JoeyGolfi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
απο οτι διαβασα για να απαντησω και παλι σε εσενα.Οχι δεν ισχυει κατι τετοιο παρ'ολα αυτα καλυτερα να το βγαζεις για καθε ενδεχομενοΑληθεια ισχυει οτι μια μπαρα στο φρυδι μπορει ευκολα να σκισει το δερμα την ωρα του υπνου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
machi1989ify
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Πολλοί νέοι δεν ακολουθούν την απαραίτητη φροντίδα με δυσμενή αποτελέσματα.
Πως όμως φροντίζουμε σωστά τις περιοχές αυτές (θα αναφερθώ και για άλλα τρυπήματα στα επόμενα ποστ αλλά τωρα θα σας πω για το κλασικό τρύπημα στα αυτιά)....
Αγοράζετε φυσιολογικό ορό από φαρμακείο (ΌΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ). Το μπουκαλάκι να είναι ασφαλισμένο (αν είναι ανοιχτό δεν έχει νόημα)... Το πρώτο σκουλαρίκι δε πρέπει να το αλλάξετε για τρεις βδομάδες. . Να προσέχετε στο πλύσιμο να πηγαίνει το λιγότερο δυνατό σαπούνι στην περιοχή να πλένεστε με παιδικά σαμπουάν.
Να μη βάζετε κολόνια στην περιοχή (δημιουργεί αλλεργίες). Αποφύγετε πούρδες και make up τουλάχιστον την 1η βδομάδα.
Τα σκουλαρίκια που θα φοράτε πρέπει να είναι ακριβά (τουλάχιστον από τιτάνιο ).
Όταν δημιουργηθεί οίδημα, πόνος στην περιοχή τότε πάτε στο δερματολόγο (αφόυ μόνο αυτός μπορεί να σας γράψει τα δυνατά αντιβιοτικά και αντιφλεγμονώδη που χρειάζονται (εχει το μονοπώλιο). Οι αλοιφές που δίνονται χωρίς τις συνταγή ιατρού μπορεί να μην επιφέρουν σωστά αποτελέσματα.
Σε καμιά περίπτωση μη πηγαίνετε σε φαρμακοποιούς χωρίς να επισκεφτείτε έναν ιατρό......
οι φαρμακοπειοι δεν ειναι οι ιατροί (κατά 95% δε θα έχετε πρόβλημα με την αγωγή του αλλά προσωπικά δε θεωρώ το 5% μικρό ποσοστο σε θέματα υγείας)
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εννοείς να αποβάλλει την τρύπα??Παιζει σε σπανιες περιπτωσεις ο οργανισμος να θελει να αποβαλει την τρυπα
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοείς να αποβάλλει την τρύπα??
χαχαχαχαχα...θελει να πει οτι ο οργανισμος αντιδρα λες και κυρηχτηκε πολεμος..λες και μπηκε μικροβιο....
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχαχα...θελει να πει οτι ο οργανισμος αντιδρα λες και κυρηχτηκε πολεμος..λες και μπηκε μικροβιο....
Ακριβως.. Αλλα δε μπα να. Τελος αυγουστου θα την εχω κανει
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένος
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβως.. Αλλα δε μπα να. Τελος αυγουστου θα την εχω κανει
εγω παντως το πολεμησα με την τρυπα στο αυτι ψηλα και νικησα!!!!!!
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω παντως το πολεμησα με την τρυπα στο αυτι ψηλα και νικησα!!!!!!
ναι μακαρι να ταν το θεμα η τρυπα ψηλα στο αυτι και για μενα. αλλα αυτη την εχω κανει κατι χρονια τωρα... ((
SteLini
Νεοφερμένος
Αληθεια ισχυει οτι μια μπαρα στο φρυδι μπορει ευκολα να σκισει το δερμα την ωρα του υπνου?
Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που ο οργανισμός δεν δεχτεί το piercing. Θα δεις κάτι όμως, δε θα γίνει έτσι ξαφνικά. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να μην αφήσεις την τρύπα χωρίς σκουλαρίκι για περισσότερο από 10 λεπτά γιατί θα έχει ήδη αρχίσει να θρέφει με αποτέλεσμα να σε πονέσει όταν προσπαθήσεις να το ξαναβάλεις. Μπορώ να σου προτείνω ένα piercing studio που έκανα εγώ τις δικές μου τρύπες κ είναι άψογες. Dermagrafics, Ηλείας 40, Κορυδαλλός https://www.tattoos.gr/ - https://www.facebook.com/group.php?gid=88511895322
Ελπίζω να βοήθησα
ToxicLips
Δραστήριο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξέρω, αλλά άμα έχεις πρόβλημα με θυρεοειδή απέφυγε τοΜε τι πρεπει να καθαριζεις την τρύπα με ιώδιο?
ToxicLips
Δραστήριο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Και κάτι ontopic. Το τραγκους πονάει πολύ; Μου είχε πει η ξαδέρφη μου ότι δεν άντεχε τον πόνο και για αυτο το έχω αναβάλλει τόσο καιρό. Ισχύει;
selc
Δραστήριο μέλος
Όχι..Μη του δίνετε σημασία παιδάκια. Τις ίδιες και χειρότερες βλακείες έλεγε και πιο πριν. Απλά κομπλεξικός.
Και κάτι ontopic. Το τραγκους πονάει πολύ; Μου είχε πει η ξαδέρφη μου ότι δεν άντεχε τον πόνο και για αυτο το έχω αναβάλλει τόσο καιρό. Ισχύει;
Εγώ όταν πήγα να την κάνω την τρύπα ήμουν με το σκατό στην κάλτσα...
Μου την έκανε δίχως να το καταλάβω,άνετα έκανα και στο άλλο ! Μετά τις επόμενες μέρες ο πόνος είναι υποφερτός. Μόνο στον ύπνο μπορεί να δυσκολευτείς λιιιιγο
και μιας και είσαι απο Νίκαια μπορώ να σ προτείνω και μαγαζί
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Όχι..
Και δεν σκέφτηκες ν'αλλάξεις κάλτσες?
selc
Δραστήριο μέλος
Δεν σκέφτηκα να πάρω μαζί μια αλλαξιά,βλακεία μουΚαι δεν σκέφτηκες ν'αλλάξεις κάλτσες?
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι..
Μου την έκανε δίχως να το καταλάβω,άνετα έκανα και στο άλλο ! Μετά τις επόμενες μέρες ο πόνος είναι υποφερτός. Μόνο στον ύπνο μπορεί να δυσκολευτείς λιιιιγο
και μιας και είσαι απο Νίκαια μπορώ να σ προτείνω και μαγαζί
Ωραία ωραία. Δε νομίζω ότι θα δυσκολευτώ περισσότερο από την τρύπα στο helix στον ύπνο. Ήταν μαρτύριο αυτή.
Χμ, ναι να μου προτείνεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.