυγουστου!
Καπου εκει!
Εδωσα και γω και τα πηγα χαλια!!!
Σκετη πατατα τελικα ειναι!
Δεν με νοιαζει αν περασα καθως περασα το ΚΠΓ Γ1 με 71!
Δε χρειάζεται να το λες σ' όλο το forum
eleni1995, το CAE που είχες στον τίτλο είναι το advanced του Cambridge, επειδή όμως εσύ μιλάς για το advanced του edexcel, το διόρθωσα
Δε χρειάζεται να το λες σ' όλο το forum
Tο στοματακι σου να στάξει δηλητήριο μην χάσεις...
eleni1995
Νεοφερμένος
eleni1995, το CAE που είχες στον τίτλο είναι το advanced του Cambridge, επειδή όμως εσύ μιλάς για το advanced του edexcel, το διόρθωσα
ok thanks! δεν το ήξερα!!!!!
Ανθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε!:no1:
Καλα αποτελέσματα!
Lelos
Νεοφερμένος
Εγώ πάλι που έδωσα βρήκα τα θέματα λίγο γελοία,δλδ εύκολα,ελπίζω να έχω περάσει..επίσης καλά αποτελέσματα σε όσους έδωσαν εξετάσεις αγγλικών...αρχικά είναι λίγο αλλοπρόσαλο διότι έχουν πει οτι τα προφορικά συσχετίζονται με το όλο τεστ, και επίσης όσα τεστ είχα λύσει ήταν ετσι...τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πως συσχετίζονται οι φυσικές καταστροφές με τα είδωλα που προβάλλει η Μόδα!
Κοιτα τα θεματα πλεον ειναι διαφορετικα τα γραπτα απο τα προφορικα!
Οπως και να χει και μενα δεν με δυσκολεψε ολο το τεστ αλλα το ακουστικο μερος Τασκ 2.
Καλα αποτελεσματα παιδια!
eleni1995
Νεοφερμένος
Και σε ένα part, δεν θυμάμαι σε ποιό, ο speaker μιλούσε σαν ναρκωμένος-μεθυσμένος!!!!....χιχι! Προσωπικά δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι έλεγε!!!!
Παρατηρήσατε πως δίνανε πολύ λίγα παιδιά αυτό το πτυχίο?
η κασέτα, όπως πάντα, ήταν κάπως....
Και σε ένα part, δεν θυμάμαι σε ποιό, ο speaker μιλούσε σαν ναρκωμένος-μεθυσμένος!!!!....χιχι! Προσωπικά δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι έλεγε!!!!
Παρατηρήσατε πως δίνανε πολύ λίγα παιδιά αυτό το πτυχίο?
Ακριβως εδω θελω να σταθω.Το Advanced ειναι μια μεγαλη πατατα.Και πλεον τα φροντιστηρια οδηγουν κατευθειαν σε Προφισενσυ.42 παιδια δίναμε επιπεδο 4 (Γ1) ενω 64 εδιναν Γ2!
eleni1995
Νεοφερμένος
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Teo μου είναι μεγαλύτερο το ποσοστό επιτυχίας. Δεν θα ήθελα να το τοποθετήσω αριθμητικά αλλά είναι αρκετά πιο πάνω στο L4Τεσπα απο ποσοστα επιτυχιας ειναι αναμεσα στο 35-45%!
Οπότε μην απογοητεύεστε :no1:
Teo μου είναι μεγαλύτερο το ποσοστό επιτυχίας. Δεν θα ήθελα να το τοποθετήσω αριθμητικά αλλά είναι αρκετά πιο πάνω στο L4
Οπότε μην απογοητεύεστε :no1:
Kατσε βρε Σονια μου αυτά μου τα είχε δείξει μια καθηγητρια μου,για το ποσοστό επιτυχίας στην Ελλάδα!
Παντως οπως και να χει εγω το EDEXCEL δυστυχως δεν θα το εμπιστευτω για την πιστοποιηση μου στο Proficiency.Το εμπιστευτηκα για 3 επιπεδα(2,3,4) και με απογοητευσε πληρως ειδικα φέτος.
Μα ειναι δυνατόν να λες στους υποψήφιους" Μπορείτε να βγάλετε τον σκασμο!"
Αν ειναι δυνατόν δηλαδη!Τι συμπεριφορα ειναι αυτη!!!
Εχω στειλει email και στην London Exams και στην PALSO και απάντηση δεν πηρα μετα απο 1 μηνα...
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ποσοστό στην ελλάδα είναι σίγουρα παραπάνω. Τα ποσοστά δεν ανακοινώνονται επίσημα
panagiotisk
Νεοφερμένος
Ακριβως εδω θελω να σταθω.Το Advanced ειναι μια μεγαλη πατατα.Και πλεον τα φροντιστηρια οδηγουν κατευθειαν σε Προφισενσυ.42 παιδια δίναμε επιπεδο 4 (Γ1) ενω 64 εδιναν Γ2!
πατατα δεν ειναι.πιστευω πως πατατα το εχουν κανει τα φροντηστηρια επειδη αμεσως βαζουν τα παιδια στο προφισενσυ.κατα την γνωμη μου ειναι ενα καλο πτυχιο το οποιο αποτελει ειναι ενα μεταβατικο σταδιο απο το Lower στο prof. αρα μονο κακο δεν κανει.και οπως και να το κανουμε εχεις ενα κ()λ()χαρτο στο χαιρι σου που πιστοποιει οτι ξερεις πολυ καλα την γλωσσα.αλλα ειτε το θελουμε ειτε οχι το προφισεσνυ ειναι ο μεγαλυτερος στοχος.ολοι οι εργοδοτες αυτο ζητανε και τιποτα αλλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.