fockos
Επιφανές μέλος
πλάκα κάνεις
πρέπει να δω και αυτήν λοιπόν!
Καλά ρε μαν δες ειδες το final break
Ένα έχω να πω
Δείχνει πως..............
δε το λέω δες το
γενικά μου άρεσε πολυ η ταινία και εξηγεί κάποια πραγματα του τελευταιου επεισοδίου. Επίσης θα ήθελα να πω και ενα spoiler στο τελευταίο επεισόδιο. Τα ξένα forum κάνανε πολλές συζητήσεις για αυτο το επεισόδιο και για μένα ήταν ένα από τα καλύτερα τέλη σε τέτοιες σειρές.
Να σου πω μαν και κάτι αλλο το lost το είδες ;
Το ξέρεις ότι υπάρχουν 5 λεπτά που δε τα άδειξε ποτε η τηλερόαση alla to ειχε το dvd της season και εμφανίζεται και ο Γοαλτερ ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
πίστεψε με νιώθω το ίδιο βλάκας χααχαχΚαλά ρε μαν δες ειδες το final break
Ένα έχω να πω
Δείχνει πως..............
δε το λέω δες το
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Τότε θα σε συμβούλεβα να μην κοιτάς αυτο το θρέντ μέχρι να την τελιώσεις γιατί, it's dark and full of spoilers.
χαχαχα...
είχα δει 2 επεισόδια απο τον τρίτο κύκλο,έτσι μου μπήκε η ιδέα να ξεκινήσω να την παρακολουθώ...
Joaquín
Διάσημο μέλος
Να σου πω μαν και κάτι αλλο το lost το είδες ;
Το ξέρεις ότι υπάρχουν 5 λεπτά που δε τα άδειξε ποτε η τηλερόαση alla to ειχε το dvd της season και εμφανίζεται και ο Γοαλτερ ....
Τι σόι άνθρωποι αγοράζουν DVD στις μέρες μας?
Το Lost γαμάει, υποκλίνομαι.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
είδα επιτέλους και την ταινία!!πραγματικά δεν την είχα δει την άλλη φορά..τι χαζός
Είδες πως αλλάζει τα πράγματα.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ε το τέλος που είχαν αφήσει με τα επεισόδια σε άφηνε με πάρα πολλές απορίες!Είδες πως αλλάζει τα πράγματα.
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.