koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίζει κανείς need for speed world;
Το κατεβάζεις δωρεάν από το site και μπορείς να παίζεις είτε multiplayer είτε single player τις κούρσες που έχει.
Το κατέβασα (900 Mb). Δε λέω, καλή σαν ιδέα, αλλά ρε παιδί μου, το παιχνίδι laggάρει τρελά. Σε σημείο που να προσπαθώ να μαντέψω σε πόσα δέκατα του δευτερολέπτου πρέπει να στρίψω...
Παίζει βέβαια να είναι και ανεπάρκεια του hardware μου, οπότε ok.
Bill, εσύ δεν συναντάς κολλήματα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το μόνο που έχω προσέξει καμιά φορά είναι ότι τα αυτοκίνητα των αντιπάλων δεν έχουν smooth κίνηση και μπορεί στιγμιαία να το δεις να κάνει κάτι σαν τηλεμεταφορά όπως πάει να αλλάξει γραμμή κίνησης.
Γενικώς μου πηγαίνει αρκετά καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο χειρισμό του αυτοκινήτου μου δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Το μόνο που έχω προσέξει καμιά φορά είναι ότι τα αυτοκίνητα των αντιπάλων δεν έχουν smooth κίνηση και μπορεί στιγμιαία να το δεις να κάνει κάτι σαν τηλεμεταφορά όπως πάει να αλλάξει γραμμή κίνησης.
Γενικώς μου πηγαίνει αρκετά καλά.
Σε μένα δε μένει μόνο στα αυτοκίνητα των αντιπάλων.
Θα το δοκιμάσω κι από net cafe και θα δω...
fockos
Επιφανές μέλος
Αλλιώς θα πηγαίνουμε όλοι στην ίδια κούρσα για να κάνουμε join
klaire1994
Νεοφερμένος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
υ.γ. ειναι και για single player και για online.
Δεν έχω επιχειρήσει να παίξω κάποιο παιχνίδι online αλλά θα ήθελα να αρχίσω. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην κολλήσω κάποιον ιό. Υπάρχει τέτοιος κίνδυνος; Έχει κανείς σας κάποια εμπειρία;
Κοιτα, παντα υπαρχει ενα τετοιο ενδεχομενο. Γι αυτο παντα τσεκαρεις τι κατεβαζεις - αμα εχει καλη βαθμολογια, τα σχολια των αλλων χρηστων κτλ.
giannis-kriti
Νεοφερμένος
nicolayyy
Νεοφερμένος
πολυ ωραιο παιχνιδι αν το παιζεις με παρεα online.
απο στρατιγικης εχω ακουσει οτι το starcraft 2 ειναι καταπληκτικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Ικάριαμ σε ποιους κόσμους παίζεις?Και εγώ το ίδιο:no1:
και επίσης το world of warcraft είναι ωραίο (αν και όχι strategy) αρκεί να ελέγχεις πόσες ώρες παίζεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
το ικαριαμ ειναι τελειο!!!!
περναει πολυ ευχαριστα ο χρονος σου κανοντας πολλα πραγματα...
αναβαθμισεις, επιθεσεις, κατασκοποι, συμμαχια κτλ...!
ειναι τρελο το κολλημα μου με το παιχνιδι εδω κ κανα 2 χρονια!!!
Σε ποιους κόσμους παίζεις??
Το ικάριαμ είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ browser game της χρονιάς.... μιλάμε για παιχνίδι στρατηγικής όχι @ρχίδι@
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ικάριαμ σε ποιους κόσμους παίζεις?
Αν και αργοπoρημένα δεν παίζω πια . Έχω σταματήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι γιατί αν το συνέχιζα μες στις πανελλήνιες δε με έβλεπα καλά.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
ξανάρχισε το ρε .... τι άντρας είσαι ρε???Αν και αργοπoρημένα δεν παίζω πια . Έχω σταματήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι γιατί αν το συνέχιζα μες στις πανελλήνιες δε με έβλεπα καλά.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
ξανάρχισε το ρε .... τι άντρας είσαι ρε???
Ε τώρα από ότι άκουσα έχουν σταματήσει και αυτοί με τους οποίους έπαιζα και δε λέει. Και γενικά είναι πολύ κάψιμο η φάση, δεν φτάνει που σου τρώει πόσες ώρες, είναι και real time. Δηλαδή θες να μπαίνεις συνέχεια να τσεκάρεις μήπως και σου επιτίθεται κανείς κλπ κλπ.
Και γενικά σκυλοβαριέμαι όλα από την αρχή, εδώ μου χε πάρει 6 μήνες να βγάλω αερόστατα και να μπορώ να έχω έναν στρατό της προκοπής γενικά θέλει πολλή υπομονή το παιχνίδι και πολύ χρόνο για σκότωμα.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
ΆΜΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΕ τώρα από ότι άκουσα έχουν σταματήσει και αυτοί με τους οποίους έπαιζα και δε λέει. Και γενικά είναι πολύ κάψιμο η φάση, δεν φτάνει που σου τρώει πόσες ώρες, είναι και real time. Δηλαδή θες να μπαίνεις συνέχεια να τσεκάρεις μήπως και σου επιτίθεται κανείς κλπ κλπ.
Και γενικά σκυλοβαριέμαι όλα από την αρχή, εδώ μου χε πάρει 6 μήνες να βγάλω αερόστατα και να μπορώ να έχω έναν στρατό της προκοπής γενικά θέλει πολλή υπομονή το παιχνίδι και πολύ χρόνο για σκότωμα.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
ΆΜΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ
χαχαχαχχ
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KatM
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.