lj23
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ/Γ: Γιατί άνοιξες 3 φορές το ίδιο θέμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Διορθώθηκε! Μπορείτε να συνεχίσετε εδώ κανονικά
isnogood
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εάν είναι δώσεις Michigan τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά. Δεν κουραστείς ιδιαίτερα. Και προς θεού μην αφήσεις το σχολείο για τα Αγγλικά.
Δηλαδή εννοείς ότι το michigan είναι πιο εύκολο από το edexcel????
Εγώ πάντως το edexcel έχω και ήταν σχετικά εύκολο(και φαντάσου ότι δεν ξέρω και πολύ καλά αγγλικά γιατί δεν μου αρέσουν και το έκανα από υποχρέωση) εκτός από ένα σημείο του...
Αυτό ήταν η μία από τις δύο εκθέσεις με θέμα <<write about fairtrade products>>.
Στην αρχή όλοι κοιταζόμασταν μεταξύ μας και λέγαμε τι είναι αυτά ρε αλλά τελικά έπρεπε να γράψουμε για την δίκαιη ανταλλαγή προΪντων και ότι θα πρέπει να πέρνουν περισσότερα λεφτά οι παραγωγοί και λιγότερα οι μεσάζοντες:!::!:...και όλα αυτά στα αγγλικά.
Μη με ρωτήσεις τι είχα γράψει,ούτε που ξέρω,απλά το πήρα!
guess
Δραστήριο μέλος
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα κάνεις την απαραίτητη προετοιμασία σου, που δεν χρειαζεται να είναι σε τρελα επίπεδα ότι και να εδινες και όλα θα πάνε καλά.
To edexcel σε σχεση με τα άλλα δεν είναι ούτε πιο εύκολο ούτε πιο δύσκολο. Εχει διαφορετική φιλοσοφία, είναι επικοινωνιακό. Το θετικό είναι πως δεν χρειάζεται να σε μάθω ως καθηγητης ατελείωτους κανόνες γραμματικής που πιθανώς δεν θα χρησιμοποιησεις, αλλά να σε μάθω να επικοινωνείς. Να καταλαβαίνεις δηλαδή αυτό που βλέπεις και να δίνεις στον αναγνώστη να καταλάβει τι θες να πεις. Για να το κάνω αυτό δεν χρειάζεται να σε μάθω όλη την αγγλική γραμματική :xixi:
Ανάλογος είναι και ο τρόπος βαθμολόγισης του τεστ. Αυτό που θέλει ο διορθωτης είναι να σε καταλάβει, να επικοινωνήσετε κατα κάποιο τρόπο. Ετσι, ενα λάθος που θα σου κόστιζε πολύ βαθμολογικά (πχ δεν έβαλες ς στο γ ενικό του ενεστώτα) ισως να μην εχει τραγικά αποτελέσματα, αρκεί να μην αλλάζει το νόημα της πρότασης.
Αυτό που πάντα λέω είναι να μη σας πιανει ο οιστρος των περιπλοκων δομων αλλά απλά επικοινωνήστε!
Καλή επιτυχία!!!
miv
Επιφανές μέλος
Εάν είναι δώσεις Michigan τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά. Δεν κουραστείς ιδιαίτερα. Και προς θεού μην αφήσεις το σχολείο για τα Αγγλικά.
Υ/Γ: Γιατί άνοιξες 3 φορές το ίδιο θέμα?[/quot
Δηλαδή εννοείς ότι το michigan είναι πιο εύκολο από το edexcel????
Εγώ πάντως το edexcel έχω και ήταν σχετικά εύκολο(και φαντάσου ότι δεν ξέρω και πολύ καλά αγγλικά γιατί δεν μου αρέσουν και το έκανα από υποχρέωση) εκτός από ένα σημείο του...
Αυτό ήταν η μία από τις δύο εκθέσεις με θέμα <<write about fairtrade products>>.
Στην αρχή όλοι κοιταζόμασταν μεταξύ μας και λέγαμε τι είναι αυτά ρε αλλά τελικά έπρεπε να γράψουμε για την δίκαιη ανταλλαγή προΪντων και ότι θα πρέπει να πέρνουν περισσότερα λεφτά οι παραγωγοί και λιγότερα οι μεσάζοντες:!::!:...και όλα αυτά στα αγγλικά.
Μη με ρωτήσεις τι είχα γράψει,ούτε που ξέρω,απλά το πήρα!
Απλά το edexcel έχει cambridge format. Κάποιοι είναι πιο συνηθισμένοι στο κλειστού τύπου michigan, οπότε και το edexcel τους φαίνεται πιο δύσκολο, αν και σαν περιεχόμενο, είναι κάπου ένα επίπεδο χαμηλότερα από το αντίστοιχο cambridge.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ΑΣΕΠ δεν μπορεί να βάλει ημερομηνία για κανένα πιστοποιητικό. Δεν προβλέπεται από πουθενά κάτι τέτοιο. Μην σας ανησυχεί καθόλου αυτό
miv
Επιφανές μέλος
Ημερομηνία λήξης προς το παρόν έχουν μόνο τα ακαδημαικά πτυχία, απαραίτητα για εισαγωγή σε πανεπιστημιο του εξωτερικού, όπως TOEFL και IELTS. Έχουν διάρκεια 3 ετών.
Alex.rsx
Νεοφερμένος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Γράφω κι εγώ το Εdexcel 24-5-2008 κι έχω λίγο άγχος,γιατί δεν έχω κάνει pass-paper
past papers εννοείς :p
Alex.rsx
Νεοφερμένος
Alex.rsx
Νεοφερμένος
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alex.rsx
Νεοφερμένος
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alex.rsx
Νεοφερμένος
τελευταία στιγμή στο φροντιστήριο μας είπαν να δώσουμε κι αυτό.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.