synchronicity
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυπνια ΟΧΙ. Κομμενη.
Για το σχεδιο κι αυτα δεν ξερω πως εχει. Σχολειο πας απο τον Δεκεμβρη τουλαχιστον;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
synchronicity
Νεοφερμένος
ναι αλλά πώς να κάνω αυτό τον προγραμματισμό ειναι το θέμα μου. που να δώσω προτεραιότητα και όλα τα συναφή....
σχολείο δεν εχω χάσει πάρα πολλά αφού είχε κλείσει 2 εβδομάδες νωρίτερα λόγω γρίπης. αυτός ο χρόνος δεν ευωδόθηκε με διάβασμα όμως αλλά με ανάρρωση η οποία κανονικά θα έπρεπε να συνεχίσει και τώρα. δε σκοπεύω όμως να χάσω τη χρονιά μου εξαιτίας μιας χαζο ίωσης....
η βλακεία είναι ότι τώρα αποφάσισα επτέλους να προσπαθήσω σοβαρά... μήπως είναι πολύ αργά;
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Δινεις προτεραιοτητα σε μαθηματικα->φυσικη->σχεδιο.
Τα μαθηματα βαρυτητας στο 4ο που ειναι η αρχιτεκτονικη ειναι μαθηματικα και φυσικη. Το σχεδιο θα σου δωσει καποιες χιλιαδες παραπανω.
Επισης αν μπορεις διαβαζε και αλλα μαθηματα απο την κατευθυνση σου, οσα μπορεις και σε οποιον βαθμο μπορεις.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
1) Πάντα διαβάζουμε καθιστοί, ποτέ ελαφρώς ξαπλωμένοι
2) Πάντα έχουμε ένα μπλοκάκι δίπλα μας που σημειώνουμε και κάνουμε σχεδιαγράμματα
3) Πάντα έχουμε καφέ και κάνα snack δίπλα μας.
4) Όταν γυρνάμε από το σχολείο τρώμε και κοιμόμαστε μέχρι τις 4, μετά ξυπνάμε και διαβάζουμε all the way through τις 12:00 με 15λεπτα διαλείμματα στο pc/tv/έξω κάθε μία ώρα. (Πλην το φροντιστήριο και τα ιδιαίτερα πάντα)
5) Μετά τις 12 καθόμαστε κάνα μισάωρο στο pc και νάνι
ΤΕΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
άντε καλή μας επιτυχία :p
riemann80
Εκκολαπτόμενο μέλος
επομενως δε βγαινει συμπερασμα.και για να καταθεσω και τη δικια μου εμπειρια απο τις πανελληνιες οσον αφορα το διαβασμα,ειχα μονο εναν κανονα: αν δε το καταλαβω δε θα παω πουθενα και θα κατσω να διαβασω με χρι να το καταφερω.ας περασουν και 3 μερες...
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
ειχα μονο εναν κανονα: αν δε το καταλαβω δε θα παω πουθενα και θα κατσω να διαβασω με χρι να το καταφερω.ας περασουν και 3 μερες...
:no1:
Conceicao
Νεοφερμένος
SICX
Διάσημο μέλος
Guest 894423
Επισκέπτης
Φυσικά και ανταμείφθηκα για τα ξενύχτια αυτά, έγραψα πολύ καλά. Α, και την περίοδο των πανελληνίων και να θες να κοιμηθείς δε μπορείς! Πέφτεις στο κρεβάτι και το μάτι γαρίδα... Προσπαθείς να θυμηθείς τύπους κι αποσπάσματα κι αν ξεχάσεις κάτι παίρνεις το βιβλίο -κοιμάστε αγκαλιά, αυτό εννοείται!- ανάβεις το φως και ξανά τα ίδια και τα ίδια........
Αχχχχχχχ, τι μου θυμήσατε! Ωραίες εποχές!
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πέρυσι διάβαζα χαλαρά από Σεπτέμβρη μέχρι Δεκέμβρη. Μετά όμως στένεψαν τα πράγματα, στα ιδιαίτερα -ειδικά μαθηματικά- μου έβαζε να λύσω 40-50 ασκήσεις τη φορά κι έτσι άρχισα τα ξενύχτια μέχρι 3-4 το πρωί. Μου άρεσε να διαβάζω τη νύχτα που επικρατούσε απόλυτη ησυχία... Μερικές φορές (σπάνια) αναπλήρωνα τον ύπνο με 1-2 ώρες το μεσημέρι. Έβγαινα 1-2 φορές την εβδομάδα, όχι πάνω από τρεις ώρες. Και φυσικά τηλεόραση κομμένη, μόνο "Χαρά, αγνοείται"! Πάντως αυτό που θυμάμαι έντονα από πέρυσι ήταν που παρακαλούσα να έρθει το καλοκαίρι να κοιμηθώ!!!
Φυσικά και ανταμείφθηκα για τα ξενύχτια αυτά, έγραψα πολύ καλά. Α, και την περίοδο των πανελληνίων και να θες να κοιμηθείς δε μπορείς! Πέφτεις στο κρεβάτι και το μάτι γαρίδα... Προσπαθείς να θυμηθείς τύπους κι αποσπάσματα κι αν ξεχάσεις κάτι παίρνεις το βιβλίο -κοιμάστε αγκαλιά, αυτό εννοείται!- ανάβεις το φως και ξανά τα ίδια και τα ίδια........
Και σε ποια σχολη περασες?
Conceicao
Νεοφερμένος
Εγώ πέρυσι διάβαζα χαλαρά από Σεπτέμβρη μέχρι Δεκέμβρη. Μετά όμως στένεψαν τα πράγματα, στα ιδιαίτερα -ειδικά μαθηματικά- μου έβαζε να λύσω 40-50 ασκήσεις τη φορά κι έτσι άρχισα τα ξενύχτια μέχρι 3-4 το πρωί. Μου άρεσε να διαβάζω τη νύχτα που επικρατούσε απόλυτη ησυχία... Μερικές φορές (σπάνια) αναπλήρωνα τον ύπνο με 1-2 ώρες το μεσημέρι. Έβγαινα 1-2 φορές την εβδομάδα, όχι πάνω από τρεις ώρες. Και φυσικά τηλεόραση κομμένη, μόνο "Χαρά, αγνοείται"! Πάντως αυτό που θυμάμαι έντονα από πέρυσι ήταν που παρακαλούσα να έρθει το καλοκαίρι να κοιμηθώ!!!
Ωραιες ρε συ....Αφου να φανταστεις λεω φετος να γραψω επιτηδες χαλια για να μην περασω πουθενα και να ξαναδωσω του χρονου...ποτε θα τα ξαναζησω αυτα???Παντως αμα θες εχω ενα φιλαρακι γιατρο που κανει καλες τιμες σε περιπτωσεις μαζοχισμου... Εγω παντως περιμενω πως και πως να τελειωσω και να πεταξω μαυρη πετρα πισω....
Guest 894423
Επισκέπτης
Ωραίες Conceicao! Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά του χρόνου θα το βλέπεις αλλιώς το όλο θέμα. Επικρατεί ένας αδικαιολόγητος πανικός με τις πανελλήνιες... Τελικά δεν είναι τίποτα σπουδαίο, θα το καταλάβεις! Είναι απλά τέσσερα οικεία θέματα σε ένα φύλλο χαρτί
JunKa
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.