mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θυμάστε την παιδική σειρά "One piece". Προβάλλονταν στο Alter με το τίτλο "Ντρεηκ: Το κυνήγι του θυσαυρού". Ήταν μια πολύ καλή σειρά σιγουρά για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας (13-16 χρονών) λόγω των σκηνών βίας. Μάλιστα το Ε.Σ.Ρ. την απαγόρευσε αλλά ας μη μιλήσω περαιτέρω.....
Προσωπικά μου σημάδεψε τα παιδικά μου χρόνια. Ο Ντρέηκ έγινε ο παιδικός μου ήρωας, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του ήταν ένα κι ένα (ο τρομερός Μπλακ Τζακ, η σέξυ Μπόνι, ο ψεύτης Γκας με τη μεγάλη μύτη και ο Σάνι ο τέντι μπόι μάγειρας που ψιλοφλώριζε). Τα αγαπημένα μου επεισόδια ήταν με τους καρχαρίες. Πραγματικά έκλαψε σε κάποιε στιγμές θυμάμαι. Όπως και να 'χει όλο ήταν ένα διαμάντι, είχε καλά πρότυπα και αξίες, ένα μεγάλο νόημα και δυστυχώς σήμερα τέτοια παιδικά δεν υπάρχουν στη τηλεόραση. Και αν υπάρχουν εμφανίζεται ένα Ε.Σ.Ρ. που τα απαγορεύει ως ακατάλληλα.
Αχ αχ τι μου θύμισες τώρα... Πολύ ωραία σειρά, απ'τις αγαπημένες μου αυτού του είδους... :no1:
Θυμάμαι που καθόμουν και την έβλεπα με τον αδερφό μου, τα Σαββατοκύριακα...
Ο Μπλακ Τζακ ήταν Ο αγαπημένος μου, με τα σπαθιά κλπ, πολύ ωραίος...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgona
Νεοφερμένος
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kastrato
Νεοφερμένος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
SpyRos____
Νεοφερμένος
τωρα ειδικα ειναι στο αποκορυφομα του!!!!
οποτε κουραγιο κ υπομονη στους φανατικους fans του
Tatoulis
Νεοφερμένος
Θυμάστε την παιδική σειρά "One piece". Προβάλλονταν στο Alter με το τίτλο "Ντρεηκ: Το κυνήγι του θυσαυρού". Ήταν μια πολύ καλή σειρά σιγουρά για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας (13-16 χρονών) λόγω των σκηνών βίας. Μάλιστα το Ε.Σ.Ρ. την απαγόρευσε αλλά ας μη μιλήσω περαιτέρω.....
Προσωπικά μου σημάδεψε τα παιδικά μου χρόνια. Ο Ντρέηκ έγινε ο παιδικός μου ήρωας, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του ήταν ένα κι ένα (ο τρομερός Μπλακ Τζακ, η σέξυ Μπόνι, ο ψεύτης Γκας με τη μεγάλη μύτη και ο Σάνι ο τέντι μπόι μάγειρας που ψιλοφλώριζε). Τα αγαπημένα μου επεισόδια ήταν με τους καρχαρίες. Πραγματικά έκλαψε σε κάποιε στιγμές θυμάμαι. Όπως και να 'χει όλο ήταν ένα διαμάντι, είχε καλά πρότυπα και αξίες, ένα μεγάλο νόημα και δυστυχώς σήμερα τέτοια παιδικά δεν υπάρχουν στη τηλεόραση. Και αν υπάρχουν εμφανίζεται ένα Ε.Σ.Ρ. που τα απαγορεύει ως ακατάλληλα.
Μου αρέσει αρκετά..Μάλιστα είναι στα TOP 5 anime..
SpyRos____
Νεοφερμένος
Μου αρέσει αρκετά..Μάλιστα είναι στα TOP 5 anime..
κ μαλιστα ειναι το top 3!!
Tatoulis
Νεοφερμένος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eιχα δει μερικα διοτι σε ενα crew στο τρακμανια εκανα την Ναμι Τι να πεις....
δηλαδή>???
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiDaCtoRaKoS
Νεοφερμένος
τα τελευταια χρονια βλεπω OnePiece[στο www.watchop.com k διαβαζω κ manga] κ Bleacj k Ναruto!!!
λοιπον αυτο π λετε οτι εκαναν λαθος μεταφραση ισχυε....!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.