phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
προτινω δυο μαγαζια ενα στη γλυφαδα που ειναι ποιοτηκο αλλα ακριβο https://www.unicorn-tattoo.com/
και ενα πιο φτηνο αλλα εξισου καλο στο π.φαληρο https://www.crystalmethtattoos.com/studio_details.php?st=1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσο για το πρωτο θα το τσεκαρω.Φχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το 2ο (δυστυχως) το ξερω.Ειχα παει πρωτη φορα να κανω tragus και μου την εκανε θεοστραβη , πρηστικε και το βγαλα . Καλυτερο βγηκε τη 2η που το κανα με πιστολακι (φαντασου)
Οσο για το πρωτο θα το τσεκαρω.Φχαριστω
εγω εχω ακουσει καλυτερα λογια για το 2ο
ποιος στην εκανε την τρυπα θυμασαι?
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
τζενιος λεγοταν θα σε γελασω.Ενας μεγαλωσομος τυπος με μουσια.Μαλλον αυτος ηταν..Εκανε και στην αδερφη μου και ολα καλα.Απλα εμενα στο tragus μου την εκανε πολυ μεσα και πρηζοταν συνεχεια , δεν μπορουσα να αλλαξω σκουλαρικι κτλ.Οποτε την εκλεισα και την ξανακανα με πιστολακι..
να ξερεις οτι πιστολι ειναι οτι χειροτερο
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μου πεις τον λογο?Προτεινεις να την αφησω να ξανακλεισει?
οχι εαν εγινε καλα να την αφησεις ως εχει αλλα με πιστολι υπαρχει μεγαλυτερος κινδυνος μολυνσης και καταστροφης δερματικου ιστου για αυτο το λογο δεν συνισταται να γινεται με πιστολι τρυπα σε αλλα μερη εκτος λοβου
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορει να σε πειραξε και το υλικο του σκουλαρικιου που εβαλες και ειτε να προκαλεσε τη μολυνση αυτο ειτε να μην το δεχεται ο οργανισμος σου
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ok!Ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες :no1:
τιποτα εαν θελησεις παλι κατι don't hesitate to contact me
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθε φορα ποσα νουμερα μπορω να ανεβαινω?Δλδ αμα αρχισω σε τι νουμερο μπορω να τη μεγαλωσω και μετα πως θα πηγαινω? 4-6-8-10 mm ? ανα 2 mm δλδ η ανα 1 mm ?
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου δημιουργηθηκε αλλη μια απορια
Καθε φορα ποσα νουμερα μπορω να ανεβαινω?Δλδ αμα αρχισω σε τι νουμερο μπορω να τη μεγαλωσω και μετα πως θα πηγαινω? 4-6-8-10 mm ? ανα 2 mm δλδ η ανα 1 mm ?
αναλογως το σετ που θα παρεις
στην αμερικη γινεται κατα 1mm τη φορα
και για να ξαναγινει και αλλο στρετσιν στην τρυπα θα πρεπει να εχει επωλουθει το προηγουμενο
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου θυμίζει κάτι γριές που έβλεπα στο χωριό μου και από τα βαριά τους σκουλαρίκια, τους είχε ξεχειλώσει το αυτί και μπορούσα να δω μέχρι απέναντι...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή σε όλες τις άλλες τρύπες, στο φρύδι, στις 10 διαφορετικές που μπορείς να κάνεις στ'αυτιά, στην κοιλιά, κοκ, βλέπεις κάποιο νόημα; Αισθητικό είναι το θέμα. Όπως μπορεί κάποιος να θεωρεί ωραία την τρύπα στην μύτη, έτσι κάποιος θεωρεί ωραίο το στρέτσινγκ.
Εγώ στο αυτί αναφέρθηκα μόνο... Ποιος ο λόγος να το ξεχειλώσεις...?
Μια απλή τρύπα δηλαδή δε φτάνει για να ικανοποιηθεί κάποιος αισθητικά?
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη πιστευουμε οτι κατι μας κανει "διαφορετικους" ή πιο "ομορφους" πρεπει να υπομενουμε...πονο...
δεν υφιστασαι πονο
-----------------------------------------
Εγώ στο αυτί αναφέρθηκα μόνο... Ποιος ο λόγος να το ξεχειλώσεις...?
Μια απλή τρύπα δηλαδή δε φτάνει για να ικανοποιηθεί κάποιος αισθητικά?
παντα οταν αποκτησουμε κατι που θελουμε αναζητουμε το παραπανω μην μποροντας να αρκεστουμε σε αυτο
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδη πιστευουμε οτι κατι μας κανει "διαφορετικους" ή πιο "ομορφους" πρεπει να υπομενουμε...πονο...
Προσωπικά, αυτο που λένε το "μπρος στα κάλλη τι 'ναι ο πόνος", μου φαίνεται απίστευτα γελοίο... Μπορείς να είσαι όμορφος και καλαίσθητος χωρίς να πονάς...
Ούτε στιγμιαία...?δεν υφιστασαι πονο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.