Darkness
Περιβόητο μέλος
αχου τα...Σαν τα care bears ενα πραγμα
Ηξερα πως η ταινια ητανε για μικρα κοριτσακια μα αυτο παραπαει :!:
που τα θυμηθηκες μωρε ??? :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
1)Ο Edwart πως τον λένε, είναι σαν νεκροθάφτης.
2)Κάθε φορά που έβγαινε ο Τζέικομπ όλες στην αίθουσα αναστέναζαν και συνεχώς άκουγες "μανάρι μου να σε είχα τώρα κοντά μου...". Και κάθε τόσο αναστεναγμοί. Μιλάμε είχα σκάσει στα γέλια.Μέχρι που δεν άνεξα και κάνω "Να βγάλω εγώ τη μπλούζα μου να αναστενάξετε...". Ε μα πια...
3)Αυτό που συνυπάρχουν βρυκόλακες και άνθρωποι και ερωτεύονται δείχνει ότι τον συγγραφέα πρεέπι να τον βίαζαν μικρό.
Ξέρω σας τη χάλασα αλλά τόσο γέλιο σε ταινία...Δεν έχω ξαναρίξει...
Το κορυφαίο είανι ότι στο τέλος κατάλαβα ότι ήταν η 2η ταινία και όχι 1η που νόμιζα! Είπα κι εγώ πότε πρόλαβαν να ερωτευτούν...
Το μόνο που λείπει είναι να βάλουν και γκέι βρυκόλακα να ερωτεύεται τον Τζέικομπ. Εκεί θα τον παραδεχτώ θα γελάσω με την ψυχή μου...χιχιχιχι
Sorry αν είπα πολλά...Αλλά όσο να 'ναι με παρεξένεψε...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Αυτή η κοσμοσυρροή με αυτή τη μπούρδα με έχει εντυπωσιάσει. Πήγαμε κινματογράφο και επειδή τα κορίτσια ειδικά θέλανε να δούνε αυτό τότε αποφασίσαμε να δούμε το new moon. Οι περισσότεροι ήξεραν την υπόθεση απότ ο βιβλίο. Εγώ όχι ιδιαίτερα αλλά είχα ακούσει κάποια πράγματα.
1)Ο Edwart πως τον λένε, είναι σαν νεκροθάφτης.
2)Κάθε φορά που έβγαινε ο Τζέικομπ όλες στην αίθουσα αναστέναζαν και συνεχώς άκουγες "μανάρι μου να σε είχα τώρα κοντά μου...". Και κάθε τόσο αναστεναγμοί. Μιλάμε είχα σκάσει στα γέλια.Μέχρι που δεν άνεξα και κάνω "Να βγάλω εγώ τη μπλούζα μου να αναστενάξετε...". Ε μα πια...
3)Αυτό που συνυπάρχουν βρυκόλακες και άνθρωποι και ερωτεύονται δείχνει ότι τον συγγραφέα πρεέπι να τον βίαζαν μικρό.
Ξέρω σας τη χάλασα αλλά τόσο γέλιο σε ταινία...Δεν έχω ξαναρίξει...
Το κορυφαίο είανι ότι στο τέλος κατάλαβα ότι ήταν η 2η ταινία και όχι 1η που νόμιζα! Είπα κι εγώ πότε πρόλαβαν να ερωτευτούν...
Το μόνο που λείπει είναι να βάλουν και γκέι βρυκόλακα να ερωτεύεται τον Τζέικομπ. Εκεί θα τον παραδεχτώ θα γελάσω με την ψυχή μου...χιχιχιχι
Sorry αν είπα πολλά...Αλλά όσο να 'ναι με παρεξένεψε...
τελικα οι κοπελες τελειωσαν πριν τελειωσει η ταινια ή μετα ?? εχει σημασια..
Μαλλον θα παω σημερα να το δω...
δεν ενθουσιαζομαι τοσο που θα το δω αλλα που θα παω στο κινηματογραφο μετα απο τοσο καιρο
Darkness
Περιβόητο μέλος
Πολυ πολυ πολυ ωραια η ταινια...
Πιστευω πως μου αρεσε πολυ γιατι αυτο που νιωθει η μπελα τη στιγμη που την χαιρετα ο εντουαρτ το ενιωσα και εγω προσφατα..
Γαματη ταινια, λιγο με ξενερωσε το τελος.. αλλα δε πειραζει..
αν βρω καποιον σαν τον τζεικομπ που να τα κανει αυτα για εμενα θα ειμαι τρισευτυχισμενη..
παρ'ολα αυτα πεθαινω για το χαμογελο του και γενικα το στομα του...:xixi:
αυτα:fss:
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=stK26Mkr1pE&feature=related[/ame]
-----------------------------------------
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=qnhrabgNxqU[/ame]
ποσο ηλιθια ειναι καποια για να διαλεξει τον εντουαρτ ??
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=77eSZiCidgU&feature=related[/ame]
η αγκαλια στο 0.40 με σκοτωνει...
σε καμια ωρα θα ξεκολησω... :fss:
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Τα βιβλία δεν μου άρεσαν... (ναι, τα έχω διαβάσει κ τα 4 κ τα ψιλοβρήκα επιεικώς απαράδεκτα... συνέχιζα για το χαρακτήρα του Τζέικομπ, που στο τελευταίο βιβλιο η συγγραφέας τον μαμάει...)
Η ταινία οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν καλύτερη από την 1η!
Ο Τζέικομπ θεός!!!!! (+ σαν ηθοποιός καλός ήταν)
Αλλά κάποιες στιγμές ήταν απλά γελοίες!! Όπως το όραμα της Άλις (η Λόλα στο μικρό σπίτι στο λιβάδι!!!) κ τη στιγμή που προς το τέλος η Μπέλλα αγκαλιάζει τον Έντουαρντ (που προσωπικά δεν μου αρέσει) κ αυτός λέει "Heaven!!".... Eδώ απλά έλιωσα!!!!!!!!!!!!!!
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Τι αλλο ηθελες δηλαδη;συνέχιζα για το χαρακτήρα του Τζέικομπ, που στο τελευταίο βιβλιο η συγγραφέας τον μαμάει...)
Στο οραμα της Αλις απορω γιατι γελανε παντα :/
Εμενα μου αρεσει πολυ! Φανταζομαι οτι ειναι τα ρουχα ή το σλοου μοτιον δεν ξερω...
Ή το αλλο...Στο τελος που λεει ο Εντουαρντ στην Μπελα "Δωσε μου 5 χρονια" παλι γελανε...
Ειλικρινα τι το αστειο βρισκουν εκει δεν μπορω να καταλαβω..
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Τι αλλο ηθελες δηλαδη;
Εμενα μου αρεσει πολυ! Φανταζομαι οτι ειναι τα ρουχα ή το σλοου μοτιον δεν ξερω...
Ή το αλλο...Στο τελος που λεει ο Εντουαρντ στην Μπελα "Δωσε μου 5 χρονια" παλι γελανε...
τι εννοείς?
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Τι αλλο ηθελες δηλαδη;
Στο όραμα ε το όλο ύφος παραπέμπει σε μικρό σπίτι στο λιβάδι άγρια.
Στο άλλο με το 5 χρόνια εγώ δεν γέλασα, αλλά μου 'ρθε απότομο και πέταξα ένα "ΠΟΣΑ; :!:" γιατί μου φάνηκαν πάρα πολλά.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
τι εννοείς?
Οτι μια χαρα του πηγαν τα πραγματα τελικα
Στο όραμα ε το όλο ύφος παραπέμπει σε μικρό σπίτι στο λιβάδι άγρια.
Αφου ειναι και οι δυο κουκλακια
Ειδικα η Μπελα με τα μελια τα ματια, οταν κανει κοντινο
Pemptousia
Διάσημο μέλος
δεν μου άρεσε η κατάληξή του... θα τον προτιμούσα δυστυχισμένο ή έστω με τη Λία που είναι πιο φυσιολογικό...
εννοώ ότι τον μαμάει σαν χαρακτήρα του βιβλίου...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Για τον Έντουαρντ που ζει 109 χρόνια δεν πρέπει να είναι και πάρα πολλά.
Την άλλη την έρμη όμως δεν την σκέφτηκε κανείς;
Πραγματικά οι συνειρμοί που έκανα ήταν πως στο καλό θα περάσουν 5 χρόνια και τι θα κάνει η κοπέλα τόοοσο καιρό; :fss:
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Μη μου πείτε, δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο κι έχει πλάκα έτσι που θα δω τις ταινίες την μία μετά την άλλη με αρκετά μεγάλη χρονική διαφορά, χωρίς να ξέρω τίποτα. :xixi: :who:
Vampire_Quiny
Νεοφερμένος
την πρωτη φορα που την ειδα την ταινια μου αρεσε αρκετα αλλα μετα πηγα και δευτερη και εκει παρατηρησα ποσο μελο ηταν οι διαλογοι, ποσο μουφα ηταν η δραση κτλ.
ενταξει τα βιβλια ειναι καλα αλλα μου την εχει σπασει που συνεχως τα αποκαλουν το νεο χαρι ποτερ και αλλες τετοιες βλακειες..ειμαστε σοβαροι τωρα???
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ldXyF3rr2HE&feature=player_embedded[/ame]
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Το μονο που ξέρω για το 3, είναι πως το μαναράκι μακραίνει πάλι τα μαλλιά του επειδή νομίζει πως μακριά αρέσουν στην μπελλλα. Γιατίιιιιιιι; γιατί γιατί γιατί; Σαν την Ποκαχόντας θα γίνει.
Mαναράκι λέγοντας εννοείς τον Τούμπανο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.