Economikarios99
Νεοφερμένος
Ο Economikarios99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
22-10-24
13:05
Καλησπέρα,
έχω πρώτο πτυχίο από το Οικονομικό Τμήμα στο Πάντειο. Ο Βαθμός του Πτυχίου μου είναι 6,38. Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην ΑΣΣΟΕ. Ξέρει κάποιος ποίος είναι ο έλαχιστος βαθμός Πτυχίου για το συγκεκριμένο Master (γιατί στο site δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο). Έχω πιθανότητες να με δεχτούν; να κάνω αίτηση; ή να ψαχτώ για όλα πρόγραμμα HR; (π.χ. Πανεπιστήμιο Λευκωσίας);
Ευχαριστώ
έχω πρώτο πτυχίο από το Οικονομικό Τμήμα στο Πάντειο. Ο Βαθμός του Πτυχίου μου είναι 6,38. Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην ΑΣΣΟΕ. Ξέρει κάποιος ποίος είναι ο έλαχιστος βαθμός Πτυχίου για το συγκεκριμένο Master (γιατί στο site δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο). Έχω πιθανότητες να με δεχτούν; να κάνω αίτηση; ή να ψαχτώ για όλα πρόγραμμα HR; (π.χ. Πανεπιστήμιο Λευκωσίας);
Ευχαριστώ
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,546 μηνύματα.
22-10-24
15:24
Ο μέσος όρος σίγουρα πρέπει να είναι πάνω από 7 δεδομένης της σχολής που είσαι! Ο μέσος όρος εξαρτάται από τη δυσκολία της σχολής. Σε μαθηματικό αν πάρεις 6 είσαι οκ, αλλά στο ΤΟΠΑ , προσωπικά, θεωρώ πάνω από 7,5 για να έχεις καλές πιθανότητες να σε πάρουν στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό. Βέβαια, είναι όλα συγκριτικά, μπορεί να τύχουν υποψήφιοι που να έχουν κάνει αίτηση και να έχουν χαμηλότερο μέσο όρο ή υψηλότερο και να βρεθείς εντος με 6 ή εκτός με 7, δε το ξέρεις. Απλα δεδομένης της τεράστιας ζήτησης που έχει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, πιστεύω καλό είναι να έχεις πάνω από 7,5 και να έχεις και εξαιρετικές επιστολές για να αυξήσεις όσο δυνατόν περισσότερο να ξεχωρίσεις και να αυξήσεις τις πιθανότητες να σε καλέσουν από συνέντευξη, στην οποία θα πρέπει να τους δείξεις πόσο σε ενδιαφέρει το αντικείμενο και ότι είσαι πρόθυμος να μελετάς διαρκώς για να ασχοληθείς στο μέλλον εργασιακά με αυτό.Ο Βαθμός του Πτυχίου μου είναι 6,38. Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην ΑΣΣΟΕ. Ξέρει κάποιος ποίος είναι ο έλαχιστος βαθμός Πτυχίου για το συγκεκριμένο Master (γιατί στο site δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο). Έχω πιθανότητες να με δεχτούν; να κάνω αίτηση;
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
22-10-24
21:18
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ
Καλησπέρα κι από μένα,
Έχει δίκιο ο George σε γενικό βαθμό γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με το πτυχίο σου, παρ'όλα αυτά εγώ θα το δω λίγο πιο θετικά το πράγμα, πέρα από το μέσο όρο σου και θα σου πω απλά στείλε. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Στείλε και σε άλλα ΠΜΣ αν έχουν HR management που σε ενδιαφέρει. Κάποιο θα σε πάρει αν όχι του ΟΠΑ.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,550 μηνύματα.
22-10-24
23:19
Όντως έχεις χαμηλό μέσο όρο και δε ξέρω και τα κριτήρια εισδοχής, αν θέλουν πτυχιούχους με ενα μέσο όρο και πάνω. Δεν χάνεις κάτι όμως να κάνεις αίτηση.
Αν έχεις την οικονομική άνεση, πήγαινε στο Alba.
Αν έχεις την οικονομική άνεση, πήγαινε στο Alba.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,546 μηνύματα.
23-10-24
14:01
Γενικά με τέτοιο ΜΟ εγώ θα κοίταζα πιο "τεχνικά" μεταπτυχιακά τύπου finance-accounting & audit κλπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...