Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Tην τρύπα στο αυτί εννοείς?
To tragus ωρε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess
Δραστήριο μέλος
Δεν το κατάλαβα.!
Πόνεσε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις.
Το tragus εμενα δεν με πονεσε.
Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Στα αγόρια, το ίδιο, μη μας πούνε και αντρικά σωβινιστικά γουρούνια...
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένος
Εχμ, εγώ είμαι στη φωτό.
Mmmmm...Αχα!!!Οκ....Δεν το αντεληφθη
Athina!!
Νεοφερμένος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα πάλι στο φρύδι αν με πόνεσε ελάχιστα,με πόνεσε μόνο την ώρα π με τρύπησε.Από τότε τπτ..Ρε παιδια το χουμε πει 100 φορες.
Τα περισσοτερα πιρσινγκ δεν πονανε την ωρα που το κανεις.
Το tragus εμενα δεν με πονεσε.
Οι πρωτες μερες αφου το κανεις ειναι η ταλαιπωρια, που υπαρχει το ενδεχομενο να πρηστει.
a9hna
Νεοφερμένος
εγώ θέλω στο φρύδι αλλά φοβάμαι =/
TH3 D3@TH!
Νεοφερμένος
fuela
Νεοφερμένος
θα θελα να κανω στο λυκειο στο αυτι πιστευω οτι ειναι ενας οραιος τροπος να εκφραζεσαι αλλα να ρωτησω κατι?ποια μηχανηματα υπαρχουν για αυτο και ποσος καιρος πρεπει να περασει μεχρι να μπορεις να βαλεις σκουλαρικι απο το τρυπημα?
χωρίς να είμαι σίγουρη νομίζω πως υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για αυτό το σκοπό..Όταν εγώ έκανα τρύπες στ'αυτιά έπρεπε να φοράω για ένα 3 εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν οι τρύπες τα σκουλαρίκια που μου έβαλαν απ'την αρχή που έκανα τις τρύπες και να βάζω κάτιθ ειδικές σταγόνες να μην πάθω μόλυνση...
Εγώ θέλω να κάνω τρύπα κάτω από το κάτω χείλος στα πλάγια...
θα περιμένω να γίνω 16 και μετά βλέπουμε ...το σκέφτομαι ακόμα...
οι γονείς μου μου το απαγόρευσαν... εσείς τι λέτε να το κάνω???
ειρηλενα
Νεοφερμένος
παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi:
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειοεγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς!
παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi: παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi:
angekon
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειρηλενα
Νεοφερμένος
Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον.Πόσο γελάω από κάτι τέτοιες απόλυτες απόψεις παιδιών γυμνασίουΚαι ακόμα πιο πολύ γελάω όταν τα ίδια άτομα τρυπιούνται αβέρτα στο λύκειο
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις.Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Ποτέ μην λες ποτέ.Μα δεν προκειται να αλλαξω γνωμη για αυτο το θεμα,και ουτε προκειται να κανω στο μελλον.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
απο το στομα μου το πηρες!Ετσι ειναι και εγω αυτο ελεγα μεχρι την εκτη δημοτικου και τωρα εχω ακνει σουρωτηρι τα αυτια μου και θελω να κανω στο κατω χειλος στη μεση αλλα δεν το κοβω πριν τα 18...Δεν πειραζει εχω υπομονηΠοτέ μην λες ποτέ.
-----------------------------------------
Οταν παμε για τρυπουλα προσεχουμε που παμε και ειμαστε προσεχτικοι στο πως θα μας τρυπησουν...Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησεις οταν προσεχεις!Εμενα οταν εκανα στα αυτια μου ανοιξαν μπροστα μου καινουριο-πως να το πω-σαν βελονιτσα πλαστικη(χειρουργικο νημα)και ειμαι μια χαρα.Εκανα και εξετασεις αιματοςεγω δεν θα εκανα ποτε!:nono:πρωτον γιατι δεν μου αρεσει να τρυπαω το σωμα μου,και δευτερον γιατι αν οι βελονες που θα χρησιμοποιησουν ειναι μολυσμενες,μπορει να κολλησει κανεις έιτς![/COLOR]παντως,αν θελει κανεις τοσο πολυ να κανει,ειναι ελευθερος!:xixi:
fabulous
Δραστήριο μέλος
fuela
Νεοφερμένος
2α γυμνασίου είσαι ακόμα,και γω στην ηλικία σου αυτά έλεγα.Τέσπα πάντως δν είναι τπτ κακό κ αυτά περί aids είναι βλακείς,όλες οι βελόνες αποστειρωμένες είναι,δε θα πας σε όποιον να ναι να κάνεις.
Συμφωνώ .
κι εγώ ως πέρυσι αυτά έλεγα...
τώρα όμως θέλω να κάνω και στα αυτιά μια δυο ακόμη αλλά και στο κάτω χείλος στα πλάγια σε κανα χρόνο...
Εξάλλου σίγουρα δεν το κάνω λόγω μόδας ή επειδή το κάνουν και άλλα παιδιά αλλά επειδή μου αρέσει...
Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν αργότερα το μετανιώσω και δεν κλείνει η τρύπα..αν βγάλεις κάποτε το σκουλαρίκι δεν κλείνει η τρύπα??
εγώ νομίζω πως κλείνει...
DarkRose
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.