Δεν ακουγεται ασχημο!Να ρωτησω οτν λες καραφλα εννοεις τελειως ξυρισμενο(γλομπος που λεμε) η τυπου χρισαυγιτη?
το τελειος ξυρισμένο ειναι τύπου Χρυσαυγητη ,ουσιαστικά λες δυο φορές το ίδιο πραμα , ....οχι τοσο κοντό αλλα ναι θα ειναι κάρτα κοντό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω καραφλα λεω το 1ο και ξυρισμενο τυπου χρυσαυγιτη λεω το 2ο..Btw καταλαβα τι περιπου θα κανεις,ενδιαφερον ειναι,θα δειχνει ωραιο και με τους κρικους ειδικα αν υποστηριζεις αυτο το στυλακι!το τελειος ξυρισμένο ειναι τύπου Χρυσαυγητη ,ουσιαστικά λες δυο φορές το ίδιο πραμα , ....οχι τοσο κοντό αλλα ναι θα ειναι κάρτα κοντό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω καραφλα λεω το 1ο και ξυρισμενο τυπου χρυσαυγιτη λεω το 2ο..Btw καταλαβα τι περιπου θα κανεις,ενδιαφερον ειναι,θα δειχνει ωραιο και με τους κρικους ειδικα αν υποστηριζεις αυτο το στυλακι!
https://gazettereview.com/2015/12/happened-eminem-now-2016-update/ αυτο , καμία σχέση με τους καραγκιόζηδες απο πανω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Φροντίδα Piercing. Ξέρει κανείς τίποτα; Έκανα τρύπα ψηλά στο αυτί σήμερα και οι μόνες οδηγίες που πήρα ήταν να μην το πειράζω και να μην κοιμάμαι επάνω του. Ρώτησα για το κλασικό στριφογύρισμα που ξέρουμε όλοι και η απάντηση ήταν ότι αυτό έχει ξεπεραστεί. Δεν πονάει, πέρασε και το κοκκίνισμα/πρήξιμο και όλα καλά είναι. Αλλά ξέρει κανείς τίποτα?
Όταν έκανα εγώ piercing ( σε άλλο σημείο αλλά δεν νομίζω να έχει σημασία) μου'χαν πει να πάρω ορό από φαρμακείο και απλά να τον ρίχνω πάνω στο piercing/ πάνω σε μπατονέτα και να καθαρίζω την περιοχή αυτή. Την ίδια δουλειά κάνει και το αλατόνερο, με μη ιωδιούχο αλάτι κατά προτίμηση.
Καλού-κακού, ρώτα και τον piercer όμως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία φορά που έκανα τρύπες ήταν οι κλασσικές του λοβού και ήταν πριν χρόνια. Το μόνο που θυμάμαι είναι το στριφογύρισμα του σκουλαρικιού και το πλύσιμο με οινόπνευμα μετά το λούσιμο.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Την piercer την ρώτησα όταν έκανα την τρύπα αλλά μου φάνηκε λίγο "φτωχή" η απάντηση (αυτή που έγραψα ήδη επάνω) οπότε είπα να πάρω γνώμες κι από δω. 8 η ώρα κλείσανε τα φαρμακεία, θα δω αύριο, αλλά όταν λες αλατόνερο, το εννοείς όπως κάνουμε πλύσεις στην μύτη/στόμα κλπ? Λίγο βραστό νερό και μέσα διαλύω το αλάτι? Τι καθαρίζω με αυτό? Το σκουλαρικάκι ή την τρύπα την ίδια? Το σκουλαρίκι το αφήνω μέσα ή το ξεκουμπώνω και το βγάζω?
Τελευταία φορά που έκανα τρύπες ήταν οι κλασσικές του λοβού και ήταν πριν χρόνια. Το μόνο που θυμάμαι είναι το στριφογύρισμα του σκουλαρικιού και το πλύσιμο με οινόπνευμα μετά το λούσιμο.
Χλιαρό προς ζεστό νερό και διαλύεις το αλάτι, όπως είπες. Αν κρίνω από αυτά που είπε σε εμένα, το σκουλαρίκι δεν πρέπει να το βγάλεις για κανένα λόγο μέχρι να τελείωσει το healing process. Καθαρίζεις τo σκουλαρίκι και την περιοχή γύρω από το piercing, ούτως ώστε σε περίπτωση που κουνηθεί, να μην υπάρξει κάποια μόλυνση.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ποσα εχετε και που?
Πλέον 2+1 στο αυτί (ετοιμάζομαι για άλλες 3 - άνοιγμα της μιας και 2 νέες) και septum. Σκέφτομαι και labret, αλλά μάλλον δεν θα το κάνω.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ποσα εχετε και που?
Έχω septum και ψήνομαι για ένα διακριτικό helix.
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σκεφτόμουν και bridge αλλά μου'χουν πει ότι πονάει κι είμαι λίγο (πολύ) διστακτικός.
Πολύ ιδιαίτερο το συγκεκριμένο (όπως και το monroe με το medusa κατ'εμέ).
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ ιδιαίτερο το συγκεκριμένο (όπως και το monroe με το medusa κατ'εμέ).
Είναι όντως. Το σκεφτόμουν σε κάτι διακριτικό, όσο γίνεται δηλαδή. Δες εδώ πχ. Κάτι όχι πολύ μεγάλο και με σχετικά μικρά κουμπώματα.
Αλλά επειδή είμαι χέστης, λογικά θα αρκεστώ σε κανα helix.
nPb
Επιφανές μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Υπαρχουν αλλα αγορια με τρυπα στην μυτη εδω; Εγω εχω μυτη και 1+1 στους λοβους
Ναι, και πολλά παραπάνω στον έξω κόσμο
Είναι όντως. Το σκεφτόμουν σε κάτι διακριτικό, όσο γίνεται δηλαδή. Δες εδώ πχ. Κάτι όχι πολύ μεγάλο και με σχετικά μικρά κουμπώματα.
Αλλά επειδή είμαι χέστης, λογικά θα αρκεστώ σε κανα helix.
Αυτό είναι διακριτικό και όμορφο. Γίνεται στο δέρμα και όχι στο κόκαλο, έτσι;
Helix λέω να κάνω κι εγώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.