Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Αν και ομολογουμένως την θεωρώ πάρα πολύ καλή τιμή. Κρίμα να μην ξέρεις καμιά αντίστοιχη περίπτωση στην Θεσσαλονίκη. Έχω δώσει τα κέρατά μου σε piercings, ακριβώς επειδή κοιτάω να εξασφαλίσω τις καλύτερες συνθήκες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεταξύ 2Ε και 7Ε υπάρχει επίσης διαφορά.
Αν και ομολογουμένως την θεωρώ πάρα πολύ καλή τιμή. Κρίμα να μην ξέρεις καμιά αντίστοιχη περίπτωση στην Θεσσαλονίκη. Έχω δώσει τα κέρατά μου σε piercings, ακριβώς επειδή κοιτάω να εξασφαλίσω τις καλύτερες συνθήκες.
Δυστυχώς, δε γνωρίζω τίποτα για Θεσσαλονίκη (ούτε έχω επισκεφθεί την πόλη ποτέ ).
Μπράβο σου που είσαι συνειδητοποιημένη,αν επιτρέπεται σε ποια σημεία έχεις κάνει piercing ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Δυστυχώς, δε γνωρίζω τίποτα για Θεσσαλονίκη (ούτε έχω επισκεφθεί την πόλη ποτέ ).
Μπράβο σου που είσαι συνειδητοποιημένη,αν επιτρέπεται σε ποια σημεία έχεις κάνει piercing ?
Έχω 7 τρύπες στα αυτιά και μια τρύπα στην μύτη (την οποία την άφησα να κλείσει).
Τώρα θέλω στο φρύδι, αλλά στον κολλητό μου πήρανε 40Ε σ' αυτό το μαγαζί και όσο να πεις είναι πολλά λεφτά για την δεδομένη στιγμή.
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν φοβάσαι το σημείο?Έχω 7 τρύπες στα αυτιά και μια τρύπα στην μύτη (την οποία την άφησα να κλείσει).
Τώρα θέλω στο φρύδι, αλλά στον κολλητό μου πήρανε 40Ε σ' αυτό το μαγαζί και όσο να πεις είναι πολλά λεφτά για την δεδομένη στιγμή.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Λίγο ναι, ας μαζέψω πρώτα τα λεφτά να μην έχω να σκέφτομαι ΚΑΙ αυτό, και θα το δω ξανά εκ νέου. Και στο χείλος σκεφτόμουν.
Χείλος σκάφτομαι και΄γω.Μέχρι που είδα κάτι βιντεάκια στο youtube και σοκαρίστηκα.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Χείλος σκάφτομαι και΄γω.Μέχρι που είδα κάτι βιντεάκια στο youtube και σοκαρίστηκα.
Δηλαδή? Για στείλε κανένα λινκ...
InSheerPleasure
Νεοφερμένος
Και το tea tree oil είναι καλό, αν εμφανιστεί κάποια μόλυνση άκουσα.
Ναι εντάξει, αλλά το sea salt μπορείς να το βρείς παντού! Επίσης, ΜΗ ΙΩΔΙΟΥΧΟ! Λίγο δύσκολο να βρεις στο σούπερ μάρκετ, αλλά τι να σας πω Διάβαζα ότι το ιώδιο ίσως να κάνει χειρότερη την πληγή, αλλά εφ'όσον δε μπορούσα να βρω θαλασσινό μη ιωδιούχο, χρησιμοποιώ αυτό χωρίς πρόβλημα.
Δεν είναι κάτι :p Εγώ θέλω να κάνω vertical labret(δηλαδή καθετά στο χείλος).
Λίγο ναι, ας μαζέψω πρώτα τα λεφτά να μην έχω να σκέφτομαι ΚΑΙ αυτό, και θα το δω ξανά εκ νέου. Και στο χείλος σκεφτόμουν.
Στο φρύδι, ναι ίσως είναι λίγο επικίνδυνο αν δεν ξέρει ο piercer, γιατί μπορεί να χτυπήσει νεύρο. Αλλά δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ, ρώτησε κάποιον έμπειρο piercer :-)
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Δηλαδή? Για στείλε κανένα λινκ...
Δεν μπαίνω στη διαδικασία καν να πάω να ψάξω να βρω λινκ.
Τσέκαρε αυτό από τότε που το'δα είπα"Θα εξαντλήσω κάθε διαθέσιμο εκατοστό στα αφτιά μου και μετά θα πιάσω άλλα μέρη,πλην της μύτης".
Για το αυτί τελικά το ιώδιο κάνει;
lydiatav
Νεοφερμένος
2ον: ο πονος ειναι καθαρα υποκειμενικος, εγω εχω κανει κ με πιστολακι( στους λοβους αλλα τις εκλεισα ) κ με βελονα( forward helix, septum ) κ μου φανηκε το ιδιο πραγμα.
θεωρω οτι δεν παιζουμε με τετοια θεματα, δινουμε οσα λεφτα χρειαζονται για να ειμαστε σιγουροι καθως οι κινδυνοι ειναι πολλοι.
επισης πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να βλεπετε βιντεακια στο διαδικτυο γιατι επηρεαζεστε αρνητικα χωρις λογο.
καλη τυχη σε οτι κ αν αποφασισετε να κανετε
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγώ όποτε θέλω-αυτιά μέχρι στιγμής-πάω στη θεία μου και μου κάνει με πιστολάκι.
Και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το εκανα τελικα
σε ποιο σημειο και πως? (βελονα? πιστολι?) οπως και να εχει, μεγια!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
helix καπου στη μεση του αυτιου... βελονα... η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα να πονεσω... αλλα ενα τσουξιμο το ενιωσα.. μου ειπε κιολας οτι υπαρχει περιπτωση να πρηστει, αλλα μου εδωσε ενα ειδικο υλικο για να το καθαριζω και μου ειπε οτι θα ειναι μια χαρα.σε ποιο σημειο και πως? (βελονα? πιστολι?) οπως και να εχει, μεγια!
lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ!! Α και το πιστολι ειναι απαγορευμενο στη Γερμανια, γιατι μπορει να προκαλεσει βλαβη στον ιστο του αυτιου.ειναι λιγο σκληρο το σημειο εκει οποτε λογικο ειναι να σε ετσουξε.. μεγια
lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ!! Α και το πιστολι ειναι απαγορευμενο στη Γερμανια, γιατι μπορει να προκαλεσει βλαβη στον ιστο του αυτιου.
α ρε Γερμανια!! παντα μπροστα!
InSheerPleasure
Νεοφερμένος
αλλα μου εδωσε ενα ειδικο υλικο για να το καθαριζω και μου ειπε οτι θα ειναι μια χαρα.
τι σου έδωσε, αν επιτρέπεται? fucidin?
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
octenisept
Αυτό χρησιμοποιούσα κι εγώ για απολύμανση. Η fucidin είναι ΓΤΠ. Δεν κάνει τίποτα! Υποτίθεται χρησιμοποιείται σε μολύνσεις, αλλά δεν επιδρά στο ελάχιστο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.