Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι σκουλαρίκι ζαχαρώνετε αυτόν τον καιρό;
Εγώ αν ξανακάνω τρύπα στο προσωπο θα είναι στο φρύδι, αλλά όχι στο άμεσο μέλλον και μάλλον όχι όσο έχω το λάμπρετ. Πάνω μου δε με τρελαινουν τα πολλά πιρσινγκ ταυτόχρονα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολοι μου λενε να κανω στο φρυδι για καποιο λογο
εχω παραγγειλει ενα κρικακι να μου το φτιαξουν στο εραγαστηριο , επειδη ετσι οπως το ειδα το εργαστηριο δε φανηκε να εχει πολυ μεγαλες διαφορες σε σχεση με ενα μηχανουργειο[οσον αφορα την καθαριοτηττα χωρου ] , μπορει να μ πει κανεις πως να καθαρισω καλα το κρικακι πριν το βαλω στ αυτι??
Απο τι υλικο ειναι? Οι περισσοτεροι η με ειδικο σαπουνι/οινοπνευμα τα καθαριζουν η τα βραζουν -δεν το συνιστω, εκτος και αν εχεις καλη ποιοτητα μεταλλου?-. Πολλοι δεν τα καθαριζουν καν, που το θεωρω λαθος. Αν πας σε πιρσερα να σου το βαλει, ρωτα τον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 719211
Επισκέπτης
Θα ήθελα τη γνώμη σας περί του θέματος.Τελευταία διαβάζω πολύ αρνητικές απόψεις και έχω προβληματιστεί.Μερικοί κάνουν λες και πρόκειται για ναρκωτικά ή κάτι το τόσο ακραίο.Εσείς τι πιστεύετε?Έχετε κανένα σκουλαρίκι?Εγώ πιστεύω πως όταν το κάνεις γιατί σ αρέσει και όχι για να ακολουθήσεις απλά τη μόδα είναι ωραίο.Αρκεί βέβαια να γίνεται με προσοχή,σε ειδικό και όχι σε τρελά σημεία (έχω δει σκουλαρίκι μέσα στο μάτι...)Εγώ πάντως μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα κάνω στο φρύδι.Ελπίζω όλα να πάνε καλα.
Καλά κάνουν λες και πρόκειται για ναρκωτικά ή κάτι ακραίο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ουυυ γράφω κι εγώ επιτέλους. Έκανα μια λαμπρετάρα πριν 3μιση μήνες κι είμαι τρισευτυχισμένη! Μου πάει πάρα πολύ πιστεύω, βέβαια θέλει πολλή προσοχή και βούρτσισμα τα δόντια παραπάνω απ οσο συνήθιζα αλλά αξίζει κάθε κόπο
Τι σκουλαρίκι ζαχαρώνετε αυτόν τον καιρό;
Εγώ αν ξανακάνω τρύπα στο προσωπο θα είναι στο φρύδι, αλλά όχι στο άμεσο μέλλον και μάλλον όχι όσο έχω το λάμπρετ. Πάνω μου δε με τρελαινουν τα πολλά πιρσινγκ ταυτόχρονα.
Τα έχω γράψει και παραπάνω, αλλά ζαχαρώνω κι εγώ labret, helix, δυο ακόμη στον δεξιό λοβό (που έχω μόνο μια) και μάλλον τράγο. Το πρόβλημα με τον δεξιό λοβό, είναι οτι έχω ελιά στο σημείο που γίνεται η τρύπα, άρα αναγκαστικά θα κάνω δυο πιο πάνω και θα βάζω κρικάκι.
Στο μεταξύ, προχτές άνοιξα πάλι μια τρύπα που είχα πριν χρόοοοονια στον αριστερό λοβό και είχε κλείσει.
ΥΓ. Το labret σου πάει απίστευτα!
Forward helix (και διπλο ακομα καλυτερα)Δεν το εχω κανει ακομα γιατι φοβαμαι μη με βρει καμια μολυνση στη μεση της Γ Λυκειου. Ισως το καλοκαιρακι η τα Χριστουγεννα
Ολοι μου λενε να κανω στο φρυδι για καποιο λογο
Απο τι υλικο ειναι? Οι περισσοτεροι η με ειδικο σαπουνι/οινοπνευμα τα καθαριζουν η τα βραζουν -δεν το συνιστω, εκτος και αν εχεις καλη ποιοτητα μεταλλου?-. Πολλοι δεν τα καθαριζουν καν, που το θεωρω λαθος. Αν πας σε πιρσερα να σου το βαλει, ρωτα τον
Εγώ τις προάλλες σκόπευα να κάνω το helix, αλλά επειδή κάνω πολεμική τέχνη, η piercer μου είπε να το κάνω καλύτερα προς Χριστούγεννα που θα έχει και τον κατάλληλο χρόνο για να επουλωθεί πλήρως. Με λοβό, τράγο, septum κλπ δεν έχω θέμα, αλλά επειδή πέφτω με το πλάι του προσώπου στις τεχνικές καλό θα ήταν όντως να μην κάνω απο τώρα το helix για να μην έχω τρεξίματα. Σου συστήνω κι εσένα να το κάνεις προς Χριστούγεννα, αν και δε νομίζω να έχεις τρεξίματα με μολύνσεις κλπ αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος (πχ πολεμική τέχνη) και το φροντίζεις όπως πρέπει.
Εμένα όλα τα σκουλαρίκια στις νέες τρύπες μου τα αλλάζουν στο studio και τα απολυμαίνουν επιτόπου μπροστά μου πάντως. Ειδικά στο septum που δε μπορώ να το αλλάξω μόνη μου.
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω κανει πολυ πιο βασανιστικες τρυπες, οποτε δε νομιζω η συγκεκριμενη να μου δημιουργησει προβλημα
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Paulina
Νεοφερμένος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wrong
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν, έχω ένα septum piercing εδώ και κάποια χρόνια και σκέφτομαι να κάνω ακόμη ένα στη μύτη για αλλαγή. Το ερώτημα μου είναι το εξής: μήπως είναι too much ?
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαρτάται πολύ από το πώς θα δείχνει σε εσένα συγκεκριμένα. Έχω δει άτομα με σεπτουμ και κρικακι στη μύτη και τους πάει πολύ.Ξεθάβω το θέμα.
Λοιπόν, έχω ένα septum piercing εδώ και κάποια χρόνια και σκέφτομαι να κάνω ακόμη ένα στη μύτη για αλλαγή. Το ερώτημα μου είναι το εξής: μήπως είναι too much ?
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
Άμα το σεπτουμ σου είναι μικρό, λεπτο και διακριτικό, δεν νομίζω να είναι too muchΞεθάβω το θέμα.
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι όσο τραγικό το παρουσιάζουν οι ΓΟΝΕΙΣ , εγώ προσωπικά ναι έχω . όχι όμως στο φρύδι δεν θα το πρότεινα .. βέβαια αποτι καταλαβαίνω εσύ θα το έκανες ήδη απλά γενικά είναι καλό να μην κάνεις σε σημεία όπου οταν και αν αποφασίσεις να αφαιρέσεις το πιρσινγκ, θα έχει δημιουργήσει τρυπα που φαίνεται . στη μύτη είναι πιο σειφ επιλογήΘα ήθελα τη γνώμη σας περί του θέματος.Τελευταία διαβάζω πολύ αρνητικές απόψεις και έχω προβληματιστεί.Μερικοί κάνουν λες και πρόκειται για ναρκωτικά ή κάτι το τόσο ακραίο.Εσείς τι πιστεύετε?Έχετε κανένα σκουλαρίκι?Εγώ πιστεύω πως όταν το κάνεις γιατί σ αρέσει και όχι για να ακολουθήσεις απλά τη μόδα είναι ωραίο.Αρκεί βέβαια να γίνεται με προσοχή,σε ειδικό και όχι σε τρελά σημεία (έχω δει σκουλαρίκι μέσα στο μάτι...)Εγώ πάντως μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα κάνω στο φρύδι.Ελπίζω όλα να πάνε καλα.
Abiogenesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πονάει άσχημα; Τι περιποίηση χρειάζεται μετά; Και αν υπάρχει κάποιο καλό σημείο στην Αθήνα για να το κάνω
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη στιγμή που το κάνεις, δεν πονάει καθόλου. Εξαρτάται βέβαια αν το κάνεις με πιστολι η βελόνα , εγώ προσωπικά το έκανα με πιστολι και δεν πόνεσε καθόλου, είναι στιγμιαίο και ανώδυνο . κάνει λίγους μήνες να θρεψει αλλά αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. εγώ εβαζα οξυζενε τουλάχιστον στην αρχή δύο φορές τη μέρα . Με μπατονετα από έξω και μέσα . γενικά να βάζεις όσο χρειάζεται .Σκέφτομαι να κάνω ένα nostril piercing. Και θέλω κάποιος να με διαφωτίσει, αν έχει κανένας από εδώ.
Πονάει άσχημα; Τι περιποίηση χρειάζεται μετά; Και αν υπάρχει κάποιο καλό σημείο στην Αθήνα για να το κάνω
Abiogenesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Είχα κάποτε. Λοιπόν, δεν πονάει άσχημα. Ηταν ίσως το πιο ανώδυνο που έχω κάνει ποτέ. Η περιποίηση είναι η κλασική που χρειάζονται σχεδόν όλα τα piercing: ορός/αλατόνερο με μπατονετα, όχι πολύ κούνημα κτλ. Δεν θα συνιστούσα να γίνει με πιστόλι, ωστόσο.Σκέφτομαι να κάνω ένα nostril piercing. Και θέλω κάποιος να με διαφωτίσει, αν έχει κανένας από εδώ.
Για τιμή, υπολόγιζε γύρω στα 25-30 ευρώ.
Αυτά από εμένα.
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα στην αρχή σου βάζει ένα μικρό στην τρυπα μέχρι να θρεψει λίγο και μετά αν θες εσύ αφήνεις αυτό η παίρνεις άλλο σκουλαρίκι ( το κλασικο στρογγυλό πχ . ) Το τρύπημα πάνω από 15-20 ευρώ δεν νομίζω να κάνει αλλά δεν θυμάμαι κιόλαςΚοστίζει πολύ για να το κάνεις;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρώτα άμα έκανες σε έλεγαν σλατινα, τώρα έγινε φασαια;Μην γίνεστε φασαίοι/ες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.