karv2
Νεοφερμένος
Και εγώ ρε συ αλλά με τόσα που έχω ακούσει φοβάμαι να κάνω
Δηλαδή; Βέβαια μια μέρα είδα ένα βίντεο στο ΥουΤυβε με μια που έκανε τέτοιο (δεν είναι το σκουλαρίκι που είναι στο μπροστινό εξόγκωμα στο αυτί και είχε πλαντάξει στο κλάμα! Κάποια άλλα βίντεο που είδα ήταν νορμαλ..
Οπότε μάλλον είναι στον άνθρωπο αν αναφέρεσαι στον πόνο..
Σχετικά με τα micromedals έχω δει εικόνες αλλά δεν έχω καταλάβει πως τα βάζουν στα πιο άκυρα μέρη του σώματος. Προσωπικά δεν μ'αρέσουν καθόλου.
Το septum μ'αρέσει τις περισσότερες φορές ( αν είναι διακριτικό το σκουλαρίκι ακόμα καλύτερα!)
Υ.Γ. Πήγα σε κέντρο συνεργαζόμενο με το Blomdahl και τρύπησα την μύτη μου
Έβλεπα στο Υουτυβε κάτι κορίτσια που τους τρύπαγαν με βελόνα την μύτη και πόναγαν και είχα τρομάξει λίγο ( εγώ προτίμησα με πιστόλι). Τελικά πήγα εκεί , το έκανα - δεν ένιωσα καθόλου μα καθόλου πόνο! Το έχω περίπου 1 εβδομάδα και δεν έχει πάθει τίποτα -ούτε πρήστηκε, ούτε κοκκίνισε! Και στην θάλασσα έχω πάει και καταλάθως πίεσα μερικές φορές την μύτη μου επειδή είχε μπει νερό , αλλά μια χαρά! Άξιζε και με το παραπάνω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Έχω ακούσει αυτό που λες ότι όταν κάνουν το σκουλαρίκι πονάει πολύ και ότι γενικά αφού κάνεις την τρύπα ακόμα πονούσαν. Και έχω ακούσει και κάποιους να λένε ότι μολύνθηκαν εκεί λίγο σκάλωσα και το ξανασκέφτηκαΔηλαδή; Βέβαια μια μέρα είδα ένα βίντεο στο ΥουΤυβε με μια που έκανε τέτοιο (δεν είναι το σκουλαρίκι που είναι στο μπροστινό εξόγκωμα στο αυτί και είχε πλαντάξει στο κλάμα! Κάποια άλλα βίντεο που είδα ήταν νορμαλ..
Οπότε μάλλον είναι στον άνθρωπο αν αναφέρεσαι στον πόνο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ να δεις.Και εγώ ρε συ αλλά με τόσα που έχω ακούσει φοβάμαι να κάνω
Αφού λέω ολική νάρκωση δεεεεν;
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχαχαχα ολική νάρκωση λέει, λιώνωΕγώ να δεις.
Αφού λέω ολική νάρκωση δεεεεν;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Χαχαχαχαχαχα ολική νάρκωση λέει, λιώνω
Ναι.
Είμαι τόσο παράξενη και φοβιτσιάρα.
karv2
Νεοφερμένος
Αλλιώς θα έβλεπες το κάθε μαγκάκι του σχολείου με κανα 10άρι piercings.
Στην μετέπειτα φροντίδα κολλάμε και δεν πάμε να τα κάνουμε; Ούτε κατα διάνοια.
Αν είναι όμως όταν τα κάνουμε να πετάγονται τα μάτια μας έξω.. Hell no.
Βάλ'τε μέσα και τον οικονομικό παράγοντα μιας και ζούμε σε εποχή κρίσης..
Alma Libre
Επιφανές μέλος
@titi
Νεοφερμένος
Πριν 1.5 μηνα [περιπου] εκανα helix piercing,
πριν λιγο καιρο [κανα 5 μερες] αλλαξα για 1η φορα σκουλαρικι και εβαλα μια μπαρα,
τωρα βγαζει συνεχεια ενα υγρο [βσκ μαλλον πυον]
[και κανει την μπαρα ν κολαει σαν ν δημιουργειται καινουργιο δερμα εξωτερικα της]
Αλλα δεν ποναει κα8ολου,ουτε με οινοπνευμα, ουτε οταν την κουναω...
Καμια ιδεα πως ν περασει?
Ή βασικα, απο τι εγινε?
Ευχαριστω
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ ρε συ αλλά με τόσα που έχω ακούσει φοβάμαι να κάνω
Για το tragus Εμένα στην αρχή μου χαν πει πάρε ένα μπουκάλι βότκα και πήγαινε. Τελικά έκανα με πιστόλι και δν κατάλαβα τίποτα... Δοκιμάστε για αναισθητικό και σε ταττου Emla μοβ. Κάνει φοβερή δουλειά.
nimertis οσον αφορα στο reject δεν παιζει ρολο τοσο το στουντιο (γιατι και εγω σε ενα απο τα καλυτερα της αθηνας τα εκανα), οσο το δερμα που εχει το ατομο...εμενα απο μικρη το δερμα μου αποβαλλει τετοιου ειδους υλικα.. (π.χ : στα αυτια μονο το χρυσο σκουλαρικι δεν μου κανει μολυνση..)..ειναι θεμα ανοχης του οργανισμου..
Δοκιμασες πλαστικό η από χειρουργικο ατσάλι; Είναι υπόαλλεργικα και πιο μεγάλη ποικιλία και πιο οικονομικά
@titi
Νεοφερμένος
EΧω 5 στο αριστερό αυτί οπότε μιλάω εκ πείρας ναι βγάζει και ναι για κάμποσο καιρό εμένα τουλάχιστον.. Οινόπνευμα και υπομονή και θα στρώσει. Αλλη μια συμβουλή αποφάσισε αν θα φοράς χοντρό η λεπτό σκουλαρίκι γιατί μικραίνει πολύ εύκολα η τρυπα και μετά με ζόρι ξανά ανοίγει. Επίσης είσαι τυχερή εγώ τράβηξα έναν πόνο στις πρώτες...αστα
Για το tragus Εμένα στην αρχή μου χαν πει πάρε ένα μπουκάλι βότκα και πήγαινε. Τελικά έκανα με πιστόλι και δν κατάλαβα τίποτα... Δοκιμάστε για αναισθητικό και σε ταττου Emla μοβ. Κάνει φοβερή δουλειά.
ΑΑαααα οκκεεει ευχαριστω
Αυτο καταλαβα κ γω, αν και αλλα παιδια μ λενε οτι δυσκολα κλεινει.
Τωρα εχω βαλει μπαρα [οχι την μικρη],αλλα 8ελω ν βαλω κρικακι.
*αυτς* εγω δν πονεσα κα8ολου ^^
Και τωρα ελεγα μηπως εκανα στο tragus αλλα μ λενε πως ποναει πολυ και να μην το κανω με πιστολι.
Δεν σε πονεσε κα8ολου? ^^ ;ρ Γενικα σε ενοχλει?
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Τιτίκο,μεγειά.Γειααααα σας.....
Πριν 1.5 μηνα [περιπου] εκανα helix piercing,
πριν λιγο καιρο [κανα 5 μερες] αλλαξα για 1η φορα σκουλαρικι και εβαλα μια μπαρα,
τωρα βγαζει συνεχεια ενα υγρο [βσκ μαλλον πυον]
[και κανει την μπαρα ν κολαει σαν ν δημιουργειται καινουργιο δερμα εξωτερικα της]
Αλλα δεν ποναει κα8ολου,ουτε με οινοπνευμα, ουτε οταν την κουναω...
Καμια ιδεα πως ν περασει?
Ή βασικα, απο τι εγινε?
Ευχαριστω
Αυτό που λες εγώ που είμαι με 5 τρύπες στα αυτιά το΄χα σε όλες μου τις τρύπες.
Υπομονή κάνε θα περάσει.Βέβαια,δοκίμασε να βγάζεις το σκουλαρίκι και να το καθαρίζεις με οινόπνευμα κάθε μέρα και την τρύπα με λίγο φυσιολογικό ορό. Προσωπικά στην τελευταία έκανα αυτό και σώθηκα.
Στην πιο πρόσφατη τρύπα που έκανα (αρχικά πήγαινα για helix και κατέληξα με μία πιο χαμηλά) μου είχε βάλει μία αλοιφή ξυλοκαϊνης.Για το tragus Εμένα στην αρχή μου χαν πει πάρε ένα μπουκάλι βότκα και πήγαινε. Τελικά έκανα με πιστόλι και δν κατάλαβα τίποτα... Δοκιμάστε για αναισθητικό και σε ταττου Emla μοβ. Κάνει φοβερή δουλειά.
Δοκιμασες πλαστικό η από χειρουργικο ατσάλι; Είναι υπόαλλεργικα και πιο μεγάλη ποικιλία και πιο οικονομικά
Αν και θέλει 20 λεπτά να δράσει εγώ περίμενα λιγότερο κι'όμως,δεν πόνεσα.
@titi
Νεοφερμένος
Τιτίκο,μεγειά.
Αυτό που λες εγώ που είμαι με 5 τρύπες στα αυτιά το΄χα σε όλες μου τις τρύπες.
Υπομονή κάνε θα περάσει.Βέβαια,δοκίμασε να βγάζεις το σκουλαρίκι και να το καθαρίζεις με οινόπνευμα κάθε μέρα και την τρύπα με λίγο φυσιολογικό ορό. Προσωπικά στην τελευταία έκανα αυτό και σώθηκα.
Στην πιο πρόσφατη τρύπα που έκανα (αρχικά πήγαινα για helix και κατέληξα με μία πιο χαμηλά) μου είχε βάλει μία αλοιφή ξυλοκαϊνης.
Αν και θέλει 20 λεπτά να δράσει εγώ περίμενα λιγότερο κι'όμως,δεν πόνεσα.
ευχαριστωωωω^^
αααα οκκει then....απλα δν μ χε ξανατυχει εμενα..
''φοβαμαι'' πως αν τ βγαλω δν 8 ξαναμπει αν κ δν υπαρχει τετοιο 8εμα γτ μπαινοβγαινει ανετα ΧΔ
φυσιολογικο ορο? ΧΔ το οινοπνευμα γ την τρυπα δν κανει?
thxxx βρεε
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Τότε έστω σπρώχνε το σκουλαρίκι προς τα έξω χωρίς να το βγάζεις και βάζε λίγο ορό.ευχαριστωωωω^^
''φοβαμαι'' πως αν τ βγαλω δν 8 ξαναμπει αν κ δν υπαρχει τετοιο 8εμα γτ μπαινοβγαινει ανετα ΧΔ
thxxx βρεε
Και οινοπνεύμα έβαζα.
@titi
Νεοφερμένος
νταξει τοτε
ευχαριστω κ παλι βρε....
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Δε δείχνεις την πίσω πλευρά του σκουλαρικιού μπας και καταλάβω κάτι;ρε παιδια εχω ακομα αυτη την μπιλια αλλα δε μπορω να τη βγαλω ... πως βγαινει γαμωτο
Ρωτάω διότι και΄γω φοράω ένα τέτοιο και από πίσω έχει την κλασσική βίδα..
Γιατί δεν πας στον τύπο που έκανες την τρύπα;
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
το βγαλα... βγηκε απο μπροστα... τωρα δε μπορω να βιδωσω το καινουριο γτ γλιστρανε τα χερια μου -.-Δε δείχνεις την πίσω πλευρά του σκουλαρικιού μπας και καταλάβω κάτι;
Ρωτάω διότι και΄γω φοράω ένα τέτοιο και από πίσω έχει την κλασσική βίδα..
Γιατί δεν πας στον τύπο που έκανες την τρύπα;
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΑαααα οκκεεει ευχαριστω
Αυτο καταλαβα κ γω, αν και αλλα παιδια μ λενε οτι δυσκολα κλεινει.
Τωρα εχω βαλει μπαρα [οχι την μικρη],αλλα 8ελω ν βαλω κρικακι.
*αυτς* εγω δν πονεσα κα8ολου ^^
Και τωρα ελεγα μηπως εκανα στο tragus αλλα μ λενε πως ποναει πολυ και να μην το κανω με πιστολι.
Δεν σε πονεσε κα8ολου? ^^ ;ρ Γενικα σε ενοχλει?
Εχει να κάνει με το δέρμα σου και να σου πω κάτι θα είναι απο τη δική μ εμπειρία.. Πχ εχω ενα Φιλο που το δερμα του δεν αντεχει τρυπες χτυπηματα πληγες γενικα..Εγώ όταν βγάζω το piercing και βάζω λεπτό σκουλαρίκι μικραίνει κατευθείαν..όσο για το tragus γενικα δν με ενοχλούσε αλλά νταξει αν σε κοπανησει κανένας η αν στραβοκοιμηθεις μπορεί να ξυπνησεις το πρωί με πόνο αλλά γενικά μην το φοβάσαι!
ευχαριστωωωω^^
thxxx βρεε
Η αλήθεια είναι ότι λένε ότι με βελόνα είναι πιο υγιές λόγω καθαριοτητας ωστόσο εγώ πάω σε σοβαρό κοσμηματοπωλείο όπου γίνεται πλήρης απόστείρωση στο πιστόλι και το σκουλαρίκι με το οποίο γίνεται η τρύπα είναι σφραγισμένο πάντα.. Επειδη έκανα και με βελόνα ΕΜΕΝΑ με πονέσε πολυυυυ λιγότερο μεγάλη διάφορα.. Επίσης για το οινοπνευμα είναι αλήθεια ότι δν επουλώνει την πληγή αλλά εμένα με βοήθησε να μένει τουλάχιστον καθαρό. Κατα ταλλα και ο φυσιολογικές το ίδιο κανει
[/QUOTE]Στην πιο πρόσφατη τρύπα που έκανα (αρχικά πήγαινα για helix και κατέληξα με μία πιο χαμηλά) μου είχε βάλει μία αλοιφή ξυλοκαϊνης.
Αν και θέλει 20 λεπτά να δράσει εγώ περίμενα λιγότερο κι'όμως,δεν πόνεσα.[/QUOTE]
Εγώ με αυτήν έκανα μύτη και δν κατάλαβα τίποτα χωρίς υπερβολή τίποτα δν πονέσε και περίμενα 5 λεπτά μόνο μέχρι να μου πει η κοπέλα συμβουλές κ οδηγίες
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωστοσο σημερα που ξυπνησα δε μπορουσα ουτε να το ακουμπησω απο το πονο. Και ακομα ποναει!!! τι συνεβη?
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μύτη δεν πονάει καθόλου.Εγώ με αυτήν έκανα μύτη και δν κατάλαβα τίποτα χωρίς υπερβολή τίποτα δν πονέσε και περίμενα 5 λεπτά μόνο μέχρι να μου πει η κοπέλα συμβουλές κ οδηγίες
Τότε δεν πας στον πίρσερ να το δει;Αλλαξα προχθες το 1o Helix Piercing που ειχα και το αντικατεστησα με ενα τετοιο
Ωστοσο σημερα που ξυπνησα δε μπορουσα ουτε να το ακουμπησω απο το πονο. Και ακομα ποναει!!! τι συνεβη?
Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ θα έβαζα το αρχικό σκουλαρίκι ξανά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.