Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σας παιδιά! Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για το piercing στο κάτω χειλος. Αν και έχω την άδεια των γονιών μου με προβλημάτιζει λίγο η βελόνα. Τα piercing που έχω στο αυτί μου τα έχω κάνει με πιστολάκι οπότε δεν ξέρω αν πονάει και πόσο. Επίσης υπάρχει κάτι που μπορώ να πάρω μόνη μου εκτός ξηλοκαινης για να μειώσω τον πονο?
Βασικά είχα νιώσει τον ίδιο ακριβώς πόνο με το τσίμπημα μιας σφήκας. Υπάρχει μούδιασμα/ενόχληση τις επόμενες μέρες, μία ίσως είχα σηκώσει και πυρετό (εγώ κάπνισα από τη δεύτερη μέρα όμως), ίσως και εκκρίσεις με πύον από την πληγή, αλλά σε μία βδομάδα θα είναι καλά. Εγώ είχα Chlorhexil Gel (όχι αλκοολούχο) και το έκανα εξωτερική κ εσωτερική χρήση. Επίσης 2 φορές τη μέρα μπουκώματα με αλατόνερο, βοηθάει πίστεψέ με. Θα στα πει βέβαια και αυτός.
Άντε μεγιές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδία Χίλια ευχαριστώ το μόνο που μένει είναι αν θα το κάνω στο κάτω χειλος η αν θα κάνω Monroe
Εσύ ξέρεις τι σου πάει/αρέσει περισσότερο. Προσωπικά όμως σε κορίτσια μου αρέσει περισσότερο monroe.
Σε λίγο καιρό βέβαια λογικά θα θες και 2ο, οπότε μην το πολυσκέφτεσαι
Παιδία Χίλια ευχαριστώ το μόνο που μένει είναι αν θα το κάνω στο κάτω χειλος η αν θα κάνω Monroe
Παίζει να είναι τόσο γαμάτο. Θα μπορούσες να κάνεις μονρόε και στο κάτω χείλος από την άλλη πλευρά, εμένα πάντως όσο και αν θα μάρεσε δεν θα το έκανα, φοβάμαι τις βελόνες, εδώ το σκέφτομαι τόσο για μια τρυπούλα στη μύτη, που να έκανα και πουθενά αλλού δηλαδή. Πονάει πολύ στη μύτη;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Χμ κατάλαβα. Εσύ έχεις και κρίκο στη μύτη και μονρόε, τελικά το έκανες ή θα το κάνεις; Εμένα θα μου άρεσε να κάνω στην μύτη αλλά διαλειάζω αρκετά. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμη.
Πάντως δεν είναι τίποτα, να ξέρεις. Να το τολμήσεις.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγορασα προσφατα μια μπαρα ισια για το αυτι παχους 1,6mm. προσπαθησα να τη βαλω, αλλα η τρυπα ειναι μικρη καθως τα σκουλαρικια που φοραω μονιμα ειναι αυτα με τα οποια μου εκανα τις τρυπες. Ξερετε πως θα μπορουσα να βαλω τη μπαρα χωρις να χρειαστει να παρω σκουλαρικι-κιτ οπως αυτα που κανουμε τα στρετς; Ευχαριστω!
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Η αλλιως χρησιμοποιεις αυτο:
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα το δοκιμασω ευχαριστω!Μαλλον θα πρεπει να παρεις πιο μικρη σε παχος μπαρα. Μπορεις να προσπαθησεις με λιγο βαζελινη η κατι τετοιο μηπως μπει βεβαια αλλα δεν ξερω.
Η αλλιως χρησιμοποιεις αυτο:
λες?! αυτην εδω πηρα:Μήπως η Μπάρα Που Πήρες Δεν Είναι Για Αυτι?
cat-wtvr
Νεοφερμένος
Έχω 7 τρύπες στα αυτιά, έχω septum, έχω υπογλώσσιο και smile και με κανένα δεν έχω αντιμετωπίσει σπουδαίο πρόβλημα, γιατί τα φροντίζω συχνά.
Αν η τρύπα είναι στο πρόσωπο ή στα αυτιά, ένας απλός καθαρισμός με οινόπνευμα ή οξυζενέ αρκεί για να γλιτώσεις πιθανή μόλυνση.
Αν είναι στο στόμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως γαργάρες με αλατόνερο.
Αλλά το παν είναι να είσαι προσεκτικός και να φροντίσεις τις τρύπες μέχρι να επουλωθούν.
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ, θα το κοιταξω, ευχαριστω!Δεν είμαι και ειδική αλλα μου φαίνεται λίγο παχιά για αυτί :/
ParkJimin's
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.