panos13
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tilemaxos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ... τι μου θυμησες... ειμαι στην αποτοξινωση... επαιζα ενα Χρονο Elite (C4, επι 45) Eιχα μια SpellHowler 78 LVL (δν θυμαμαι πως λεγετε το 3ο class), εναν Spellsinger 74 LVL, εναν νανο Spoiler 75 LVL με Sub Bishop, Εναν Tyrant 70 LVL, εναν Τοξοτη Human 74 LVL, Εναν Bladedancer 52 lvl, εναν SwordSinger 62 lvl, μια warcryer 58 lvl αυτα....
κι εγω στον elite επαιζα ρε παιδια αλλα τωρα με τα vista δεν μπορω.κριμαπαντως ο συγκεκριμενος server ειναι γεματος donators
blinky
Νεοφερμένος
ακυρο το βρήκα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα το καλοκαίρι κοιτάξτε να βγαίνεται και να πηγαίνεται στην παραλία όποτε σας δίνεται η ευκαιρία και αφήστε τα PCs.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ή Αγγλιστί Λίνιτζ (γενεά). Έπαιζα κι εγώ τη σεζόν 2007 - 2008, στον αλήστου μνήμης Elite, πρώτα με Spellsinger και μετά με Necromancer.L2 Sucks! Καλύτερα DOTA, αλλά και αυτό με μέτρο, εγώ παίζω PC Games περίπου 2-3 ώρες την εβδομάδα συνολικά.
P.S btw για όσους δεν το ξέρουν δεν διαβάζεται Λάιν Έιτζ αλλά Λίνεαζ έχει γαλλική ρίζα και σημαίνει καταγωγή/γενοφάσκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα παίζω l2gold μόνο για pk.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.