lydiatav
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ή σου'ρχεται η μπάλα του μπάσκετ στην μόλις 3μερών τρύπα που'χες κάνει στη μύτη σου.Να παίζεις μπάσκετ και να σού έρθει η μπάλα στο σημείο που έκανες τρύπα!
["Χλαπ",γεμίσαμε αίματα.]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένας φίλος μου επειδή βρήκε τον Νίκο ακριβό πήγε στο μαγαζί του Θηρίο λίγο πιο κάτω νομίζω πολύ καλός καθαρός και αυτός και οικονομικότερος απ ότι μου είπε! Επίσης στην γλυφάδα είχα ρωτήσει για τιμές και μου λέγανε κάτι 60αρια..
Επίσης άμα θέλετε πιο οικονομική λύση είναι και αυτός εκεί πάνω στο ίδιο δρομάκι με τον Νίκο μια τρύπα-μαγαζί με έναν περίεργο τυπά με μακριά άσπρο μαλλιά και μακριά νύχια κ πολλά δαχτυλίδια που κάνει Piercings! πολύ οικονομικά από 5- 30, για χείλος που είχα πάει μου πήρε 15 ευρώ.
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τον τελευταίο που λες δεν έχω ακούσει καλά,φίλη μου είχε πάει να κάνει στο στήθος και πήγε να της την κάνει με πιστόλι και έφυγε!Εγώ πάντως ότι τρύπες είχα κάνει σύνολο 9 τις είχα κάνει στον Νικο ταττου (κ μερικές μόνη μου!) και στον μλκ τον Τζένιο, Π. Φάληρο ο οποίος μου γ@μησε τον αφαλό με αποτέλεσμα να μολυνθεί κ αναγκαστικά να την κλείσω αφού δεν πέρναγε ούτε με φάρμακα.. την έκλεισα και μετά από κάποιους μήνες μου την έκανε ο Νίκος! Γενικά έχω ακούσει ότι ο Τζένιος κάνει καλή δουλειά αλλά και πολλά αρνητικά από φίλους-γνωστούς. Προσωπικά δεν θα πρότεινα αυτόν. Για τον αφαλό θυμάμαι μου πήρε 20 με ένα απλό σκουλαρίκι άθλιο, ενώ ο Νίκος 50 ευρώ με ένα χρυσό σκουλαρίκι πανέμορφο!
Ένας φίλος μου επειδή βρήκε τον Νίκο ακριβό πήγε στο μαγαζί του Θηρίο λίγο πιο κάτω νομίζω πολύ καλός καθαρός και αυτός και οικονομικότερος απ ότι μου είπε! Επίσης στην γλυφάδα είχα ρωτήσει για τιμές και μου λέγανε κάτι 60αρια..
Επίσης άμα θέλετε πιο οικονομική λύση είναι και αυτός εκεί πάνω στο ίδιο δρομάκι με τον Νίκο μια τρύπα-μαγαζί με έναν περίεργο τυπά με μακριά άσπρο μαλλιά και μακριά νύχια κ πολλά δαχτυλίδια που κάνει Piercings! πολύ οικονομικά από 5- 30, για χείλος που είχα πάει μου πήρε 15 ευρώ.
Για τον Τζένιο και εγώ ακούω τα χειρότερα,μα καλά δεν αποστειρώνει τα σκουλαρίκια?
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τον τελευταίο που λες δεν έχω ακούσει καλά,φίλη μου είχε πάει να κάνει στο στήθος και πήγε να της την κάνει με πιστόλι και έφυγε!
Για τον Τζένιο και εγώ ακούω τα χειρότερα,μα καλά δεν αποστειρώνει τα σκουλαρίκια?
Ναι για εκείνον στην τρύπα με πιστόλι τα κάνει.. αλλά προσωπικά δεν έπαθα τίποτα. (δόξα το θεό)
Όσον αφορά τον Τζένιο.. δεν ξέρω αλλά πολύ άθλια εμπειρία με τον αφαλό μου Δεν θα ξανά πήγαινα ποτέ!
StormWoman
Νεοφερμένος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
StormWoman
Νεοφερμένος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
StormWoman
Νεοφερμένος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
StormWoman
Νεοφερμένος
μου βγάζει και λίγο πιον
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Το betadin είναι λύση για απολύμανση. Είπαμε ότι έχεις μόλυνση. Πρέπει να ακολουθήσεις θεραπεία (healing).το πεταντιν είναι λύση?
μου βγάζει και λίγο πιον
StormWoman
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Το αποφάσισα
Loreley
Περιβόητο μέλος
Αυτό θέλω να κάνω.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ για αρχή θα συνεχίσω με φυσιολογικό ορο οξυζενέ και αλατόνερο και αν δεν δω αποτέλεσμα θα κοιτάξω για την αλοιφή!!
μπεταντιν μην βαζεις διοτι κλεινει την τρυπα.. επισης αν μπορεις μην γραφεις greeklish διοτι βγηκαν τα ματακια μας
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος
29 Μαίου θα βάλω σκουλαρίκι στη μύτη.
Το αποφάσισα
Με το που τελειώσουν οι πανελλήνιες? κομπλέ σε βρίσκω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.