Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να κάνω (ξανά) τρύπα στν μύτη, αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, με βελόνα ή πιστολάκι; τν πρώτη φορά είχα κάνει με πιστολάκι (από άποψη πόνου είναι καλύτερα νομίζω γιατί πονας μπαμ μπαμ )
Ρώτησα για το αν πονάει η βελόνα και το μόνο που μ είπαν είναι "απλα φρόντισε να έχεις πιει 2-3 μπύρες πριν.."
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλαμε για πολυ βαρυ ποτο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας,
Θέλω να κάνω (ξανά) τρύπα στν μύτη, αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, με βελόνα ή πιστολάκι; τν πρώτη φορά είχα κάνει με πιστολάκι (από άποψη πόνου είναι καλύτερα νομίζω γιατί πονας μπαμ μπαμ )
Ρώτησα για το αν πονάει η βελόνα και το μόνο που μ είπαν είναι "απλα φρόντισε να έχεις πιει 2-3 μπύρες πριν.."
Υπαρχει ανθρωπος που μεθαει με 2-3 μπιρες τοσο ωστε να μην ποναει; γου του φου
χαχα καλα κοιτα τι βρηκε να σχολιασει. οχι οτι αυτο που της ειπαν ηταν μια μπουρδα ας πουμε. βελονα ξεβελονα δεν ειναι τοσο τραγικος ο πονος που να χρειαζεται να γινει κανεις ταπα πριν. αν ειναι δυνατον. σαφως να προτιμησεις βελονα. πολυ πιο υγιεινο και κραταει δευτερολεπτα κι αυτο, dont worry.
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπαρχει ανθρωπος που μεθαει με 2-3 μπιρες τοσο ωστε να μην ποναει; γου του φου
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ απ, ότι κατάλαβα στόχος δεν είναι να μεθύσεις αλλά να είσαι λίγο πιο... χαλαρός!
Αλλά αν πρέπει να πιω για να κάνω τρύπα με βελόνα αστο! :p
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Γεια σας,
Ή να πας να κάνεις τρύπα σε μερικές μέρες του κύκλου (νομίζω αφού σου τελειώσει η περίοδος, δεν θυμάμαι καλά..), όταν θα μπορείς να αντέχεις τον πόνο..
Itach1
Διάσημο μέλος
ΠιστολάκιΓεια σας,
challenger
Επιφανές μέλος
Πιστολάκι
Ρε συ, μην τρολλάρεις...
είναι θέμα υγείας, δεν πρέπει να παίζουμε με αυτα
Itach1
Διάσημο μέλος
Γιατί ποιός σου είπε ότι τρολλάρω;Ρε συ, μην τρολλάρεις...
είναι θέμα υγείας, δεν πρέπει να παίζουμε με αυτα
2 τρύπες έχω και τις έχω κάνει με πιστολάκι, επίσης όσοι φίλοι μου έχουν κάνει τρύπα την έκαναν με πιστολάκι.
Εκτός ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα είναι και πιο οικονομικό.
challenger
Επιφανές μέλος
είναι και πιο οικονομικό.
δεν είναι σημαντικό κριτήριο αυτό σε θέματα υγιεινής!
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα καλα κοιτα τι βρηκε να σχολιασει. οχι οτι αυτο που της ειπαν ηταν μια μπουρδα ας πουμε. βελονα ξεβελονα δεν ειναι τοσο τραγικος ο πονος που να χρειαζεται να γινει κανεις ταπα πριν. αν ειναι δυνατον. σαφως να προτιμησεις βελονα. πολυ πιο υγιεινο και κραταει δευτερολεπτα κι αυτο, dont worry.
Δν πονάει ε; Τι κακό έχει το πιστολάκι; (Εννοείται οτι θα κάνω σε μαγαζι που κάνει και τατουαζ)
Οκ ευχαριστώ πολύ
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ στη μύτη έτσι την έκανα και δεν κατάλαβα τίποτα.
Αν και με βελόνα που είχα κάνει στο χείλος πάλι τίποτα δεν κατάλαβα από θέμα πόνου . Απλά είναι λίγο "δυσάρεστο"
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δν πονάει ε; Τι κακό έχει το πιστολάκι; (Εννοείται οτι θα κάνω σε μαγαζι που κάνει και τατουαζ)
Οκ ευχαριστώ πολύ
ειλικρινα φρυδι, χειλος πονεσαν ελαχιστα.. δε στο λεω για να φανω γαματη ή κατι τετοιο. μυτη θεωρω λοιπον οτι ενα στιγμιαιο τσακ θα νιωσεις και τελος. και φυσικα η βελονα ειναι αποστειρωμενη (αντιθετα με το πιστολακι) σε ολα τα σωστα πιρσινγκαδικα. τι να σου πω αν εχεις το καταλληλο δερμα δε παθαινεις τιποτα και με πιστολακι στη μυτη. επιλογη σου.
υ.γ αυτο που αναφερθηκε για τον κυκλο ισχυει. οταν εχουμε περιοδο τα παντα τσουζουν παραπανω χαλαουες, πιρσινγκ κλπ
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Δε νομίζω να μην είναι αποστειρωμένο ρε συ.και φυσικα η βελονα ειναι αποστειρωμενη (αντιθετα με το πιστολακι)
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Κάνεις λάθος. Στο πιστολάκι (για τη μύτη και τα αυτιά τουλάχιστον) χρησιμοποιούν κασέτα μίας χρήσης που περιέχει το σκουλαρίκι. Οπότε δεν πρόκειται εκείνος που θα στην κάνει να έρθει σε επαφή μαζί του.και φυσικα η βελονα ειναι αποστειρωμενη (αντιθετα με το πιστολακι
Τόσες φορές με πιστόλι κάνω και ξέρω.
challenger
Επιφανές μέλος
Άλλο αποστειρωμένο και άλλο αυτό...δεν πρόκειται εκείνος που θα στην κάνει να έρθει σε επαφή μαζί του.
Gate4
Επιφανές μέλος
Αμάν
challenger
Επιφανές μέλος
Με χαλάσατε τον ενθουσιασμό τώρα με αυτά που λέτε για το πιστολάκι.
καλός ο ενθουσιασμός, αλλά και η υγιεινή είναι σημαντική νομίζω...
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι απλώς ήξερα ένα μαγαζί που έκαναν και οι φίλες μου την τρύπα και ήταν με πιστολάκι.καλός ο ενθουσιασμός, αλλά και η υγιεινή είναι σημαντική νομίζω...
Τώρα δε ξέρω ίσως να ψάξω μαγαζί που κάνουν με βελόνα.
WhosYourDaddy
Νεοφερμένος
τώρα πέρα από αυτό το μεγάλο πρόβλημα με το πιστολάκι που μου έχουν πει αρκετά άτομα είναι ότι υπάρχει μια πιθανότητα αρκετά μεγάλη να σου κάνει την τρύπα στραβά και να σε ταλαιπωρεί όταν θα βάζεις το σκουλαρίκι,κρίκο κτλ..μην φανταστείς τίποτα τρελό
εγώ πάντως όταν έκανα τρύπα στο αυτί και πήγα σε γνωστό μαγαζί μου την έκανε με βελόνα χωρίς καν να του πω εγώ ή να με ρωτήσει θες βελόνα ή πιστολάκι και άλλα τέτοια..
σε θέμα λεφτών είναι μικρή η διαφορά (πιστολάκι-βελόνα) και σε θέμα πόνου δεν πιστεύω ότι είναι τίποτα..απλά ένα τσίμπημα
πάντως προτείνω βελόνα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.