Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν παλεύεται. στην αρχή τουλάχιστον, μετά συνηθίζεις.Εσείς που έχετε septum μια απορία, όταν την αρπάζετε απ' το κρύωμα πώς την παλεύετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 863023
Επισκέπτης
Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείται Απλά τόσο καιρό δεν με άφηνε ο δερματολόγος επειδή δεν είχα τελειώσει με την ακμήμην το σκεφτεσαι καθολου απλα καντο
Guest 863023
Επισκέπτης
Πονεσες οταν το εκανες? Το σκεφτομουν και εγω και side labret απο αριστερα αλλα μου φαινεται καπως γυναικειο ας πουμε. Το labret παντος το κανονικο ειναι αντρικο καθαρα.
Δεν πονεσε.Εξαρταται και απο το ατομο.Τωρα και εγω την ιδια αποψη εχω για το side labret (εγω το σκεφτομουν για κρικο) οτι ειναι λιγο γυναικειο.Αλλα δεν με νοιαζει καθολου.Αμα ειναι ωραιο πανω σου never mind.Το ιδιο πιστευω για την μυτη αλλα εκανα και τωρα φοραω μπιλιτσα μεχρι να ανοιξει να βαλω κρικο.....το οτι φαινεται λιγο γυναικειο δεν με νοιαζει και πολυ
Ειναι οπως τα χρωματα...κανενα δεν ειναι μονο για γυναικες ή για αντρες.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
τα piercings δεν έχουν φύλο. ξεκολλάτε
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Αμελί
Νεοφερμένος
Εδω σεπτουμ δύο χρόνια πάνω κάτω. Τα αρνητικά σχόλια που άκουσα ήταν άπειρα. Ωστόσο, δεν άκουσα κανέναν. Εγώ το βρίσκω πανέμορφο και δεν πρόκειται να επηρεαστω από τον οποιοδήποτε.
karv2
Νεοφερμένος
Τελος πάντων επειδη για να πάρω κατι απόφαση πρέπει να ρωτησω το μισό πληθυσμό που εχει piercing ( οπως εκανα και πριν κανω στη μύτη) , μπορείτε να μου πείτε πληροφορίες; Τα πάντα, οτι γνωρίζετε , ακομα και καλα κέντρα στην Αθήνα που μπορω να το κανω!
Ευχαριστω πολυ!
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά αυριο θα βάλω μάλλον δυο ασημένιους κρίκους στο ενα αυτί και επειδή αυτο θα ειναι κ το πρώτο μου piercing γνωρίζει κανεις αν θέλουν πολυ ασχολία , εδώ βαριεμαι να ξυρίστω να πούμε που να βάζω αλοιφές και να τα βγάζω και να τα ξαναβαζω , το πρώτο καιρο ναι δεν έχω θέμα αλλα πρπ να το κανω συνέχεια αυτο , και επίσης οταν παω θάλασσα πρπ να τους βγάζω ή να τους πλένω , γενικα μπορω να τους έχω παρατημένους για ενα μηνα τουλάχιστον και μετα κανω κανα καθαρισμό ;;;
Προφανως και θελουν προσοχη.
Κοιτα να δεις. Τα σκουλαρικια είναι αξεσουαρ. Γενικα, οι ανθρωποι λατρευουν να εχουν μικρες, καθημερινες ασχολειες οπως το βαψημο των νυχιων, το ξυρισμα, το βαψημο του προσωπου κτλ. Δεν ισχυει για ολους βεβαια.
Ναι, θελει περιποιηση. Ειδικα τις πρωτες μερες θελει κρεμα, διαρκη προσοχη για να μην υπαρξη μολυνση. Ειναι και ο πονος.
Θα τα βγαζεις και καθε βραδυ προφανως.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Προφανως και θελουν προσοχη.
Κοιτα να δεις. Τα σκουλαρικια είναι αξεσουαρ. Γενικα, οι ανθρωποι λατρευουν να εχουν μικρες, καθημερινες ασχολειες οπως το βαψημο των νυχιων, το ξυρισμα, το βαψημο του προσωπου κτλ. Δεν ισχυει για ολους βεβαια.
Ναι, θελει περιποιηση. Ειδικα τις πρωτες μερες θελει κρεμα, διαρκη προσοχη για να μην υπαρξη μολυνση. Ειναι και ο πονος.
Θα τα βγαζεις και καθε βραδυ προφανως.
Μάλλον αναφέρεσαι σε γυναίκες , γτ εγω βαριεμαι να ασχολούμαι με μικροπράγματα οπως ειναι το ξύρισμα πχ τωρα το βάψιμο νυχιών ίσως κατι κανει
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά αυριο θα βάλω μάλλον δυο ασημένιους κρίκους στο ενα αυτί και επειδή αυτο θα ειναι κ το πρώτο μου piercing γνωρίζει κανεις αν θέλουν πολυ ασχολία , εδώ βαριεμαι να ξυρίστω να πούμε που να βάζω αλοιφές και να τα βγάζω και να τα ξαναβαζω , το πρώτο καιρο ναι δεν έχω θέμα αλλα πρπ να το κανω συνέχεια αυτο , και επίσης οταν παω θάλασσα πρπ να τους βγάζω ή να τους πλένω , γενικα μπορω να τους έχω παρατημένους για ενα μηνα τουλάχιστον και μετα κανω κανα καθαρισμό ;;;
γιατι στο αφτι? κανε στο φρυδι...κατεμε το ωραιοτερο πιρσινγκ που μπορουν να κανουν τα αγορια!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
γιατι στο αφτι? κανε στο φρυδι...κατεμε το ωραιοτερο πιρσινγκ που μπορουν να κανουν τα αγορια!
Δεν πάει σε όλους.
Πρώτον δε μαρεσει ,δεν ειναι του στυλ μου , δεύτερον καποιες φορές τυχαίνει να τρώω είτε χτύπημα είτε κάποιο αντικείμενο στο πρόσωπο επειδή παίζω με κάποια άτομα (καταλθος φυσικά ) ,τρίτον μου φαίνεται πολυ άβολο στο σημείο που ειναι και τέταρτον επειδή ειμαι απο τους ανθρώπους που λένε τα πράγματα οπως ειναι και προκαλώ πολλούς ετσι ( μπορει να το κανω κ σκόπιμα καμία φορά ) υπάρχει κίνδυνος να φάω ξύλο , ε αν έχω κ του σκουλαρίκι στο φρύδι Αστα να πανε , οχι οτι το αυτί δε θα πάθει τπτ αλλα ειναι λιγότερες οι πιθανότητες
ontopic: Κάτι τέτοιο θα σου άρεσε;
Να σταματήσεις τους καυγάδες, σίγουρα θα υπάρξουν πολλά άτομα που θα θέλεις να τους την πεις αλλά συγκρατήσου. Βέβαια από πότε η ειλικρίνεια θεωρείται κάτι κακό; Ισως οι συνομιλητές σου θα έπρεπε να σου απαντάνε με επιχειρήματα και όχι με ξύλο.
ontopic: Κάτι τέτοιο θα σου άρεσε;
Ούτε καν , αυτο ειναι το ίδιο με το φρύδι σχεδόν πως τρώτε με αυτά ; η άποψη η δικιά μου ειναι οτι τα piercing περιορίζουν αρκετά την ελευθερία κάποιου ανθρώπου όσον αφορά τις καθημερινές δραστηριότητες , εγω πχ κανω τα πάντα ,παίζω μπάσκετ κανω γυμ , παω θάλασσα αλλάζω συχνά ρούχα το ενα το αλλο ...όλο και κατι θα πιαστεί απο κανα σκουλαρίκι και θα μ σκίσει είτε το αυτί είτε το χείλος , απλα τωρα θέλω να κουρευτω γουλί και δε λεει να ειμαι σα τη πατάτα ,θέλω να υπάρχει κατι ρε παιδι μ στο κεφάλι , ετσι σκέφτηκα να βάλω κρίκους στο αυτί , αυτο μονο ,δε με τρελάνει καθόλου το piecing . Οποίος θελει βάζει δε μέ νοιάζει , απλα έτυχε τωρα και θέλω να διακοσμησω τη καράφλα με κρίκους ,
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος
θέλω να διακοσμησω τη καράφλα με κρίκους ,
Δεν ακουγεται ασχημο!Να ρωτησω οτν λες καραφλα εννοεις τελειως ξυρισμενο(γλομπος που λεμε) η τυπου χρισαυγιτη?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.