sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
λες μεσω αυτου να πεσει φετος η βαση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν δεν χαμηλωσουν την βαση παντως θα ειναι μεγαλη αδικια!
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακαρι γτ δνακουσα και κανεναν που να μην αφησε κενα ή εστω κ ενα!Παιδια και δω στην Κοζανη μιλαμε εγινε χαμος με το Listening ειδικα στο Level 4 που έδινα και γω και ειδικα στο Task 2!
Αν δεν χαμηλωσουν την βαση παντως θα ειναι μεγαλη αδικια!
ασχετο μην τυχον ξερεις υπαρχειπεριπτωση να βρουμε λυσεις?
Μπορει ετσι να δινονται και οι λυσεις!:no1:
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο που λογικα θα ξερεις ποτε βγαινουν περιπου τα αποτελεσματα?κανεναν ιουλιο ή πιο μετα?
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
ααα καταλαβα αν δν τα βγαλει κανενας χριστιανος στο νετ δν προκειται να τις δω!
αυτο που λογικα θα ξερεις ποτε βγαινουν περιπου τα αποτελεσματα?κανεναν ιουλιο ή πιο μετα?
Τα αποτελεσματα τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου να τα περιμένουμε με πιο πιθανη ημερομηνια την 31η Ιουλιου γιατι ειναι και Παρασκευη!
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
γενικα ηταν τσιμπημενο ειδικα τη γυναικεια φωνη δν την καταλαβαινες αλλα οτι εγιναν διαμαρτυριες στην ενωση εγινανδηλαδη βασιζεστε μονο στο παρτ 2 του λιστενινγκ για να περασετε ρε παιδια?δν εχετε παει καλα στα αλλα μερη δλδ?και σε μας ηταν δυσκολο το παρτ 2 στο λεβελ 5 + τις παρεμβολες απο μυξες ενος παιδιου αλλα οκ.get over it και σταματηστε τις μεμψιμοιριες.η μειωση της βασης κατ εμε ειναι ονειρο θερινης νυκτος.
αα εμενα με δυσκολεψε περισσοτερο το παρτ 1 αφησα και ενα κενο
Ας μην το σχολιασω.
Οτι ηταν να γινει εγινε!Καλα αποτελεσματα σε ολους μας και τωρα ας ελπισουμε να παρουμε τα σπασμενα απο αλλα parts που ηταν πολυ πιο εύκολα!
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχαχαχα σωστος!μακαρι να πηγαμε καλα στα αλλα!Αγιε Βασιλη ημουν καλο παιδι θυμησου!Παιδια οτι και να πουμε τωρα να σας πω που μας εχουν γραμμενους?
Ας μην το σχολιασω.
Οτι ηταν να γινει εγινε!Καλα αποτελεσματα σε ολους μας και τωρα ας ελπισουμε να παρουμε τα σπασμενα απο αλλα parts που ηταν πολυ πιο εύκολα!
Evelina04
Νεοφερμένος
Ελεος!Σε σας για την ιστορια των παπουτσιων,σε μας για το Image στο αντβανς,δηλ ελεος.
Περσι που εδινα επιπεδο 3 μας ειχε θεμα South America.
Mου φαινεται οτι στο τελος το εντεξελ θα καταντησει το πιο δυσκολο αντι για το πιο ευκολο...
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχήν να πω πως σίγουρα δεν βασίζεται κανείς μόνο σ' ένα listening για να περάσει. Γίνεται συμψηφισμός. Σημασία έχει να καταφέραμε να επικοινωνήσουμε
Εμένα άλλοι μαθητές το βρήκανε βατό κι άλλοι δυσκολέυτηκαν. Δεν έχω δει ακόμη τα θέματα για να έχω άποψη.
Πάντως πιστεύω πως αν διαπιστωθεί πρόβλημα θα ληφθεί υπ' όψη, μην ανησυχείτε. Ούτε αυτοί θέλουν να σας χαντακώσουν στα αποτελέσματα.
Οπότε μην ανησυχείτε. Υπομονή για τα αποτελέσματα.
Αν σας παρηγορεί κι εγώ έχω πάντα άγχος να δω πώς πήγαν οι μαθητές μου
Παντως αγαπητη Σονια μου οσα παιδια ρωτησα εδω στην Κοζανη ειναι απογοητευμενοι απο το Edexcel το οποιο και πολλοι σχολιασαν πως ηταν και πιο δυσκολο και απο το Cambridge!
Tεσπα.Θα δειξουν τα αποτελεσματα!
Αν παρεις τα θεματα στα χερια σου Σονια κανε ενα κοπο να τα ανεβασεις plz να δουμε και πως τα πήγαμε...:no1:
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο επεσε σε μενα καλε!δν ειναι λιγο χλωμο τη στιγμη που μου πεσε την κυρικαη που περασε να πεσει και σε σας?Λοιπόν σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου (όχι του roling ) υπάρχει ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να πέσει το θέμα Cultural Diversity. Να το διαβάσετε καλά.
εδω το ειχαν οι περισσοτεροι τη συγκεκριμενη μερα
και το διευκρινησα εχωντας μαλλον λαθος ορθογραφικο απο βιασυνη https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39624&page=18
Αρα οσα παιδια δινουν τωρα το Σαββατοκυριακο μαλλον θα εχουν τα ιδια θεματα με τους προηγουμενους που εδωσαν 23-24/05!
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά από το 2003 στέλνω μόνο edexcel. Γι' αυτό μπορώ να σας πω ότι θέλετε, αν το γνωρίζω. Το να μιλησω για την εμπειρία μου με άλλους φορείς, προ του 2003 επίσης ευχαρίστωςρε συ Σονια μας,μιας και εισαι και καθηγητρια δν θα πρεπε να ξερεις καλυτερα απο μας τις βασεις και τα ορια των borderline?σορυ που το θιγω σε αλλο τοπικ αλλα εδω σε ειδα να απαντας.στο μισιγκαν τπτ. για πες μας λοιπον αν ξερεις.
-----------------------------------------
Και μια ερώτηση γιατι μπερδευτηκα λίγο..... Δίνει κανείς γραπτά τώρα; Νομίζω τελειώσαν όλοι με το γραπτό μέρος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.