who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
@krou η καλύτερη σειρά είναι να διαβάσεις πρώτα το Silmarillion.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
όσοι έχουν δεί πρώτα την ταινία, μετά τα βιβλία τους φαίνονται βαρετά.
όσοι έχουν διαβασει πρώτα τα βιβλία μετά η ταινία τους φαίνεται κάπως άσχετη.
εγώ πάντως πρώτα είδα την ταινία και έχω να πώ οτι είναι ίσως η καλύτερη τριλογία όλων των εποχών.
ανηπομονώ να βγεί το χόμπιτ το 2011
στο σιλμαρριλιον ειχε παρα πολλα ονοματα και γινοταν απιστευτα μπερδεφτικο και βαρετο, δε θυμαμαι τιποτα απο την ιστορια μονο αυτη η αισθηση μου χει μεινει.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
ε οχι και καλυτερη απ την τριλογια του ανθρωπου χωρις ονομα (αν αναφερεσαι για ταινιες)εγώ πάντως πρώτα είδα την ταινία και έχω να πώ οτι είναι ίσως η καλύτερη τριλογία όλων των εποχών.
Το χομπιτ το χει αναλαβει ο guillermo del toro , οποτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βιωσουμε μια καλυτερη ταινια
Ετσι ακριβως αισθανθηκα για τον αρχοντα , βεβαια τον διαβασα στο δημοτικο , αλλα το μονο που χει μεινει ειναι χιλιαδες ονοματα που δεν εχουν καποιο ιδιαίτερο ρολο στην ιστορια.οχι
στο σιλμαρριλιον ειχε παρα πολλα ονοματα και γινοταν απιστευτα μπερδεφτικο και βαρετο, δε θυμαμαι τιποτα απο την ιστορια μονο αυτη η αισθηση μου χει μεινει.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
όταν έχεις δεί τις ταινίες δέν μπορείς να συκγεντρωθείς στο βιβλίο γιατί ξέρεις τί θα γινει μετά και έτσι χάνεται ένα μεγάλο προσόν των βιβλίων που είναι η πλοκή.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Το παρήγγειλα χθές. Μόλις έρθει και το διαβάσω σε μία εβδομάδα θα σας πω εντυπώσεις.
@krou η καλύτερη σειρά είναι να διαβάσεις πρώτα το Silmarillion.
Το silmarillion ειναι ενα αφανταστα κουραστικο βαβλιο.Εγω γυρω στις 100+ σελιδες καταφερα να διαβασω και τα παιξα.Βασικα ο Τολκιν δεν εγραψε ποτε αυτο το βιβλιο.
Λοιπον ο Τολκιν ειχε ως σκοπο να δημιουργησει μια βρετανικη μυθολογια αντιστοιχη με την ελληνικη,τη σκαβδιναβικη κτλ.Ειχε φτιαξει διαφορες ιστοριες στο μυαλο του για το πως δημιουργηθηκε ο κοσμος του του αρχοντα και ολα οσα περιγραφει στα βιβλια του.Καποιοι βρικαν τις σημειωσεις του οπου ειχε γραψει ολα αυτα και τις εβαλαν ολες μαζι σε ενα βιβλιο.Ετσι γραφτηκε το silmarilion.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.