Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Δίχως αυτό το παιχνίδι είναι μαύρο χάλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan
Δραστήριο μέλος
Πιθανότατα δεν έχετε γυροσκόπιο..
Δίχως αυτό το παιχνίδι είναι μαύρο χάλι.
Καλά δεν το λες και μαύρο χάλι .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Alan
Δραστήριο μέλος
Δηλαδή τώρα όσοι παίζετε για να καταλάβω βγαίνετε απλά έξω και πάτε όπου σας πει το κινητο;
just no
Guest 892943
Επισκέπτης
Τελικά, μια μέρα ξαφνικά έγινε διαθέσιμο το pokemon go, χωρίς καμμία προειδοποίηση, και με το που γύρισα σπίτι, το εγκατέστησα αμέσως, με τον γνωστό πλάγιο τρόπο. Έχω ενθουσιαστεί με το παιχνίδι!!
Τώρα το μεσημέρι που γύριζα σπίτι υπήρχε ένα starmie στη γειτονιάα, έκανα κάτι κύκλους με το ποδήλατο για να το βρω αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος για να συνεχίσω
Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που βγαίνω έξω για δουλειές/καφέ/απλή βόλτα, τις περισσότερες φορές το παιχνίδι δεν παίζει, αλλά είναι θέμα χρόνου να λυθεί πιστεύω.
Ξεκίνησα με bulbasaur Σήμερα έσκασε και το πρώτο μου αυγό, ήταν ένα weedle Έχω άλλα 5 να σπάσω, των 5km το καθένα, θα έχουν κάτι καλύτερο σίγουρα Το απόγευμα έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να πάω για τρέξιμο, μακάρι να μην κρασάρει πάλι ώστε να σκάσει ακόμα ένα
Μόνο σε μένα δε βγάζει ούτε ένα pokemon στο σπίτι;
Θέλω ένα drowzee Κι ένα tauros!!!
Επίσης, πώς συνδέεστε εσείς; Με google account; Ή με το pokemon trainer club account; Ρωτάω επειδή προσωπικά συνδέθηκα πρώτη φορά με το λογαριασμό google και μετά έμαθα ότι υπάρχει και ο δεύτερος τρόπος αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται... Θα βολέψει μιας και τον Νοέμβριο που θα βγουν οι νέες κασέτες pokemon sun και moon, αυτές θα έχουν conectivity με το pokemon go απ' ότι είπαν οι καταστευαστές.
Guest 186240
Επισκέπτης
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
dissapointed
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό θα ναι hype.
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος
# reasons to immediately replace your phone
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν τολμάω να μάθω τι είναι πραγματικά
αν και απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι για android. phew
Κάτσε δηλαδή εσύ τι έχεις...?
Απ'ό,τι ξέρω windows phone λογικά θα τα μισείς γιατί σιχαίνεσαι ό,τι έχει να κάνει μεMicrosoft μην κάνει κανα μονοπώλιο ?
Πες μου ότι έχεις i-phone Να τρελαθώ ! xD
Εγώ WP έχω...δεν θα παίξω ποτέ το παιχνίδι. Δεν καίγομαι κι όλας...Καλύτερα έτσι...εμείς οι επαρχιώτες θα χωνόμασταν σε τίποτα βάτα...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Όταν έχεις σπάσει το κινητό σου και όλοι παίζουν pokemon go
# reasons to immediately replace your phone
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
περίμενα κατι σε στυλ "ο σύγχρονος μικροαστισμός αποχαυνώνει και αποπροσανατολίζει τους νέους με ανόητες ασχολίες" tbh
dissapointed
btw προτιμάς τις αναλύσεις μου από την pipipo;
Συνημμένα
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Κάτσε δηλαδή εσύ τι έχεις...?
Απ'ό,τι ξέρω windows phone λογικά θα τα μισείς γιατί σιχαίνεσαι ό,τι έχει να κάνει μεMicrosoft μην κάνει κανα μονοπώλιο ?
Πες μου ότι έχεις i-phone Να τρελαθώ ! xD
Εγώ WP έχω...δεν θα παίξω ποτέ το παιχνίδι. Δεν καίγομαι κι όλας...Καλύτερα έτσι...εμείς οι επαρχιώτες θα χωνόμασταν σε τίποτα βάτα...
έχω ένα iphone3gs το οποίο πλέον δεν φορτώνει καμία εφαρμογή κι ενα lumia 1520 που το πήρα ως βραβείο σε ένα διαγωνισμό απ' την MS ( ποιος θα λεγε όχι ). νο android
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
τότε γιατί φοβάσαι να μάθεις τι είναι το Pokemon go?έχω ένα iphone3gs το οποίο πλέον δεν φορτώνει καμία εφαρμογή κι ενα lumia 1520 που το πήρα ως βραβείο σε ένα διαγωνισμό απ' την MS ( ποιος θα λεγε όχι ). νο android
Αφού ποτέ δεν πρόκειται να το παίξεις :Ρ
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.