reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
ας ρωτησω τοτε κατι αλλο δν ειναι αδικο να ισχυει αυτο για τα προφορικα που λενε παραπανω δηλαδη να δινουν με τα ιδια θεματα που ειχαμε μεις το προηγουμενο σ/κ ενω θα εχει πεαρασει αι βδοαμαδα και θα τα προετοιμασουνε?Απλά από το 2003 στέλνω μόνο edexcel. Γι' αυτό μπορώ να σας πω ότι θέλετε, αν το γνωρίζω. Το να μιλησω για την εμπειρία μου με άλλους φορείς, προ του 2003 επίσης ευχαρίστως
-----------------------------------------
Και μια ερώτηση γιατι μπερδευτηκα λίγο..... Δίνει κανείς γραπτά τώρα; Νομίζω τελειώσαν όλοι με το γραπτό μέρος
και κατι ακομα στην πρωτη εκεθση εγραψα αρκετες λεξεις παραπανω γιατι δν ολοκληρωνα με λιγοτερες λες να ειναι αρνητικο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικά δεν νομίζω να μετρήσει αρνητικά το ότι έγραψες παραπάνω. Τουλάχιστον όχι σημαντικα, μην ανησυχείς Αλλά για ποσο παραπάνω μιλάμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλα αν εγραψες 400+++ ισως μπορει να εχεις βαλει irrelevant information.
Εγω τι να πω που τα περιθωρια στο επιπεδο 4 για την εκθεση μου ηρθαν τσιμα-τσιμα...
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου φαινεται αν και κανω μεγαλα γραμματα στην πρωτη εκθεση που ειναι πιο μικρη εγραψα μια σελιδα μπρος πισω!Aν σου λεει 300-350 και γραψεις 380-385 σιγα τα ουά!
Αλλα αν εγραψες 400+++ ισως μπορει να εχεις βαλει irrelevant information.
Εγω τι να πω που τα περιθωρια στο επιπεδο 4 για την εκθεση μου ηρθαν τσιμα-τσιμα...
KATARINA
Νεοφερμένος
Takis_Egio
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Πάντως από τι άκουσα σε όλα τα επίπεδα και σε εμένα στο level 2 το δεύτερο listening δηλαδή το task 2 ήταν δύσκολο. Εγώ μόνο σε αυτό δεν τα πήγα καλά τα υπόλοιπα τα θέματα ήταν γελοία...Άντε καλή επιτυχία σε όλους!!!!
KATARINA
Νεοφερμένος
drillgr
Νεοφερμένος
Παντως το οτι μαγνητοφωνουν την συνομιλια πιστευω οτι ειναι πολυ αρνητικο και οδηγει σε αυξημενη πιθανοτητα μειωσης της αρχικης βαθμολογιας...
Οσο αφορα το listening, στο lvl 5 που εδωσα ηταν τραγικο και κυριως η επιλογη του θεματος και των κειμενων. Ουτε διαλεξη σε πανεπιστημιο να ηταν, απλα ελεος.
Γενικως εχω να πω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο τεστ. Πριν το δωσω καποιοι λεγανε οτι ειναι ευκολο αλλα μαλλον δεν ξεραν τι τους γινεται. Προσωπικα το βαζω μετα το city&guilds και cambridge.
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Άσχετο, αλλά εμένα και τις τρεις φορές που έδωσα edexcel (level 2,3,5) με ρώτησαν αν με πειράζει να με μαγνητοφωνήσουν. Σιγά μην έλεγ ναι με πειράζει, πάνε οι κασέτες στο πανεπιστήμιο και γίνεται πιο σωστή βαθμολόγηση. :p
A και rainman14, σας βάλανε καρτελάκια με τα ονόματα;:p
drillgr
Νεοφερμένος
edit: Γινεται να πεις οχι σε αυτο το θεμα? Αλλα και παλι, μηπως με την κινηση σου αυτη απευθειας χανεις βαθμους?
Smaragda55
Νεοφερμένος
Δινω αυριο προφορικα του lvl 5. Ειδα τα πιθανα θεματα που μπορει να πεσουν και τα διαβαζω τωρα.
Παντως το οτι μαγνητοφωνουν την συνομιλια πιστευω οτι ειναι πολυ αρνητικο και οδηγει σε αυξημενη πιθανοτητα μειωσης της αρχικης βαθμολογιας...
ε καλα, μην νομιζεις οτι τα ακουνε μετα..
Οσο αφορα το listening, στο lvl 5 που εδωσα ηταν τραγικο και κυριως η επιλογη του θεματος και των κειμενων. Ουτε διαλεξη σε πανεπιστημιο να ηταν, απλα ελεος.
κλασικα...
Γενικως εχω να πω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο τεστ. Πριν το δωσω καποιοι λεγανε οτι ειναι ευκολο αλλα μαλλον δεν ξεραν τι τους γινεται. Προσωπικα το βαζω μετα το city&guilds και cambridge.
δεν θελω να υποτιμησω το Edexel αλλα μπορω να πω πως ειναι πιο ευκολο απο το Proficiency του michigan.. βεβαια αυτο ειναι κ λιγο υποκειμενικο.. εμενα προσωπικα η φορμα του edexel με βολεψε πολυ κυριως επειδη στηριζεται στην εκθεση οπου τα πηγαινα πολυ καλα..
το περιεργο με το Edexel ειναι οτι το level 5 ειναι πιο ευκολο απο το level 4 ..
djimmakos
Διάσημο μέλος
drillgr
Νεοφερμένος
Δεν ξερω ποιος βγαζει αυτα τα χρονικα ορια, αλλα ειναι εντελως εκτος τοπου και χρονου.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Στο cambridge πήρα B και στο edexcel PASS. Πιο δύσκολο μου φάνηκε το edexcel, ίσως ήταν και κουλό το θέμα που είχε πέσει (identity)
Smaragda55
Νεοφερμένος
αλλα το βρηκα πιο ευκολο απο το level 4
drillgr
Νεοφερμένος
Στα γραπτα το προηγουμενο σαββατο μας μοιρασαν τα θεματα και μας απαγορευσαν να τα ανοιξουμε εως οτου ερθει ο υπευθυνος να ξεκινησει επισημα η ωρα.
Οχι που θα υπακουα, ειχα ηδη κοψει τα φυλλα και διαβαζα το listening να κερδιζω χρονο.
Αλλο και ο χρονος, 2 ωρες και 55 λεπτα. Δηλ, αν το κανανε 3 ωρες θα γινοταν τπτ? Αφου το 5λεπτο το κλεβεις οπως και να χει..
djimmakos
Διάσημο μέλος
drillgr
Νεοφερμένος
Εδω σε μας ομως επεσαν κειμενα περι κινεζικης και ιρλανδικης μειωνοτητας στο Λονδινο χωρια το αρχικο κειμενο που το εκανα clopy-paste απο τον μπροστινο γιατι δεν εβγαζα ακρη (εκεινο που λειπουν προτασεις).
djimmakos
Διάσημο μέλος
Και το πρώτο μίλαγε για identity cards και για τη γενετική ιατρική (DNA, blood type) γύρω απ' αυτές. :p
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.