Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA
Νεοφερμένος
θα πονέσω ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο ίρις ήταν κλεισμένος όλα μερα απο ραντεβού κ έκανα σ ένα στην 3 ναυάρχων.Πολύ καλό κ αυτό πάντως.Στο Ιρις ε? απο κει υπεθεσα και γω πως ισχυει μονο για τ τατουαζ αυτο..
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
θέλω να κανω κ γω κατω απ τ κατω χείλος :xixi:
θα πονέσω ?
κάτω από το χείλος δεν πονάει καθόλου...εγώ το χω 2 χρόνια και δεν το περιποιούμαι καν,ότι σκουλαρίκι βρω βάζω--ντροπή μου
Επίσης έχω τρυπήσει γλώσσα,αφαλό κ 3 τρύπες σε κάθε αυτί.Είχα και στη μύτη αλλά τη βαρέθηκα και την έκλεισα:xixi:
Βασικά νομίζω κάνετε πολύ συζήτηση για το τίποτα.Είναι πολύ απλό στις μέρες μας να πάει κάποιος να κάνει ένα piercing
Και αυτά που λέτε με το να χεις κλείσει τα 18 πρώτη φορά τα ακούω εγώ πάντα μόνη μου πήγαινα απο το γυμνάσιο...
Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένος
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
Νομίζω πως ναί...Αλλά μη νομίζεις δεν είναι και τόσοοοο τεράστιο πια και θα χρειαστεί να το φοράς μόνο λίγες εβδομάδες... Εγώ το κράτησα 3,αν και οι οδηγίες έλεγαν έξι... Ωστόσο δεν είχα κάποιο πρόβλημα....:no1:εγω θελω να κανω στη μυτη...αλλα πως θα κυκλοφορω τις πρωτες εβδομαδες με το μεγαλο το αρχικο σκουλαρικι;; Παντα μεγαλο βαζουν οταν τρυπανε τη μυτη;;
s1tSa
Νεοφερμένος
εγω θελω να κανω στη μυτη...αλλα πως θα κυκλοφορω τις πρωτες εβδομαδες με το μεγαλο το αρχικο σκουλαρικι;; Παντα μεγαλο βαζουν οταν τρυπανε τη μυτη;;
εγω το εβγαλα μεσα στην πρωτη μια ωρα.σαν καρφι ειναι το σκ. αλλα ντοντ γουορι απεξω δε φαινεται τοσο χαλια. . .
akhs__
Νεοφερμένος
saralice
Νεοφερμένος
εγω θελω να κανω στη μυτη...αλλα πως θα κυκλοφορω τις πρωτες εβδομαδες με το μεγαλο το αρχικο σκουλαρικι;; Παντα μεγαλο βαζουν οταν τρυπανε τη μυτη;;
ναι δν ειναι πολυ μεγαλο αλλα εγω δν τ κρατησα πολυ! το κρατισα 1 μερα κ μετα πηγα εκει κ μ τ εβγαλαν!
dr.eAMY
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dr.eAMY
Νεοφερμένος
Ξερεις τι είναι αυτό που με εκνευρίζει? Ότι θεωρητικά είναι πολύ κουλ άτομο η μαμά μου! Είναι όμως δυνατόν να έχεις tattoo στην πλάτη και να μην αφήνεις το παιδί σου στην εφηβεία του να κανει αυτή την υποτιθέμενη "τρέλα" που δικαιούται? Και να πεις ότι είμαι και κανένα έξαλλο νιάτο!...Εχμ...Εξηγησε της ήρεμα πως δε θα κάθεται ο κόσμος ν ασχολείται με το αν έβαλες σκουλαρίκι ή όχι.
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
...τι κουλαμάρες είναι αυτές....Ενώ ο μπαμπάς μου μ' αφήνει (και με μεγάλη χαρά μάλιστα, μη σας πω ότι με παρότρυνε να κάνω και στο φρύδι ακόμα) η μαμά μου δε μ' αφήνει γιατί υπάρχει αυτό το "τι θα πει ο κοσμος"... Τι να κάνω???
...κάνε μια κουβέντα αν και δεν βλεπω να βγάζει πουθενά...
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερεις τι είναι αυτό που με εκνευρίζει? Ότι θεωρητικά είναι πολύ κουλ άτομο η μαμά μου! Είναι όμως δυνατόν να έχεις tattoo στην πλάτη και να μην αφήνεις το παιδί σου στην εφηβεία του να κανει αυτή την υποτιθέμενη "τρέλα" που δικαιούται? Και να πεις ότι είμαι και κανένα έξαλλο νιάτο!...
Της τα χεις πει ήρεμα όλα αυτά?
dr.eAMY
Νεοφερμένος
Ναι, δεν είμαι πολύ αντιδραστική στους γονείς μου γιατί δεν χρειάζεται τις περισσότερες φορές, είμαι τυχερή σ' αυτό. Και πιστέυω πως θα την πείσω. Το θέμα μου είναι το ότι δεν περίμενα τέτοια αντίδραση...Της τα χεις πει ήρεμα όλα αυτά?
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, δεν είμαι πολύ αντιδραστική στους γονείς μου γιατί δεν χρειάζεται τις περισσότερες φορές, είμαι τυχερή σ' αυτό. Και πιστέυω πως θα την πείσω. Το θέμα μου είναι το ότι δεν περίμενα τέτοια αντίδραση...
Καλά συμβαίνουν αυτά..Οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν βλάπουν διαφορετικά κάποια πράγματα..Μένεις σε μικρή πόλη?
dr.eAMY
Νεοφερμένος
Όχι και η μαμά μου δεν έκανε το tattoo σε μικρή ηλικία ούτε είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Τέλοσπάντων, ίσως φοβάται το σχολείο γιατί ακόμα δε με ξέρουν και δεν τους ξέρω καλά τους καθηγητές και δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρχει προκατάληψη από κάποιους...Καλά συμβαίνουν αυτά..Οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν βλάπουν διαφορετικά κάποια πράγματα..Μένεις σε μικρή πόλη?
fabulous
Δραστήριο μέλος
Μέχρι τώρα έχω τρυπήσει τ' αυτιά μου. Όλοι μου λένε να κάνω κι άλλες τρύπες στ' αυτιά αλλά τους εξηγώ πως δεν μ' αρέσει το αυτί να γίνεται σουρωτήρι, παρόλο που όλες οι κολλητές μου έχουν περισσότερες απο δύο τρύπες
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
καντε την εξης συμφωνια:θα το φοραω σε βολτες κτλ. και οχι στο σχολειο{γτ θα με παρεξηγησουν κτλ.που πιστευει η μαμα σου}Όχι και η μαμά μου δεν έκανε το tattoo σε μικρή ηλικία ούτε είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Τέλοσπάντων, ίσως φοβάται το σχολείο γιατί ακόμα δε με ξέρουν και δεν τους ξέρω καλά τους καθηγητές και δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρχει προκατάληψη από κάποιους...
μπορει να σε αφησει τοτε.
εγω τι να πω?και οι 2 ειναι ανενδοτοι στο να κανω τρυπα στο προσωπο γενικα.Στα αυτια με αφηνουν οσες θελωπαλι καλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.