ALEXX
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman
Δραστήριο μέλος

ALEXX
Νεοφερμένος

εγω προσωπικα θα παω.Εκθεση Μαθηματικα Γενικης.Τα ειδικοτητας οχι,τα θεωρω ευκολα.
μαθηματικά γενικής γιατι ? αφου κατεύθυνσης ειναι για πανελλήνιες

Superhuman χο χο χο καλό

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

μαθηματικά γενικής γιατι ? αφου κατεύθυνσης ειναι για πανελλήνιες![]()
Superhuman χο χο χο καλόDD
ειναι κατευθυνσης αν επιλεξεις τη β ομαδα.αν επιλεξεις την α ομαδα ειναι μαθηματικα γενικης

ALEXX
Νεοφερμένος

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

ALEXX
Νεοφερμένος

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

Αν κατι απο τα δυο αυτα απουσιαζε, αυτο επηρεαζε αμεσα σε μεγαλη ή μικρη κλιμακα το βαθμο μου....
Τα φροντιστηρια(αν και εκανα και εγω) ειναι ημιμετρα....
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχεις εν μερει δικιο, απλα βασιζομενος στην εμπειρια μου απο περσι, Ειδα τελικά πως τα μαθηματα στα οποια αποδείχθηκα δυνατος, ηταν αυτα στα οποια ειχα καλη συνεργασια με τους καθηγητες του σχολειου και ορεξη για να εμβαθυνω περισσοτερο σε αυτα.
Αν κατι απο τα δυο αυτα απουσιαζε, αυτο επηρεαζε αμεσα σε μεγαλη ή μικρη κλιμακα το βαθμο μου....
Τα φροντιστηρια(αν και εκανα και εγω) ειναι ημιμετρα....
Εγω προσωπικα πιο πολυ φοβαμαι τα μαθηματα Γενικες,Μαθηματικα διοτι δεν ειμαι τοσο καλος και Εκθεση γιατι κοβουν πολλους εκει(αν και ειμαι πολυ καλος στην Εκθεση)Στα μαθηματα ειδικοτητας δεν εχω και σιγουρα δε θα εχω κανενα προβλημα,μου αρεσουν πολυ και ειναι ευκολα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.