Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
03-06-23
22:38
Όντως, δεν έχεις άδικο. Ίσως πέφτω έξω. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αυτή την εντύπωση.Καλά και το 19 είχαμε εκλογές και εύκολα δεν τα έλεγες τα θέματα, ειδικά της χημείας.
Πάντως εύχομαι πραγματικά να γράψουν όλα τα παιδιά καλά.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
03-06-23
22:57
Αλήθεια είναι αυτό. Κι εγώ πέρυσι ευχόμουν να μας μειώσουν την ύλη και μια καθηγήτρια προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν θέλωΓνώμη μου είναι πως ο καλά προετοιμασμενος που στοχεύει σε μια υψηλή σχολή ξεχωρίζει στα δύσκολα θέματα, στα εύκολα γράφουν όλοι καλά.
*gaslight*
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 318 μηνύματα.
04-06-23
05:41
Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+.Καμία σχέση με τα περσινά και τα προπέρσινα που τα έκαψαν τα παιδιά.
Γιατί να τα κάψουν τα παιδιά τα περσινά θέματα;
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
04-06-23
09:15
Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών.Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+.
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
04-06-23
11:32
Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν.Τα περσινά θέματα μια χαρά ήταν. Κατανοητά πλήρως, με προσεκτική ανάγνωση και συγκέντρωση βγαιναν άνετα βαθμοί 14+.
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 318 μηνύματα.
04-06-23
21:48
Απο αποψη δυσκολίας, ίδιο επίπεδο μου φάνηκαν, ίσως από άποψη θεματολογίας να είναι πιο ενδιαφέρον το φετινό, άρα και να "φαίνονται " πιο βατες οι ερωτήσεις.Έχω αντίθετη γνώμη. Τα κείμενα του Βαλτινού και της Δημουλά αλλά και γενικά οι ερωτήσεις ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το '21 βέβαια ήταν ακόμη πιο δύσκολα.
Καλά, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Βατά ναι, τα πιο εύκολα από τις τελευταίες χρονιες, όχι. Μια χαρά δοσμενα και κατανοητά σίγουρα, αν και στο Δ θέμα με ιδιωτικό και δημόσιο βιο, σίγουρα πολλοί θα έχουν κάνει πατατες, σε αντίθεση με πέρσι που ήταν πολύ πιο κατανοητά δοσμένο το Δ θέμα.Φέτος είναι μακράν τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών.
Και εγώ πέρσι έδωσα, πέρα από κριτής για το φετινό θεμα, το περσινό το βιωσα όντας υποψήφια, άρα μιλαω πλήρως αντικειμενικά.Έχοντας δώσει και πέρσι πανελληνιες, συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από ίσως το κείμενο της Δημουλά, στο οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ζητήθηκε και κάτι ιδιαίτερο, κάτι εκφραστικά μέσα/γλωσσικές επιλογές νομίζω ήθελε, τόσο τα κείμενα όσο και οι ερωτήσεις ήταν κατανοητά. Το θέμα της έκθεσης επίσης πολύ κατανοητό και σαφές. Προσωπικά, από άποψη δυσκολίας, το ίδιο μου φάνηκαν.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
04-06-23
22:03
ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ.
ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
04-06-23
22:05
Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ;ΚΑΛΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ.
ΟΡΙΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
04-06-23
22:07
Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα.Ξεχωρίζεις τουλάχιστον το δεξιά-αριστερά ;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
04-06-23
22:08
Πάλι καλάΜονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα.
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
04-06-23
22:09
Το δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούςΠάλι καλά
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
05-06-23
00:07
Και στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτεΤο δεξιά - αριστερά πάντως, είναι φαινόμενο κυρίως στους οδηγούς
Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι.Μονο το αντικειμενικά - υποκειμενικά, είναι το πρόβλημα.
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
05-06-23
01:46
Δεν το είπεςΚαι στον Αλέξη Τσίπρα ενίοτε
Ασε με στον πόνο μου.Υποκειμενικά = εξαρτάται από το υποκείμενο, από εμένα. Προσπάθησε να το σκέφτεσαι έτσι.
Εχει τύχει να κανω τέτοιο λάθος σε εργασία εξαμήνου.
Στα υπόλοιπα πανω στην εργασία (ανάλυση όρων, εφαρμογή τους, κλπ) δεν έκανα, ΑΛΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- phleidhs
- Φινεύς
- Corfu kitty
- Tasos05
- neurogirl
- BiteTheDust
- Scandal
- Maynard
- suaimhneas
- Aggel0sss
- xanthippiad
- Νομάρχης
- topg
- Enhypen
- Than003
- spring day
- nearos
- Ness
- Praxis
- Sherlockina
- angel27_
- Jojo K
- Quincy
- brouss
- chenchen
- giorgos5002
- Kitana
- jimis2001
- desperate-ambitious!
- giorgos78
- Mammy Nun
- Joji
- Hased Babis
- Maria_Xagorari
- tfghp
- ΘανάσοςG4
- Nala
- mel<3
- Helen06
- Mariamar
- UserGr2023
- angies
- maryntak
- bruh_234
- petrosln
- P.Dam.
- nucomer
- arko
- constansn
- Unboxholics
- BatGuin
- buffon85
- george777
- hirasawayui
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- Pierre Bezukhov
- Antzie
- Χάρις
- Panagiotis849
- Αναστασία197
- augustine
- Drglitterstar
- Pharmacist01
- beckyy
- kiyoshi
- Abiogenesis
- Neiromai
- Giota_pel
- Mary06
- adstef
- koukdespoina2004
- Aristides Pap
- Γιώργος Ζ
- thesecretfemme
- Chrysa.k_
- SoyN
- Steliosgkougkou
- margik
- lepipini
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- elevag
- Libertus
- Τάσος97
- Oikonomologistis
- BillyTheKid
- synthnightingale
- GeorgePap2003
- Philologist
- Nick_nt
- Wonderkid
- Debugging_Demon
- Zirene
- Marcos.Kis
- Ο Καλαμαράς
- arapakos
- eirinipap
- ggl
- user-2
- Mashiro@Iberan
- giorgoseeeeee
- gamer05
- maril8na
- nicole1982
- nickd
- DIMITRA94.
- Athens2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.