Darkness
Περιβόητο μέλος
Που εισαι Γιωτα να δεις?????????
το μαναρι μας την κουναει την αχλαδια..
ντεμεκ αντρες με λες μετα.. ολοι μια μπιχλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Που εισαι Γιωτα να δεις?????????
το μαναρι μας την κουναει την αχλαδια..
ντεμεκ αντρες με λες μετα.. ολοι μια μπιχλα
το είχα δει... μου το έστειλε μια φίλη μου στο facebook!
το μανάρι μας είναι έξυπνο κ σατηρίζει όλη αυτή την υστερία γύρω από τους χαρακτήρες του βιβλίου...
πάντως κ εγώ συμφωνώ ότι η Μπέλα είναι μια κλαψιάρα σκύλα... :who:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
εννοειτε πως ειναι σκυλα ρε..:who:
το είχα δει... μου το έστειλε μια φίλη μου στο facebook!
το μανάρι μας είναι έξυπνο κ σατηρίζει όλη αυτή την υστερία γύρω από τους χαρακτήρες του βιβλίου...
πάντως κ εγώ συμφωνώ ότι η Μπέλα είναι μια κλαψιάρα σκύλα... :who:
εγω δεν το ειχα δει..
Mamaguena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι κριτικές είναι μάλλον αποκαρδιωτικές.
Από εδώΚακό σήκουελ, πέρα από κάθε φαντασία και του πλέον απαισιόδοξου, του "Λυκόφωτος" του 2008. Το "Λυκόφως" μας έπεισε πως αυτός ο teenage μύθος τουλάχιστον έγινε μία πολύ αξιόλογη κινηματογραφική μεταφορά με ένα πρωταγωνιστικό δίδυμο, που όσο και αν μας ενοχλεί που αναδείχτηκαν σε πρότυπα ομορφιάς μόνο και μόνο γιατί έπαιξαν σε μία ταινία, κατάφεραν εντός της να σηκώσουν το ρομάντζο στις πλάτες τους και να μας το δείξουν στη μεγάλη οθόνη επιτυχώς. Στο "Νέο Φεγγάρι" τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει. Φλυαρία, αφελείς μελοδραματισμοί, κι ένας κάκιστος ηθοποιός (αυτός που ενσαρκώνει τον Τζέηκομπ), που μας κάνει να δυσανασχετούμε σχεδόν από την πρώτη του σκηνή. Οπότε το ερώτημα είναι ένα: θα μας ευχαριστούσε αυτή η ταινία αν ήταν κατά μιάμιση ώρα μικρότερη σε διάρκεια ή θα μας ευχαριστούσε αν δεν είχε γυριστεί ποτέ;
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια ερωτηση για οσους ΔΕΝ εχουν διαβασει τα βιβλια
Υπηρχαν κομματια που δεν εβγαζαν νοημα;;
Γιατι σε εμας ολες οι ατακες, ολες οι σκηνες ξεραμε τι σημαινουν
Πχ Καταλαβατε την ιδιοτητα του Τζασπερ;; (γιατι νομιζω αυτο ηταν που ισως δεν καταλαβαν οι περισσοτεροι)
Με ενδιαφερει πολυ να μαθω
ο τζασπερ έχει την ιδιότητα να ελέγχει τα συναισθήματα που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα.....
Ειχε ανοιχθει ενα θεμα με αυτον τον τιτλο και το κλειδωσανε..
γιατί κλειδώνονται θέματα..? δεν έχω πολυκαταλάβει....
η ταινία ήταν αρκετά καλή αλλά ξαναλέω ότι τα βιβλία απλά δε συγκρίνονται.....
γιατί κλειδώνονται θέματα..? δεν έχω πολυκαταλάβει....
Γιατί; Να αφήσουν ανοιχτό ένα θέμα στο οποίο ρωτάτε την ιδιότητα του κάθε ένα που παίζει σε μια ταινία; Δεν μου ακούγεται λογικό αυτό.
Darkness
Περιβόητο μέλος
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Από Χανιά...
Χμμμμ.
Μπας και είσαι κόρη μου;
-------------------------
Οntopic:
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος με αυτό το έργο...
Γίνανε όλοι "Ζεν-πρεμιέ" και καλά...
Ρε όξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί; Να αφήσουν ανοιχτό ένα θέμα στο οποίο ρωτάτε την ιδιότητα του κάθε ένα που παίζει σε μια ταινία; Δεν μου ακούγεται λογικό αυτό.
αα
Ντόρα...
Από Χανιά...
Χμμμμ.
Μπας και είσαι κόρη μου;
γιατί??
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Πηγή.
Συμβουλή:
Μην τον αφήσεις να σου ευχηθεί.
4kR!bn:)
Νεοφερμένος
+φωνώ απόλυταΔεν ξέρω αν ο σκηνοθέτης δίνει οδηγίες στην Κρίστεν ή μόνη της αυτοσχεδιάζει αλλά βρε παιδιά έτσι πρέπει να ναι η Μπέλλα??Υποτίθεται ότι είναι χαμηλών τόνων,εσωστρεφής....αυτή έχει ένα ύφος σαν να θέλει να τους δείρει όλους.Όσο για τους Βολτούρι+1000Λοιπόν...Ας γράψω και γω το review μου.
Πρέπει να πω ότι η Κρίστερ ειναι ΑΛΛΗΘΩΡΗ!!!!!Τελείωσε. Ήταν τελείως το βλέμα της αγελάδας. Ο Έντουαρντ...Θα τον προτιμούσα με λίγο λιγότερο μέικ άπ...Μου φαίνεται ή ήταν πιο άσχημος από το twilight?Όχι δεν μου φαίνεται, ήταν άσχημος και αποκρουστικός. Αν ήμουν η Μπέλα, θα έπαιρνα το μανάρι τον τζέικομπ και θα εξαφανιζόμουν για να μην με βρει. Και ας πάει στους Βολτούρι και στην Χάιντι(Άρο) να τον σκοτώσουν.
Τώρα...Ρε παιδιά τι γελοία που ήταν η φάση με τους Βολτούρι. Ο Άρο...Σαν την Χάιντι που πήγαινε να μαζέψει λουλούδια στο λιβάδι ήταν. Μην μιλήσω για τον τραβεστί το ξανθό από δίπλα.Μόλις λέω ο άρο σαν την χάιντι είναι, λέει κάποιος να φωνάξουμε την χάιντι, παιδιά εκεί πέθανε στο γέλιο όλο το σινεμά.
Φυσικά σε όλη την ταινία δεν χύθηκε δάκρυ...Η σκηνή που την εγκαταλείπει ήταν συμπαθητική, αλλά όχι για να κλάψεις.Πιο πολύ στεναχωρήθηκα όταν άφησε τον τζέικ...
Παρόλα αυτά πρέπει να ομολογήσω ότι σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Γέλασα, λυπήθηκα, και ο Τζέικ...Αχχχ όταν τον βλέπει η μπέλα με το τατού, τα βρεγμένα κοντά του μαλλιά και το σώμα...Τι σώμα ήταν αυτό;
Ο Έντουαρντ...Για να μην τον θάβω συνέχεια...είναι γλυκούλης. Όταν μιλάει στην Μπέλα φαίνεται ότι την αγαπάει πραγματικά. Στο τέλος όταν λέει μια παντρέψου με, και ο μονόλογος πριν από αυτό ήταν πολύ όμορφος.
Αυτάααα
*Είχε πολλά κενά η ταινία πράγματι, οι φίλες μου που δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο ρωτούσα συνέχεια.
**Βρήκα τους ηθοποιούς, την σκηνοθεσία, το σενάριο υπερβολικά μέτριο. Μην ακούσω τίποτα για αριστουργήματα γιατί θα γίνει της τρελής.
PADI
Εκκολαπτόμενο μέλος
mary angel
Νεοφερμένος
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
+1000000000:no1:και τα βιβλια και η ταινιες ειναι τελειες!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Συμφωνώ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και οι ταινίες δεν είναι πολύ ωραίες!!! Όμως, σίγουρα, το βιβλίο είναι αλλιώς...νομίζω ότι τα βιβλία δε συγκρίνονται με τις ταινίες...τα έχω διαβάσει και είναι κορυφαία!
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχχχχχ....αντε να βγει σε dvd η νεα σεληνη.........δεν μπορω να περιμενω αλλο..Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};771018:+1000000000:no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.