Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ήθελα τη γνώμη σας περί του θέματος.Τελευταία διαβάζω πολύ αρνητικές απόψεις και έχω προβληματιστεί.Μερικοί κάνουν λες και πρόκειται για ναρκωτικά ή κάτι το τόσο ακραίο.Εσείς τι πιστεύετε?Έχετε κανένα σκουλαρίκι?Εγώ πιστεύω πως όταν το κάνεις γιατί σ αρέσει και όχι για να ακολουθήσεις απλά τη μόδα είναι ωραίο.Αρκεί βέβαια να γίνεται με προσοχή,σε ειδικό και όχι σε τρελά σημεία (έχω δει σκουλαρίκι μέσα στο μάτι...)Εγώ πάντως μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα κάνω στο φρύδι.Ελπίζω όλα να πάνε καλα.
αν σου αρεσει να κανεις και να μην σε ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι, σημασια εχει τι θες εσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
και προσοχη...με τις μολυνσεις....αμα ειναι να κανεις να πας σε ειδικο..
Απόλυτα!
Μόνο σε γιατρό!!!
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν γίνει σε γιατρό....
Orlando
Δραστήριο μέλος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
Κοιτα οτι ειναι ακραιο,εξ'ορισμου δεν ειναι ωραιο...Φυσικα ουτε και το piercing...Δηλαδη κατι χαλκαδες στη μυτη και σκουλαρικια σε εριεργα σημεια,εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν...
ουτε εμενα...
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα στρασάκι σε μια γυναικεία μύτη όμως είναι μια χαρά....και ρε παιδιά για τι γιατρό μ λέτε?Ξέρετε κανα γιατρό να κάνει piercing???
Πολλούς
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως αν θελεις να κανεις, ειναι δικο σου θεμα, μην ακους τους αλλους.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως όπως είπαν και οι αλλοι μην το κάνεις σε κανέναν άχρηστο, μόνο σε ειδικό γιατρό, μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
guess
Δραστήριο μέλος
Ωραίο θέμα! Λοιπόν.. εγώ απ'ότι φαίνεται έχω ίδια γούστα με τον Fosa Γενικώς μου αρέσουν πολύ τα piercings. Έχω ανοιγοκλείσει συνολικά εξι τρύπες στα αυτιά μου (έχω 4 τρύπες στο ένα αυτί και 2 στο άλλο). Βέβαια οι δύο μου έχουν σχεδόν κλείσει κ τώρα τελευταία δεν πολυφοράω σκουλαρίκια, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα. Εξυπακούεται ότι φροντίζω πάντα να κάνω τρύπες σε ειδικό, καθώς η μητέρα μου είναι και γιατρός και δε με αφήνει να πηγαίνω στον οποιοδήποτε. Μου αρέσουν επίσης τα piercing στη μύτη και στο φρύδι και θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή, αλλα φοβάμαι κάπως. Τώρα εγώ σου προτείνω να κάνεις ότι θέλεις εσύ και να μην ακους κανέναν. Αν είναι κάτι που σου αρέσει πολύ, τότε απλά κάντο! (με τη συγκατάθεση των γονιών σου πάντα)
και εμενα μου αρεσουν πολυ στη μυτη!θελω να κανς αλλα Φοβαμαι....
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εμενα μου αρεσουν πολυ στη μυτη!θελω να κανς αλλα Φοβαμαι....
Κι εγώ ρε παιδί μου.. Ένα χρόνο τώρα λέω συνέχεια ότι θα κάνω, αλλά τελικά τίποτα. Τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ καλή ευκαιρία, αλλά με τη θάλασσα φοβάμαι μήπως μολυνθεί η τρύπα, γιατι όλο κάτι τέτοια μου λένε όλοι και με φοβίζουν.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το "πολλούς" δε βοηθάς όμως...
Δηλαδή να δώσω ονόματα γιατρών; Τι είδους βοήθεια να δώσω;
Ξέρω ότι υπάρχουν, και για αυτούς μια τρυπούλα δεν είναι σοβαρή υπόθεση.
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
Κι εγώ ρε παιδί μου.. Ένα χρόνο τώρα λέω συνέχεια ότι θα κάνω, αλλά τελικά τίποτα. Τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ καλή ευκαιρία, αλλά με τη θάλασσα φοβάμαι μήπως μολυνθεί η τρύπα, γιατι όλο κάτι τέτοια μου λένε όλοι και με φοβίζουν.
εγω εκανα με πιστολακι στη μυτη και δεν ποναει καθολου... απλα δεν πρεπει να αγγιζεις το σημειο εκεινο με βρωμικα χερια και θα φορας για 6 εβδομαδες το ιατρικο που ειναι λιγο "γκουμουτσα"... κατα τ'αλλα μια χαρα...
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τις γυναίκες οκ, αλλά όχι υπερβολή
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
Παιδιά μην κάνετε με πιστολάκι...πιστόλι μόνο για τον λωβό.Δν είναι συρραπτικό και μην ξεγελιέστε με την τιμή.Μια μόλυνση θα κοστίσει πολύ περισσότερο..
μονο στα αφτια και τη μυτη επιτρεπεται πιστολακι... δεν ειπα για το φρυδι... και η τιμη δεν ηταν χαμηλη... 35ευρουδακια πληρωσα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- nearos
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.