Michigan ECCE - δίνω κι έχω άγχος, είναι εύκολο;

Argyrisar

Νεοφερμένος

Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά τον Δεκέμβριο δίνω για lower (michigan) και έχω ένα άγχος για τον αν θα περάσω είναι εύκολα ?

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,386 μηνύματα.
Καλησπέρα.
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν θυμάμαι καλά. Είσαι σίγουρα εξοικειωμένος με την αγγλική γλώσσα ως έναν βαθμό, λόγω σειρών /ταινιών /μουσικής κλπ. Απλώς φρόντισε να συνεχίσεις κανονικά την προετοιμασία μέχρι να έρθει η μέρα της εξέτασης, μην επαναπαύεσαι.
Καλή επιτυχία!

Argyrisar

Νεοφερμένος

Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα.
Καλησπέρα.
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν θυμάμαι καλά. Είσαι σίγουρα εξοικειωμένος με την αγγλική γλώσσα ως έναν βαθμό, λόγω σειρών /ταινιών /μουσικής κλπ. Απλώς φρόντισε να συνεχίσεις κανονικά την προετοιμασία μέχρι να έρθει η μέρα της εξέτασης, μην επαναπαύεσαι.
Καλή επιτυχία!
Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση σου.Ναι είμαι εξοικειωμένος μέσα από τα παιχνίδια και από διάφορα πράγματα που διαβάζω στα αγγλικά και έτσι έχω καταφέρει να εξοικοιωθω στο θέμα του λεξιλογίου έως έναν βαθμό.Απλα με αγχωνει το θέμα αν περνας εύκολα και επίσης έχω φόβο στην έκθεση και πολύ λίγο στο listening.Με λίγα λόγια θέλει πολύ προσπαθεια για να μείνει κάποιος ?

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,386 μηνύματα.
Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση σου.Ναι είμαι εξοικειωμένος μέσα από τα παιχνίδια και από διάφορα πράγματα που διαβάζω στα αγγλικά και έτσι έχω καταφέρει να εξοικοιωθω στο θέμα του λεξιλογίου έως έναν βαθμό.Απλα με αγχωνει το θέμα αν περνας εύκολα και επίσης έχω φόβο στην έκθεση και πολύ λίγο στο listening.Με λίγα λόγια θέλει πολύ προσπαθεια για να μείνει κάποιος ?
Καλημέρα. Το πόσο εύκολο είναι να μείνει κάποιος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (προετοιμασία, άγχος, θέματα κλπ). Προσωπικά πάντως δεν γνωρίζω κάποιον που να έχει μείνει στο lower, οπότε δεν θεωρώ πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,626 μηνύματα.
Το ECCE από την προσωπική μου εμπειρία (πήρα πρόσφατα ECCE και ECPE με το νέο format), είναι πιο εύκολο από αυτά που σου διδάσκουν τα αντίστοιχα του βιβλία της αγοράς (μιλάω για ECCE πάντα).
Πχ θυμάμαι ότι το ecce 10 practice tests (το κίτρινο του grivas) στο πίσω μέρος είχε κάτι τρελές - για ecce - λέξεις, που όμως σπάνιο να πέσουν.

Η καθηγήτρια μου μάλιστα μου είχε πει να μην δώσω τα έξτρα χρήματα για επιπλέον δωρεάν εξέταση σε περίπτωση αποτυχίας, άλλο που εγώ τα έδωσα για να νιώθω πιο ήσυχος.

Εγώ θα σου έλεγα για ECCE να μην αγχώνεσαι.
Και στο προφορικό είναι πολύ ελαστικοί.

Argyrisar

Νεοφερμένος

Το ECCE από την προσωπική μου εμπειρία (πήρα πρόσφατα ECCE και ECPE με το νέο format), είναι πιο εύκολο από αυτά που σου διδάσκουν τα αντίστοιχα του βιβλία της αγοράς (μιλάω για ECCE πάντα).
Πχ θυμάμαι ότι το ecce 10 practice tests (το κίτρινο του grivas) στο πίσω μέρος είχε κάτι τρελές - για ecce - λέξεις, που όμως σπάνιο να πέσουν.

Η καθηγήτρια μου μάλιστα μου είχε πει να μην δώσω τα έξτρα χρήματα για επιπλέον δωρεάν εξέταση σε περίπτωση αποτυχίας, άλλο που εγώ τα έδωσα για να νιώθω πιο ήσυχος.

Εγώ θα σου έλεγα για ECCE να μην αγχώνεσαι.
Και στο προφορικό είναι πολύ ελαστικοί.
Εγώ κάνω συνέχεια τεστακια προσομοίωσης michigan και πιάνω βάση γύρω στο 65.Στην έκθεση δεν το έχω και πολύ δηλαδή οριακά πιάνω το όριο και αναλόγως το θέμα βέβαια και με αγχωνει ιδιαίτερα η έκθεση διότι μου είπε η δασκάλα στο φροντιστήριο ότι πετσοκοβουν στην έκθεση.Τωρα για listening έχω και εκεί να μικρό άγχος διότι το ακούς μόνο μια φορά αν όμως τα λένε παράλληλα και πολύ γρήγορα η δεν ακούγονται πολύ καθαρά πολύ πιθανό να αγχωθω και να τα πάω χάλια.

iminspain

Δραστήριο μέλος

Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 620 μηνύματα.
Το listening και εγώ που το είχα άγχος, ήταν το πιο βατό για εμένα (πήρα μάλιστα και Α). Η έκθεση ναι μεν έχει πολύ μικρό χρόνο για να την κάνεις, οπότε αν δεν έχεις τις ιδέες σου έτοιμες στο μυαλό σου, θα ζοριστεις λίγο, αλλά και εγώ που δεν πρόλαβα καν να γράψω τον επίλογο, είχα πάρει C, οπότε σίγουρα βγαίνει

Argyrisar

Νεοφερμένος

Έχει κάποιος άλλος κάποια έμπειρια ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια