Anarki
Διάσημο μέλος
Εννοώ οτι το βρίσκω σέκσι. Πρέπει να σου πηγαίνει και λίγο βέβαια, αλλά συνήθως μου αρέσει όταν το βλέπω.τι εννοείς σκοτώνει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Basilis_
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν μ' αρεσουν μια γενικα τα πιρσηνγκ, το πιρσηνγκ στο φρυδι δεν μ' αρεσει ντηπ καραντιπ.):
Ιχ.):
_Basilis_
Νεοφερμένος
Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nah anyway, σκέφτομαι να κάνω ένα στον κερατοειδή του αριστερού ματιού τώρα. Βρήκα και το κατάλληλο κόσμημα:
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Και εγώ θέλω να κάνω πιρσινγκ στο φρυδι. ειχα πεισει και τους γονεις μου. αλλα χτες η μανα μου συζητησε με δυο φιλες μου οι οποιες της ειπαν οτι δεν τους αρεσουν τα πιρσινγκ και διαφορα τετοια. και τωρα η μανα μου ειναι παλι κατα.. τι να κανω? α! παρεπιπτόντως μόλις τελείωσα την 1η λυκείου..
Εμένα οι πολιτισμένες συζητήσεις με τους γονείς μου δεν οδηγούσαν ποτέ πουθενά. Για καμία τρύπα (ούτε καν αυτές στα αυτιά ξερωγω). Έτσι λοιπόν πριν από 7-8 μήνες, ένα πρωί, είπα στη μαμά μου:
-Μάνα πα να κάνω tragus.
Ύστερα από ένα "τι είναι αυτό" και αφού της έδειξα το σημείο, πέταξε ένα "Μη τολμήσεις" και απλά πήγα και το έκανα. Όταν το είδε είπε πως είναι χάλια (τι θα λεγε) και αυτό. Ούτε που το ξαναθίξαμε το θέμα. Δηλαδή ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν το κάνουν απλά από αντίδραση.
Anyway, στο φρύδι, αν σου πάει, είναι από τα αγαπημένα μου για αγόρι.
_Basilis_
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
καλα εκανες!! το θεμα ειναι οτι πηγα και ρωτησα σε ενα μαγαζι που κανουν και μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαι 18 για να το κανω μονος μου η θα επρεπρ να παω με εναν κηδεμονα. Αν μπορουσα να παω μονος μου θα ειχα παει ηδη.. εχεις καμια ιδεα?Εμένα οι πολιτισμένες συζητήσεις με τους γονείς μου δεν οδηγούσαν ποτέ πουθενά. Για καμία τρύπα (ούτε καν αυτές στα αυτιά ξερωγω). Έτσι λοιπόν πριν από 7-8 μήνες, ένα πρωί, είπα στη μαμά μου:
-Μάνα πα να κάνω tragus.
Ύστερα από ένα "τι είναι αυτό" και αφού της έδειξα το σημείο, πέταξε ένα "Μη τολμήσεις" και απλά πήγα και το έκανα. Όταν το είδε είπε πως είναι χάλια (τι θα λεγε) και αυτό. Ούτε που το ξαναθίξαμε το θέμα. Δηλαδή ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν το κάνουν απλά από αντίδραση.
Anyway, στο φρύδι, αν σου πάει, είναι από τα αγαπημένα μου για αγόρι.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα εκανες!! το θεμα ειναι οτι πηγα και ρωτησα σε ενα μαγαζι που κανουν και μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαι 18 για να το κανω μονος μου η θα επρεπρ να παω με εναν κηδεμονα. Αν μπορουσα να παω μονος μου θα ειχα παει ηδη.. εχεις καμια ιδεα?
Τι καλά που έκλεισα τα 18 πριν 10 μόλις μέρες (αν και εδώ κάνουν piercings χαλαρά και σε ανήλικα)
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Αμα σου αρεσει καν το..
-----------------------------------------
καλα εκανες!! το θεμα ειναι οτι πηγα και ρωτησα σε ενα μαγαζι που κανουν και μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαι 18 για να το κανω μονος μου η θα επρεπρ να παω με εναν κηδεμονα. Αν μπορουσα να παω μονος μου θα ειχα παει ηδη.. εχεις καμια ιδεα?
Ναι, βασικά εμένα με πέρασε για άνω των 18 και δεν μου ζήτησε ταυτότητα. Αθηναίος είσαι; Αν ναι, πού πήγες;
_Basilis_
Νεοφερμένος
Όχι, Κερκυραίος ειμαι. πήγα σε ένα μαγαζί στο κέντρο που θεωρείται εδώ το καλύτερο. αλλά δεν μικροδείχνω καθόλου ίσα ίσα που με κάνουν για μεγαλύτερο. η κοπέλα όμως που ήταν εκεί μου είπε οτι αν είμαι άνω των 18 πρέπει να δείξω ταυτότητα..Ναι, βασικά εμένα με πέρασε για άνω των 18 και δεν μου ζήτησε ταυτότητα. Αθηναίος είσαι; Αν ναι, πού πήγες;
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Αν έρθεις Αθήνα το καλοκαίρι ενημέρωσε να σου πω μαγαζί.
_Basilis_
Νεοφερμένος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιο πολύ πονάει ο αφαλός αλλά κάντε άφοβα ό,τι θέλετε όσο είστε ακόμα μικροί...Σιγά τώρα μην πεθάνουμε από μια τρύπα,το πολύ πολύ να πάθεις μόλυνση και να το βγάλεις...big deal...
Άποψη μου πάντα^^^ και της μητέρας μου σημειωτέον...
_Basilis_
Νεοφερμένος
Δεν με ενοχλει ο πονος ουτε οι βελονες ως κατεξοχην αναισθητος που ειμαι!! Απλα χωρις τη συνοδεια ενος κηδεμονα δεν μπορω να το κανω. ελεος δηλαδη!! ουτε δημοτικο να πηγαινα!!!!!!Εγώ ως κατ'εξοχήν σουρωτήρι τα έχω δοκιμάσει όλα
Πιο πολύ πονάει ο αφαλός αλλά κάντε άφοβα ό,τι θέλετε όσο είστε ακόμα μικροί...Σιγά τώρα μην πεθάνουμε από μια τρύπα,το πολύ πολύ να πάθεις μόλυνση και να το βγάλεις...big deal...
Άποψη μου πάντα^^^ και της μητέρας μου σημειωτέον...
z=x+yi
Νεοφερμένος
Τωρα που τελειωσα σκεφτομαι να κανω στο κατω χειλος απλα θελω να ειμαι σιγουρος για το μαγαζι για να μην γινει καμια βλακεια.οποιος ξερει απο μαγαζια στην αθηνα και ειναι σιγουρος για αυτα ας μου στειλει.ευχαριστω
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια ειχα κανει περσι το καλοκαιρι τρυπα στο αυτι (tragus) στο π.Φαληρο αλλα επειδη ο τυπος που μου την εκανε ηταν οτι να ναι προφανως μου την εκανε στραβα , πριστηκε και αναγκαστηκα να το βγαλω (snif snif) .
Τωρα που τελειωσα σκεφτομαι να κανω στο κατω χειλος απλα θελω να ειμαι σιγουρος για το μαγαζι για να μην γινει καμια βλακεια.οποιος ξερει απο μαγαζια στην αθηνα και ειναι σιγουρος για αυτα ας μου στειλει.ευχαριστω
που μενεις?
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Παιδια ειχα κανει περσι το καλοκαιρι τρυπα στο αυτι (tragus) στο π.Φαληρο αλλα επειδη ο τυπος που μου την εκανε ηταν οτι να ναι προφανως μου την εκανε στραβα , πριστηκε και αναγκαστηκα να το βγαλω (snif snif) .
Π. Φάληρο σε ποιόν την έκανες;
Έχει ένα στην Πλάκα στην Αδριανού που μου φαίνεται πολύ οk, αλλά οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες.
z=x+yi
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Για αυτό στην πλάκα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, απλά μου λένε όλοι είναι ακριβό.
Στον χασάπη στο μοναστηράκι μην πας καλύτερα.
z=x+yi
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.