s1tSa
Νεοφερμένος
ειχα και ενα πιο παλια με ταπα στο πισω μεροσ αλλα αυτο εφευγε πιο συχνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα το θεμα ειναι οτι αυτο το σκουλαρικι εχω και μου φευγει. . .
ειχα και ενα πιο παλια με ταπα στο πισω μεροσ αλλα αυτο εφευγε πιο συχνα
Τι να σου πω τότε... Πολύ περίεργο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κωνσταντίνα τη γκουμούτσα την έβγαλες???
Την έβγαλα Αποστόλη, την έβγαλα....
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ήθελα τη γνώμη σας περί του θέματος.Τελευταία διαβάζω πολύ αρνητικές απόψεις και έχω προβληματιστεί.Μερικοί κάνουν λες και πρόκειται για ναρκωτικά ή κάτι το τόσο ακραίο.Εσείς τι πιστεύετε?Έχετε κανένα σκουλαρίκι?Εγώ πιστεύω πως όταν το κάνεις γιατί σ αρέσει και όχι για να ακολουθήσεις απλά τη μόδα είναι ωραίο.Αρκεί βέβαια να γίνεται με προσοχή,σε ειδικό και όχι σε τρελά σημεία (έχω δει σκουλαρίκι μέσα στο μάτι...)Εγώ πάντως μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα κάνω στο φρύδι.Ελπίζω όλα να πάνε καλα.
Στο φρύδι πιστεύω πως το σκουλαρίκι (ειδικά στους άντρες) πάει τρελά!!! Οπότε αν το θες και σ'αρέσει πολύ, σου συστείνω ανεπιφύλακτα να το κάνεις!!!
Morphinr
Νεοφερμένος
Ένα στρασάκι σε μια γυναικεία μύτη όμως είναι μια χαρά....και ρε παιδιά για τι γιατρό μ λέτε?Ξέρετε κανα γιατρό να κάνει piercing???
Εμενα αυτος που μ εκανε την τρυπα στη μυτη ηταν χειρουργος Δεν ειναι απαραιτητο παντως να ειναι γιατρος για να σ κανει τρυπα =/
Ενιγουει μενα προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ τ piercings αλλα οκ μεχρι ενα σημειο..3 το πολυ (οι τρυπες στ αυτια εν μετρανε) απο κει κ περα και φαινεσαι σα σουρωτηρι και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ αντιαισθητικο..Εγω προς το παρον εχω 6 τρυπες..5 στ αυτια κ μια στη μυτη που φοραω κρικακι..θελω να κανω αλλη μια στ φρυδι και εκει θα τελειωσω..
Morphinr
Νεοφερμένος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
τη πρωτη τρυπα στ δεξι θα ηθελα να την ανοιξω..ειναι κ μοδα στ εξωτερικο τωρα αυτη..αλλα χωρις σκουλαρικι ειναι πολυ αντιαισθητικο :S
είχα δει στον άλφα σε μια ξένη εκπομπή που δείχνει τα βράδια με χειρουργικές επεμβάσεις, έναν που είχε κάνει αυτό που λες κ συνέχεια μεγάλωνε την τρύπα. στο τέλος του σκίστηκε το αυτί κάτω απ'το άνοιγμα κ χρειάστηκε επέμβαση. πραγματικά σιχαμερο θέαμα!
Morphinr
Νεοφερμένος
saralice
Νεοφερμένος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
theLegion
Νεοφερμένος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
tasoula
Νεοφερμένος
Γενικα δεν μ'αρεσουν οι υπερβολες..αλλα σκεφτομαι να κανω τρυπα στο φρυδι..Ισχυει αυτο που λενε οτι πρεπει να'σαι ανω των 18 για να κανεις στο συγκεκριμενο σημειο?Ειναι οντως αηδια, αλλα με σκουλαρικι φαινεται πολυ ωραιο..Εν υπαρχει περιπτωση να το κανω γτ οκ ξερω οτι θα τ μετανιωσω και στο μελλον θα τρεχω σε πλαστικους για να μου μαζεψουν το αυτι απλα οκ το ανεφερα υπαρχει καποιος που να εχει κανει τρυπα στο φρυδι?
Morphinr
Νεοφερμένος
Γενικα δεν μ'αρεσουν οι υπερβολες..αλλα σκεφτομαι να κανω τρυπα στο φρυδι..Ισχυει αυτο που λενε οτι πρεπει να'σαι ανω των 18 για να κανεις στο συγκεκριμενο σημειο?
Οχι, αυτο ισχυει μονο για τα τατουαζ..
alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο!! Τέλειο piercing!!! :no1::no1::no1:εμενα τα piercings γενικα μ αρεσουντο πρωτο μ το ειχα κανει στα 14 στ μυτη....απο τοτε εχει περασει αρκετος καιρος.....τωρα την εκλεισα την τρυπα στην μυτηαλλα ανοικσα 3 στο αριστερο αυτι,2 στο δεξι και μια κατω απο το κατω χειλος στο κεντρο ακριβως.......
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιος στα λεει αυτά???Πρέπει να σαι πάνω από 18 εκτός κ αν πετύχεις κάποιον π δεν ρωτάει καν.Εγώ έτυχε να πάω βόλο να κάνω τρύπα κ έφυγα ατρύπητος γτ δν έιχα κλείσει τα 18...τα οποία έκλεινα σε 5 μέρες..Τελικά έκανα στην πάτρα όπου δε με ρώτησαν καν.Οχι, αυτο ισχυει μονο για τα τατουαζ..
Morphinr
Νεοφερμένος
Ποιος στα λεει αυτά???Πρέπει να σαι πάνω από 18 εκτός κ αν πετύχεις κάποιον π δεν ρωτάει καν.Εγώ έτυχε να πάω βόλο να κάνω τρύπα κ έφυγα ατρύπητος γτ δν έιχα κλείσει τα 18...τα οποία έκλεινα σε 5 μέρες..Τελικά έκανα στην πάτρα όπου δε με ρώτησαν καν.
Στο Ιρις ε? απο κει υπεθεσα και γω πως ισχυει μονο για τ τατουαζ αυτο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.