violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hilfeee..!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα ήθελα να ρωτήσω τα 2 ακόλουθα πράγματα :
1. Λέω να δώσω τον Σεπτέμβριο 2013 για C1 Goethe ή ΚΠΓ διαβάζωντας από τώρα. Αλλά δεν θέλω να πάω φροντηστήριο. Τη γραμματική και το λεξιλόγιο θέλω να το διαβάσω μόνος μου. Και λίγο πριν το τέλος θα παώ για έκθεση και Προφορικά.
Πιστεύετε ότι γίνεται ????? Μπορώ να τα καταφέρω ?????
Γενικά μπορώ να προετοιμαστώ μόνος μου για C1 Goethe ή Γ1 ΚΠΓ ?????????
2. Πες τε μου βιβλία για ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ και ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ για MITTELSTUFE C1 .
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Παιδια εχω μια ερωτησουλα. Ποσο καιρο περιπου θα μου παρει μια καλη προετοιμασια για το C1? ειμαι Β2.
Κοίτα εμένα μου πήρε ένα καλοκαίρι εντατικότατου διαβάσματος.
Πιστεύω για χαλαρές καταστάσεις έναν (σχολικό) χρόνο περίπου.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Κοίτα εμένα μου πήρε ένα καλοκαίρι εντατικότατου διαβάσματος.
Πιστεύω για χαλαρές καταστάσεις έναν (σχολικό) χρόνο περίπου.
Σε ευχαριστω δεν εχω προβλημα να ζοριστω εξ αλλου τα γερμανικα ειναι η αγαπη μου! Θα δω πως θα πανε τα πραγματα και θα πραξω αναλογως!
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Σε ευχαριστω δεν εχω προβλημα να ζοριστω εξ αλλου τα γερμανικα ειναι η αγαπη μου! Θα δω πως θα πανε τα πραγματα και θα πραξω αναλογως!
Νόμιζω φαίνεται πως τους έχεις αδυναμία Deutsch lover
Ναι γενικά μπορείς με μεράκι και λιιιιιιιγη πιεσούλα να τα καταφέρεις σε λίγο χρόνο..
Καλή τύχη ό,τι κι αν κάνεις!!
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χαχαχα ναι με προδιδει το νικ μουΝόμιζω φαίνεται πως τους έχεις αδυναμία Deutsch lover
Ναι γενικά μπορείς με μεράκι και λιιιιιιιγη πιεσούλα να τα καταφέρεις σε λίγο χρόνο..
Καλή τύχη ό,τι κι αν κάνεις!!
ναι γενικα και για το Β2 πιεστηκα λιγακι αλλα τουλαχιστον αξιζε!
Dankeschön!!
Κι εγω θα ηθελα να παρω C1, απο το Β1 εχω να διαβασω αλλα εχω μαθει πολλα στον προφορικο λογο κι εχω βελτιωσει τα μαλα την προφορα μου, σκεφτομαι να το παλεψω...
Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ημουν σιγουρη αν ηθελα να παρω το C1 δεν πιστευα τοσο στον εαυτο μου. Αλλα αξιζει! Να πας
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Επισης ξερετε καποια καλη γραμματικη; ( θελω να ειναι ΜΟΝΟ γερμανοφωνη).
Εχω την κιτρινη του Deyer Schmtt Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik Aktuell
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμενα τα θεματα μου φανηκαν βατα εκτος απο το δευτερο teil του Schreiben που μου ξεφυγαν 2-3 και το πρωτο teil tou ακουστικου που επισης μ ξεφυγαν 4-5
ρωταω κυριως γιατι ακουσα απο μερικα παιδια-γυμνασιοπαιδα κιολας - να λενε τι πανευκολα που ηταν τα θεματα και λεω νταξει, οχι κ πανευκολα ενιωσα λιγο τουβλο. προφανως ηταν για να ψωνιστουν κ λιγο αλλα θελω να χω μια πιο σφαιρικη εικονα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
1ο και 3ο Τeil σχετικα εύκολα εκτός από 2-3
2ο Τeil πολυ ευκολο,ήταν όλα πολύ ξεκάθαρα.Πολλά παιδιά πάντως δυσκολεύτηκαν γιατί δεν ήξεραν τι σημαιναν Begegnung και Vorkommnis.
Στο ακουστικό δεν είχαμε καθόλου καλό ήχο αλλά παρόλα αυτά το 2ο Τeil εμένα μου φάνηκε εύκολο.Το 1ο είχε 2-3 που με δυσκόλεψαν.
Στο Schreiben όντως είχε στο 2ο Τeil 2-3 που ήταν δύσκολα γιατί δεν υπήρχε κάποια αναφορά μέσα στο κείμενο.
Στα προφορικά νομίζω ότι οι μεγάλες παύσεις και τα γραμματικά-συντακτικά λάθη στοιχίζουν πολύ.Γενικά πάντως νομίζω ότι κόβουν ευκολα αν δουν ότι κάποιος δεν πληρεί το επίπεδο. Πάντως νομίζω ότι χθες κάποια θέματα προφορικών ήταν τελείως κουλά.
Καλά Αποτελέσματα!
Καλα αποτελεσματα!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ωχ μη μου λες τετοια...εκανα αρκετα λαθη στα προφορικα δεν ειχα παυσεις αλλα εκανα λαθακια...μετρια δλδ πηγα αλλα δεν προσεχα ακριβως τι λαθη εκανα μποριε παραπανω απο οσα υποθετω ή λιγοτερα...ετσι οπως το παρουσιαζεις μαλλον τα δικα μας ηταν βατοτερα...απλως δεν εχω καταλαβει τι παιζει ρε γαμωτο με αυτο το πτυχιο...οταν ακους να λενε 15χρονα ηταν ευκολα κ συ το βρισκεις μετριο δεν ξερεις κ τι να υποθεσεις
Καλα αποτελεσματα!
Βασικα. Αν καποιος εχει ''καει'' με τα γερμανικα και εχει κανει ΑΡΙΣΤΗ προετοιμασια γιατι να μην του φανουν πανευκολα ακομα κι αν ειναι 15;.. Αχ και για εμενα ετσι θα λενε . Πραγματικα, το πτυχιο δεν παει με την ηλικια... Εγω, οταν εδεινα Β2 πριν 1.5 μηνα ηταν ενα παιδακι 6η δημοτικου που του φανηκαν γελοια. Κι ομως, το πιστεψα... Απο οτι εμαθα εκανε αρτια προετοιμασια... Ολοι ελεγαν αυτο: '' τωρα σιγα το 12χρονο..,μμμ το ψωνιο''.
*Παντως οτι υπαρχουν και καποιοι που επειδη στα 15 εδωσαν για Τσε1 νομιζουν οτι ειναι θεεοι υπαρχουν
Βασικα. Αν καποιος εχει ''καει'' με τα γερμανικα και εχει κανει ΑΡΙΣΤΗ προετοιμασια γιατι να μην του φανουν πανευκολα ακομα κι αν ειναι 15;.. Αχ και για εμενα ετσι θα λενε . Πραγματικα, το πτυχιο δεν παει με την ηλικια... Εγω, οταν εδεινα Β2 πριν 1.5 μηνα ηταν ενα παιδακι 6η δημοτικου που του φανηκαν γελοια. Κι ομως, το πιστεψα... Απο οτι εμαθα εκανε αρτια προετοιμασια... Ολοι ελεγαν αυτο: '' τωρα σιγα το 12χρονο..,μμμ το ψωνιο''.
*Παντως οτι υπαρχουν και καποιοι που επειδη στα 15 εδωσαν για Τσε1 νομιζουν οτι ειναι θεεοι υπαρχουν
ναι δε λεω...και γω ειχα κανει αριστη προετοιμασια αλλα γελοια δε μ φανηκαν σε καμια περιπτωση...επισης στο τελος της εξετασης ακουσα ενα μικρο παιδι να λεει μια απαντηση για ενα σημειο π ηθελε μια πολυ απλη λεξη κ αυτος εβαλε την πιο δυσκολη που ηταν ομως λαθος για να αποδειξει οτι ξερει...νομιζω δεν εχουν ωριμοτητα να σκεφτουν καποια πραγματα, οχι οτι δεν εχουν γνωσεις συντακτικες/γραμματικες...η κριση τους λειπει περισσοτερο
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Συμβαίνει και το αντίθετο. Μαθήτριά μου που βγήκε από την εξέταση του Proficiency κλαίγοντας γιατί "ήταν σίγουρη" πως είχε αποτύχει, πέρασε με 75% (ούτε καν κοντά στη βάση, όχι να κοπεί κιόλας).
Υπάρχουν όμως και παιδιά που ξέρουν ακριβώς πώς τα πήγαν.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σιγουρα.... Μερικοι καβαλουν το καλαμι.ναι δε λεω...και γω ειχα κανει αριστη προετοιμασια αλλα γελοια δε μ φανηκαν σε καμια περιπτωση...επισης στο τελος της εξετασης ακουσα ενα μικρο παιδι να λεει μια απαντηση για ενα σημειο π ηθελε μια πολυ απλη λεξη κ αυτος εβαλε την πιο δυσκολη που ηταν ομως λαθος για να αποδειξει οτι ξερει...νομιζω δεν εχουν ωριμοτητα να σκεφτουν καποια πραγματα, οχι οτι δεν εχουν γνωσεις συντακτικες/γραμματικες...η κριση τους λειπει περισσοτερο
Καλα αποτελεσματα κοπελα μου
Το πώς σου φάνηκε μια εξέταση δεν είναι απαραίτητα ένδειξη του πόσο καλά τα πήγες. Γενικά για εμάς τους καθηγητές ο μαθητής που βγαίνει από την εξέταση και λέει πόσο εύκολη του φάνηκε, ειδικά για εξετάσεις επιπέδου Β2 και πάνω, είναι επίφοβος. Ειδικά όταν είναι μικρός / άπειρος / μέτριος μαθητής.
Συμβαίνει και το αντίθετο. Μαθήτριά μου που βγήκε από την εξέταση του Proficiency κλαίγοντας γιατί "ήταν σίγουρη" πως είχε αποτύχει, πέρασε με 75% (ούτε καν κοντά στη βάση, όχι να κοπεί κιόλας).
Υπάρχουν όμως και παιδιά που ξέρουν ακριβώς πώς τα πήγαν.
Das stimmt! Συμφωνω απολυτα! Εγω ( που ακομα δεν πηρα βεβαια τα αποτελεσματα) δεν βγηκα πολυ αισιοδοξη απο το Leseverstehen ( Κατανοηση κειμενων) οταν αναρτηθηκαν οι λυσεις ειδα πως μπορει να μην τα πηγα οσο καλα θα ηθελα ( αγχος, θεματα παλουκια) αλλα δεν κοπηκα. Πηγα πολυ καλα και ειδικα σε ασκησεις δεν περιμενα!
hero1
Νεοφερμένος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα σε όλους!Έδωσα το goethe Β2 τον Μάιο που μας πέρασε και επειδή το πήρα με αρκετά καλό βαθμό λέω να συνεχίσω και για το C1.Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα:επειδή από Σεπτέμβριο θα πηγαίνω Α'Λυκείου δεν θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο.Το C1 είναι αρκετά δυσκολότερο από το Β2;Πόσες ώρες την εβδομάδα πρέπει να κάνω μάθημα ετσί ώστε να είμαι έτοιμος να το δώσω το Μάιο που μας έρχεται;
Δωστο σίγουρα. Κι εγώ ή γ γυμνασίου πήγαινα ή α λυκείου όταν το έδωσα και δεν είχα θέμα. Βέβαια αρκετή δουλειά είχα κάνει το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα δεν πιέστηκα αρκετά. Keep in mind όμως ότι έχει αρκετό διάβασμα και εστίαση σε λεπτομέρειες όπως και εμβάθυνση στη γραμματική. Και πολύ λεξιλόγιο φυσικά. Εφόσον έχεις την ευκαιρία άρπαξέ την
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.