marw__
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristos vlaxos
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για εξάσκηση αν δώσεις εξετάσεις ζητα από το σύλλογο palso της περιοχής σου να σου δώσει booklets. Αν δίνεις μεσω φροντιστηριου θα τα παρει το φροντιστηριο σου
ioanna46
Νεοφερμένος

ποτε βγαινουν τα αποτελσματα παιδια για το παλσο?
Αυριο θα δημοσιευθουν στο ιντερνετ του EDEXCEL! Ισως να δημοσιευσουν και της Palso!
www.palso.gr
Καλη επιτυχια σε ολους μας!
marw__
Νεοφερμένος

Ευχαριστώ γι την απάντηση αλλά η ερώτηση μου αφορά στην ακουστική ικανότητα (listening) όχι στα προφορικά.Στο pre Α1 (και μιλάω για το palso) όχι δεν υπάρχουν προφορικά
Για εξάσκηση αν δώσεις εξετάσεις ζητα από το σύλλογο palso της περιοχής σου να σου δώσει booklets. Αν δίνεις μεσω φροντιστηριου θα τα παρει το φροντιστηριο σου
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος

marw__
Νεοφερμένος

σ' ευχαριστωsorry, ούτε listening έχει![]()

marw__
Νεοφερμένος

τα booklets που αναφέρεις είναι past papers? γιατι αυτά υπάρχουν και στο internet.Ευχαριστώ γι την απάντηση αλλά η ερώτηση μου αφορά στην ακουστική ικανότητα (listening) όχι στα προφορικά.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος

marw__
Νεοφερμένος

Δε ρωτάω επειδή θέλω να δώσω εγώ (έχω Prof. Cambridge και Michigan απ' το 96 και επάρκεια στην αγγλική γλώσσα). Απλώς βοηθάω δύο παιδάκια που έχουν οικονομικό πρόβλημα για να δώσουν τα Palso που ανέφερα και επειδή δεν έχω πείρα, ψάχνω να βρω λεπτομέρειες. Τα past papers τους τα έχω δώσει και γράφουν καλά από μόνα τους. Το μόνο που δε μπόρεσα ακόμη να βρω είναι τα listening για το Α1 από περασμένες χρονιές. Ευχαριστώ και πάλι πάντως!Ναι, αυτά είναι. Νομίζω πως προσφέρονται για εξασκηση. Εξάλλου συνήθως αυτά δεν τα κάνεις μόνη αλλά με τον καθηγητή/τρια σου. Στα παιδιά εγώ αυτά κάνω για να δώσουν![]()
apostolis_z6_32
Νεοφερμένος

Το μόνο που δε μπόρεσα ακόμη να βρω είναι τα listening για το Α1 από περασμένες χρονιές. Ευχαριστώ και πάλι πάντως!
Λυπαμαι που αργησα να απαντησω αλλα ειμαι καινουργιος στο φορουμ το 2009 που εγραψες εσυ την ερωτητηση σου εγω δεν ηξερα οτι υπηρχε αυτο το φουρουμ
(αναφερωμαι στη marw___) για να επανελθω , εγω θα απαντησω για αλλους που ενδιαφερονται !τωρα! για πληροφοριες και οχι το 2009.μαζι με τα past papers υπαρχουν και τα λογια απο το λισενινγκ γραμενα μαζι με τις σωστες λυσεις (τουλαγιστον αν τα βρεις στο ιντερνετ)Αλλα μπορεις να τα ζητησεις(τα cd με τα listening) και απο ενα συλλογο παλσο στην περιοχη σου για περισοτερρες πληροφοριες ριξε μια ματια στην ιστοσελιδα του παλσο . www.palso.gr ελπιζω να βοηθησα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.