machi1989ify
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
παιδιά καλησπέρα....ήθελα να ρωτήσω κι εγώ σχετικά με το piercing στο κάτω χείλος.....ποιο υλικό είναι καλύτερο,έτσι ώστε να μην προκαλέσει δερματολογικά προβλήματα η οτιδήποτε άλλο..και ποια περίπου είναι η τιμή του,,συγκεκριμένα στα ΝΙΚΟ tattoo η κάπου στη Θεσσαλονίκη...τέλος άμα έχεις αλλεργίες είναι καλύτερα να μην κανείς καθόλου piercing..;;;;;;;;;;;;........κάποιους που να έχει γνώση από αυτά θα με βοηθούσε πολύ....!!!!!!!!!!
δεν θα σου απαντησω με σιγουρια γιατι δεν εχω τρυπα στο χειλος, αλλα πιστευω να σε καλύψω...
Το καλυτερο υλικο για piercing ειναι το χειρουργικο ατσαλι ή αλλιως τιτανιο.
Ειναι αδρανες μεταλλο (χρησιμοποιειται και στις χειρουργικες επεμβασεις οπως λεει το ονομα του...)
γυρω στα 30 Ε υπολογισε να δωσεις για την τρυπα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petromitsos
Νεοφερμένος
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σόρρυ αν επαναλαμβάνονται τα posts,αλλά παραπάνω η κοπέλα δεν πήρε καμία ικανοποιητική απάντηση...
Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκέφτομαι να κάνω και στη μύτη, είναι υποχρεωτικό το πρώτο σκουλαρίκι που σου βάζουν να είναι ψιλομεγάλο;
Μπα, εμένα μου είχαν βάλει ένα λεπτό κρικάκι, και τώρα φοράω ένα σκουλαρίκι πιο μεγάλο.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Μου φαίνεται πως θα το κάνω κι αυτό σαν το tragus, όποτε μου τη βαρέσει, χωρίς να το σκεφτώ πιο πριν.
Anyway, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ^^
mathitisp
Δραστήριο μέλος
CutePerfection
Νεοφερμένος
mathitisp
Δραστήριο μέλος
Ωραία τα Streching στουσ αντρες..
και στις γυναικες... καθολου ασχημα...
machi1989ify
Νεοφερμένος
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω στη και εκανα σχετικα προσφατα στο χειλοσ..δεν πονεσε καθολου,ενα τσιμπιμα ειναι μονο, κοστισε 32 ευρω..και για 10 μερεσ πρεπει να βαζεισ 2 φορες τη μερα φυσιολογικο ορο με μια μπατονετα..τισ λεπτομερεισ για το τι να προσεχεισ θα στις πει και ο piercer σ και θα σ δςσει ενα φυλαδιο με οδηγιες.... προσοχη ομωσ να ακολουθησεσ τισ οδηγιες για να αποφυγεισ τισ τυχον μολυνσεις
Ευχαριστώ πολύ
katerina09
Νεοφερμένος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς μάλλον είναι αδύνατο, αλλά ένας δερματολόγος σίγουρα θα μπορεί. Το πιθανότερο να πρέπει να χρησιμοποιήσεις fucidin (αντιβιοτική αλοιφή) αλλά πάρε πρώτα τη συμβουλή γιατρού και σύντομα! Μέχρι τότε μην το ερεθίζεις και απολύμανε με καθαρό οινόπνευμα.παιδιά έχω κάνει τρύπα στη μύτη εδώ και λίγο καιρό κ εδώ και 4 μέρες έχει εμφανιστεί δίπλα απο την τρύπα ένα φούσκωμα σαν σπυράκι που είναι κόκκινο κ δεν ξέρω τι να κάνω για να φύγει ούτε τι είναι!βοηθήστε με
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι σπυρακι ? διαβασα σε ενα σιτε που εψαξα για να σου απαντησω και ελεγε πως εαν δεν εχει πρηστει η μυτη,δεν ειναι κοκκινη,δεν εχει πυον τοτε δεν ειναι μολυνση εαν εχει καποιο απο αυτα τοτε δυστυχως ειναι μολυνση αλλιως ειναι κατι περαστικοπαιδιά έχω κάνει τρύπα στη μύτη εδώ και λίγο καιρό κ εδώ και 4 μέρες έχει εμφανιστεί δίπλα απο την τρύπα ένα φούσκωμα σαν σπυράκι που είναι κόκκινο κ δεν ξέρω τι να κάνω για να φύγει ούτε τι είναι!βοηθήστε με
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά έχω κάνει τρύπα στη μύτη εδώ και λίγο καιρό κ εδώ και 4 μέρες έχει εμφανιστεί δίπλα απο την τρύπα ένα φούσκωμα σαν σπυράκι που είναι κόκκινο κ δεν ξέρω τι να κάνω για να φύγει ούτε τι είναι!βοηθήστε με
πηγαινε στο φαρμακειο....εγω ειχα προβληματα με τρυπα ψηλα στο πτερυγιο του αυτιου....μου εδωσε ο φαρμακοποιος μια κρεμα και περασε...μιλαμε ενα χρονο πεδευομουν...συνεχεια πονουσε και μια πρηζοταν μια ξεπρηζοταν αλλα με αυτην την κρεμα λυτρωθηκα!!!
katerina09
Νεοφερμένος
Εμείς μάλλον είναι αδύνατο, αλλά ένας δερματολόγος σίγουρα θα μπορεί. Το πιθανότερο να πρέπει να χρησιμοποιήσεις fucidin (αντιβιοτική αλοιφή) αλλά πάρε πρώτα τη συμβουλή γιατρού και σύντομα! Μέχρι τότε μην το ερεθίζεις και απολύμανε με καθαρό οινόπνευμα.
βάζω κάθε μέρα fucidin και την καθαρίζω με φυσιολογικό ορό αλλά ακόμα τίποτα ¨μου είπαν οτι οινόπνευμα δν κάνει να βάζω γτ θα το ερεθίσει περισσότερο
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι σπυρακι ? διαβασα σε ενα σιτε που εψαξα για να σου απαντησω και ελεγε πως εαν δεν εχει πρηστει η μυτη,δεν ειναι κοκκινη,δεν εχει πυον τοτε δεν ειναι μολυνση εαν εχει καποιο απο αυτα τοτε δυστυχως ειναι μολυνση αλλιως ειναι κατι περαστικο
η μύτη μου είναι κανονική ούτε έχει πριστεί ούτε τίποτα μόνο σε αυτό το σημείο είναι κόκκινη πάνω σε αυτό το πρήξιμο που είναι σαν σπυράκι αλλά είναι μεγάλο κ είναι ακριβώς δίπλα απο την τρύπα
μπορει να ειναι μολυνση μπορει και οχι.Καλυτερα να πας σε ενα φαρμακειο σιγουρα κατι φοβερο δεν ειναι!!ενας φιλος μου ειχε κανει κρυφα και του ειχε κοκκινησει η μυτη πηγε στο φαρμακειο του εδωσαν εκει μια κρεμα και λυθηκε το προβλημαα εγω τωρα σκεφτομαι μηπως ειναι επειδη εκανες τωρα προσφατα τρυπα. μηπως μετα περασειη μύτη μου είναι κανονική ούτε έχει πριστεί ούτε τίποτα μόνο σε αυτό το σημείο είναι κόκκινη πάνω σε αυτό το πρήξιμο που είναι σαν σπυράκι αλλά είναι μεγάλο κ είναι ακριβώς δίπλα απο την τρύπα
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη παντα ψαχνω για να απαντησω στον καθε ενα λοιπον βρηκα καπου που λεει οτι ειναι απο τα πιο ασφαλη piercing στο φρυδι ναι και ομως.Απλως το make up σε εκεινο το σημειο μπορει να το μολυνει.Και αυτο με το πεσιμο του φριδιου λιγο κατω δεν ισχυει...παιδια τωρα που σε καμια βδομαδα γινομαι 18 λεω να κανω μια τρυπα στο φρυδι. εμ τελευταια ομως ακουσα κατι για κινδυνο να πεσει λιγο το φρυδι κλπ κλπ τη γνωμη σας..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.