StormWoman
Νεοφερμένος
μπεταντιν μην βαζεις διοτι κλεινει την τρυπα.. επισης αν μπορεις μην γραφεις greeklish διοτι βγηκαν τα ματακια μας
συγνώμη εντάξει δεν θα βάλω πεταντιν πάλι καλά που μου το είπες! και το αλατονερο σταμάτησα διότι μου το φούντωνε και βάζω μόνο φυσιολογικό ορό και οξυζενέ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι Θα γράψω και θα πάω κατευθείαν να κάνωΜε το που τελειώσουν οι πανελλήνιες? κομπλέ σε βρίσκω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω το ιδιο πλανο εχω!!ακριβως ομως!!29 Μαίου θα βάλω σκουλαρίκι στη μύτη.
Το αποφάσισα
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό θέλω να κάνω.
αχ τι χαριτωμένο.. και 'γω σκέφτομαι μετά τον Μάιο να κάνω στο αυτί τρίτη κτλ. Γενικά έχω κάνει πολλές αλλά στα αυτιά φοβάμαι.. λολ
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
29 Μαίου θα βάλω σκουλαρίκι στη μύτη.
Το αποφάσισα
Ζήλεψαα μωρέ. Πλάκα,πλάκα με βλέπω και΄μενα με 7η τρύπα μετά τις εξετάσεις.
Το φιογκάκι λες;Αυτό θέλω να κάνω.
Τα αυτιά και η μύτη είναι τελείως ανώδυνα Έλενα! Ρώτα και΄μεναΕνα διαμαντακι στη μυτη θελω να βαλω...και επιτελους να τρυπησω τα αυτια μου..το λεω εδω και ποσα...χρονια
Να μας στείλεις φωτογραφία με την τρυπημένη μύτηΝαι Θα γράψω και θα πάω κατευθείαν να κάνω
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι έχουν πολλά άτομα. Αλλά εμένα με πάει και θα κάνωΝα μαντέψω πως... μόνο εμένα μου φαίνεται συνηθισμένη η τρύπα στη μύτη;
Loreley
Περιβόητο μέλος
Το φιογκάκι λες;
Ναι, δεν είναι φανταστικό;
Αλλά η μάνα μου ούτε να ακούσει δεν θέλει.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ναι έχουν πολλά άτομα. Αλλά εμένα με πάει και θα κάνω
Αν σου πάει πάω πάσο!
Επίσης πολύ συνηθισμένη θεωρώ και αυτή στο κάτω χείλι...
Γενικά μ'αρέσει το septum και το monroe, άντε και λίγο στο φρύδι...
Η κλασσική στην μύτη μόνο σε όσους πάει..^^
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν σου πάει πάω πάσο!
Επίσης πολύ συνηθισμένη θεωρώ και αυτή στο κάτω χείλι...
Γενικά μ'αρέσει το septum και το monroe, άντε και λίγο στο φρύδι...
Η κλασσική στην μύτη μόνο σε όσους πάει..^^
Το septum το έκανα μόνη μου θυμάμαι 3 λυκείου. Πονάει το άτιμο ;_; και πηγαίνει σε λίγους γιατί είναι περίεργο και ιδιαίτερο το μέρος και είναι η μόνη τρύπα που δεν μου έκλεισε! Εγώ σκεφτόμουν κάτι τέτοιο:
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Το septum το έκανα μόνη μου θυμάμαι 3 λυκείου. Πονάει το άτιμο ;_; και πηγαίνει σε λίγους γιατί είναι περίεργο και ιδιαίτερο το μέρος και είναι η μόνη τρύπα που δεν μου έκλεισε! Εγώ σκεφτόμουν κάτι τέτοιο:
Ωραίο αυτό που έβαλες.
Το ξέρω οτι πονάει, το βρίσκω και λίγο λογικό!
Σε πολλούς δεν αρέσει, εμένα πάντως*-*
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εσένα όλα συνηθισμένα σου φαίνονται.Να μαντέψω πως... μόνο εμένα μου φαίνεται συνηθισμένη η τρύπα στη μύτη;
Οι μισές που έχουν στο σχολείο μου έχουν μυτόγκες.Εμένα τουλάχιστον έχω μυτούλα και μου πάει.Ναι έχουν πολλά άτομα. Αλλά εμένα με πάει και θα κάνω
Πόσες τρύπες έχεις καλό μου; Εγώ θέλω άλλη μία αφτί και χείλος. Μέχρι στιγμής είμαι στις 6.Ναι, δεν είναι φανταστικό;
Αλλά η μάνα μου ούτε να ακούσει δεν θέλει.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εσένα όλα συνηθισμένα σου φαίνονται.
Είναι.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι και εγώ μικρή μύτη και δοκίμασα στρασάκι και με πήγε
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ουδεμία συζήτηση τότε!@φαιρι
Ναι και εγώ μικρή μύτη και δοκίμασα στρασάκι και με πήγε
Μόλις τελειώσεις με τις Πανελλήνιες πάρε παραμάσχαλα το πορτοφόλι σου μία φίλη σου ή το φίλο σου ή μόνη σου σου και πήγαινε κάν'την.
Τουλάχιστον χαίρομαι που δε θα΄σαι άλλη μία παραφωνία-μυτόγκα με τρύπα στη μύτη.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Πόσες τρύπες έχεις καλό μου; Εγώ θέλω άλλη μία αφτί και χείλος. Μέχρι στιγμής είμαι στις 6.
Στα αυτιά μόνο έχω, τις συνηθισμένες στον λοβό. -.-
Οι γονείς μου είναι αδιάλλακτοι σε ότι αφορά τρύπες. Οπότε μέχρι τα 18 δεν υπάρχουν ελπίδες.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Πφφφ.Την τελευταία φορά (πριν κανά μήνα) που πήγα και έκανα μου είπε και μένα η "μητερούλα" ότι μέχρι να ενηλικιωθώ δεν κάνω άλλη τρύπα.Στα αυτιά μόνο έχω, τις συνηθισμένες στον λοβό. -.-
Οι γονείς μου είναι αδιάλλακτοι σε ότι αφορά τρύπες. Οπότε μέχρι τα 18 δεν υπάρχουν ελπίδες.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Πφφφ.Την τελευταία φορά (πριν κανά μήνα) που πήγα και έκανα μου είπε και μένα η "μητερούλα" ότι μέχρι να ενηλικιωθώ δεν κάνω άλλη τρύπα.
Λογικό το βρίσκω, πόσες θα κάνεις πια;
Αλλά εγώ, μία ζητάω και είναι και σε μέρος του αυτιού.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Άι πνίξου.Λογικό το βρίσκω, πόσες θα κάνεις πια;
Αλλά εγώ, μία ζητάω και είναι και σε μέρος του αυτιού.
Δε φταίω εγώ απλώς σε άσχετα χρονικά διαστήματα με πιάνει κάτι "Τι να κάνω,τι να κάνω" θυμάμαι μία λατρεία για τρύπα και τσουυυυυπ. Πάω και την κάνω.
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχα κόλλημαΟυδεμία συζήτηση τότε!
Μόλις τελειώσεις με τις Πανελλήνιες πάρε παραμάσχαλα το πορτοφόλι σου μία φίλη σου ή το φίλο σου ή μόνη σου σου και πήγαινε κάν'την.
Τουλάχιστον χαίρομαι που δε θα΄σαι άλλη μία παραφωνία-μυτόγκα με τρύπα στη μύτη.
Και να βάλεις φωτογραφία. Θα σκάσω να δω τι σκουλαρίκι θα σου βάλουν.
Μια φίλη μου έκανε πέρσι όταν της το σκουλαρίκι που της έβαλε ήταν λίγο μεγάλο αλλά σε 2 μέρες το άλλαξε..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.