epistaths
Νεοφερμένος
Μη του δίνετε σημασία παιδάκια. Τις ίδιες και χειρότερες βλακείες έλεγε και πιο πριν. Απλά κομπλεξικός.
Και κάτι ontopic. Το τραγκους πονάει πολύ; Μου είχε πει η ξαδέρφη μου ότι δεν άντεχε τον πόνο και για αυτο το έχω αναβάλλει τόσο καιρό. Ισχύει;
Δηλαδή για εσένα είναι κομπλεξικός όποιος είναι κατά σε κάτι. Και για εμένα θα έπρεπε να είναι κομπλεξικός κάποιος που είναι ενάντια στο κάπνισμα ( μιας και είμαι καπνιστής ). Ε λοιπόν ΌΧΙ, μιας και είναι βλαβερό το δέχομαι. Ασχετα που δε μπορώ να το κόψω. Και στην τελική είναι αποψή μου. Και ευτυχώς ξέρω περιπτώσεις που δεν είχαν καλά αποτελέσματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
selc
Δραστήριο μέλος
Αλλά εγώ απο την εμπειρία μου και την εμπειρία άλλων θα πω ότι είναι μια εύκολη τρύπα και την ώρα που γίνεται αλλά και στην συνέχεια!
μόνο ο ύπνος μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα όπως είπε η Χριστιάννα ^^ και στις κοπέλες ίσως το μακρύ μαλλί στις αρχές να μπερδεύεται.
(είναι η αγαπημένη μου τρύπα,πάντα είχα έρωτα μαζί της)
challenger
Επιφανές μέλος
selc
Δραστήριο μέλος
αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις ανθρώπων που λένε ότι μετά πονάει και το αυτί τους στο σημείο της τρύπας
Sofia Hepburn
Νεοφερμένος
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sofia Hepburn
Νεοφερμένος
Oh yes!Δεν είναι τέλειο?
selc
Δραστήριο μέλος
Oh yes!Δεν είναι τέλειο?
είχε ένας φίλος μου,θέλει πολλή περιποίηση
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oh yes!Δεν είναι τέλειο?
Είναι ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.Το έχεις αποφασίσει να το κάνεις?
Sofia Hepburn
Νεοφερμένος
Είναι ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.Το έχεις αποφασίσει να το κάνεις?
Ναι έχω ψηθεί να το κάνω από Σεπτέμβρη που θα είμαι Αθήνα!
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι βέβαια... απλά εντάξει γίνεσαι υπερβολικός ώρες ώρες και τους ξεφεύγουν φράσεις που τις χρησιμοποιούν σαν βρισιές. Δεν πιστεύω να εννοούσε αυτό που είπε γιατί δεν έχει καμία σχέση (είναι σαν να λες κάποιον π@@στη ενώ είναι στρέιτ, απλά έτσι, σαν βρισιά). Αλλά αφού το βλέπεις, και τώρα που είπες κάτι σωστό σου βάλανε -1, δεν αξίζει να συνεχίζεις. Τώρα βαθμολογείσαι μόνο και μόνο από το όνομαΔηλαδή για εσένα είναι κομπλεξικός όποιος είναι κατά σε κάτι.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Ντάξι μωρέ θε περάσει που θα πάει...Στο tragus ενοχλεί στον ύπνο για λίγο καιρό, that's all. =)
Έχω ψηθεί αό τη ιουνίου να την κάνω αλλά κάτι γίνεται και το αναβάλω. Μια φορά που είχα πάει στο μαγαζί να την κάνω, αυτός που κάνει τα piercing είχε πάει με τους αγανακτησμένους στο Σύνταγματο τράγκους νομίζω φοβίζει λόγω του ότι βρίσκεται σε "σκληρό" σημείο...
Αλλά εγώ απο την εμπειρία μου και την εμπειρία άλλων θα πω ότι είναι μια εύκολη τρύπα και την ώρα που γίνεται αλλά και στην συνέχεια!
μόνο ο ύπνος μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα όπως είπε η Χριστιάννα ^^ και στις κοπέλες ίσως το μακρύ μαλλί στις αρχές να μπερδεύεται.
(είναι η αγαπημένη μου τρύπα,πάντα είχα έρωτα μαζί της)
Έχω αναρωτηθεί και εγώ γι αυτό αλλά θα βάζω το ένα ακουστηκο... Αν έχεις θέληση όλα γίνονταιαληθεια με το τραγκους τι γινεται οταν βαζεις ακουστικα για να ακουσεις μουσικη, να υποθεσω πως δεν ενοχλει???
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
Έχω ψηθεί αό τη ιουνίου να την κάνω αλλά κάτι γίνεται και το αναβάλω. Μια φορά που είχα πάει στο μαγαζί να την κάνω, αυτός που κάνει τα piercing είχε πάει με τους αγανακτησμένους στο Σύνταγμα
αστο τοτε απο σεπτεμβρη μη μολυνθει με την αμμο στη θαλασσα τωρα...
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
piersing.jpg
Συνημμένα
pauline
Δραστήριο μέλος
Θελω πολυ να κανω κατι σαν αυτο ..Ισως και λιγο πιο κατω...Εχω ρωτησει πολλα ατομα και μου εχουν πει οτι ποναει...Ισχυει??Καποιος-α που να εχει κανει κατι παρομοιο ?
piersing.jpg
έχω ακριβώς στο σημείο που δείχνει η εικόνα και άλλο ένα πιο κάτω- ακριβώς πριν ξεκινήσει το σκληρότερο μέρος του αυτιού... η αλήθεια είναι πως η τρύπα αυτή (η πιο ψηλά) με πονούσε για κάποιο χρονικό διάστημα όταν ακουμπούσα στο μαξιλάρι απ' αυτή την πλευρά, για να κοιμηθώ (με την άλλη δεν είχα κανένα απολύτως θέμα). Επίσης, καμιά φορά όταν αλλάζω σκουλαρίκι με πονάει λίγο, αλλά εντάξει... δεν είναι τίποτα, απλά άφησε το σκουλαρίκι που θα σου βάλουν όσο πιο πολύ μπορείς, γιατί ο ένας μήνας που το άφησα εγώ μπορεί να μην ήταν αρκετός
Cherie
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.