Keepmaw10
Νεοφερμένος
Φιλε υπάρχει συγκεκριμένις λόγος που δε θες apple...low budget ας πούμε?αν εχεις την οικονομική δυνστότητα ενα apple θα ήταν ότι καλύτερο κατα τη γνώμη μου!!!Είπα να ανοίξω ένα thread και να αναζητήσω προτάσεις για ποιοτικά ή budget (το ένα δεν αναιρεί το άλλο) laptops ή/και desktops.
Εαν απόφασίσεται να προτείνετε laptop, τότε παρακαλώ ας μην είναι Apple όχι, νταξ. Ότι θέλετε αλλά δύσκολα να πάρω apple.
Το ίδιο ισχύει και για desktops.
Εαν αποφασίσετε να προτείνετε desktop έχετε στο μυαλό σας ότι μου αρέσει να συναρμολογώ ένα πισι από την αρχή (ακόμα και αν η συναρμολόγηση είναι απαιτητική δηλ. με υδρόψυξη κτλ). Επομένως, αν δεν θέλετε να προτείνετε ένα ολοκληρωμένο πισί μπορείτε να προτείνετε κομμάτια αυτού (cpu, σκληρούς, γραφικών κτλ).
Εργασία:
Τέλος, το laptop θα το χρησιμοποιήσω για προγραμματισμό εντός και εκτός της σχολής και λίγο ίσως ελαφρύ gaming με flash games κτλ. Το browsing το θεωρώ δεδομένο
Όσον αφορά το desktop, θα ήθελα να χειρίζεται καλά όλα τα παραπάνω και επιπλέον να τρέχει λογισμικό video editing,ελεφρύ photoshop και ίσως λογισμικά του τύπου blender
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intel core 2 duo στα 2.33 Ghz και 2 gb ram. από μάρκες δεν ξέρω. θα πρέπει να τον ανοίξω
Μπορείς να δεις κάποιες πληροφορίες στο dxdiag.
https://www.youtube.com/watch?v=xGjcCLo265o
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Φιλε υπάρχει συγκεκριμένις λόγος που δε θες apple...low budget ας πούμε?αν εχεις την οικονομική δυνστότητα ενα apple θα ήταν ότι καλύτερο κατα τη γνώμη μου!!!
Ναι, είναι αρκετά ακριβά για μένα. Αλλά δεν μου αρέσουν κιόλας. Ίσως αργότερα, μετά τις σπουδές.
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος
Keepmaw10
Νεοφερμένος
Ναι, είναι αρκετά ακριβά για μένα. Αλλά δεν μου αρέσουν κιόλας. Ίσως αργότερα, μετά τις σπουδές.
Η αληθεια ειναι οτι η appleσε φακελβνει...ακομα και με τα iphone.... εισαι μπλεγμενος δλδ χωρις να το ξερεις..
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Η αληθεια ειναι οτι η appleσε φακελβνει...ακομα και με τα iphone.... εισαι μπλεγμενος δλδ χωρις να το ξερεις..
Συμφωνώ. Και τα samsung το ίδιο.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου προτείνω desktop, λογω καλυτερης σχέσης μηχανηματος-τιμης και διάρκειας ζωής κατ επέκταση, ειδικά αν εχεις και ικανοποιητικό smartphone.
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Εσυ φιλε LibRib έκοψες τις προβλέψεις του στυλ "θα στο κοψουν ολο" σε μαθηματα που δεν εδινες καν, και ξεκινησες τα ψωνια σου; Καλη εξέλιξη.
Το παρών θρεντ έχω την εντύπωση οτι το άνοιξα πριν να σχολιάσω στα άλλα θρεντ στα οποία αναφέρεσαι.
Επιπλέον, μπορεί να μην έδινα τα μαθήματα, αλλά έχω συγγενείς που τα διδάσκουν. Δικαιούμαι την δική μου γνώμη, δεν νομίζεις;
Ευχαριστώ για την πρόταση σου
Βαρβαρακιιι
Νεοφερμένος
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Γεια σας! Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτο το λαπτοπ: https://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-IdeaPad-100-15-15-6-DualCore-4GB-500GB-W10-NEW.1350391.html. Εχετε καμια καλυτερη προταση για οικονομικο και καλο λαπτοπ με σχετικα μεγαλη οθονη;
Φαινεται καλο. Βασικα η τιμη του ειναι αρκετα καλη ακι η εγγυηση. Γιατι το θες; Για την σχολη σου? Και αν ναι, τι σχολη;
akikos
Επιφανές μέλος
Γεια σας! Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτο το λαπτοπ: https://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-IdeaPad-100-15-15-6-DualCore-4GB-500GB-W10-NEW.1350391.html. Εχετε καμια καλυτερη προταση για οικονομικο και καλο λαπτοπ με σχετικα μεγαλη οθονη;
Mην κάνεις βλακεία και τον πάρεις.
Η εναλλακτική μου πρόταση είναι αυτή
https://www.mgmanager.gr/notebooks/5...00u173-hd8gb1tbamd-r5-m330-2gbfreedos-2y.html
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Mην κάνεις βλακεία και τον πάρεις.
Η εναλλακτική μου πρόταση είναι αυτή
https://www.mgmanager.gr/notebooks/5...00u173-hd8gb1tbamd-r5-m330-2gbfreedos-2y.html
Αυτό που της πρότεινες έχει διπλάσια τιμή. Προφανώς και θα είναι καλύτερο. Εκείνη θέλει κάτι φθηνό που να της επιτρέπει να ασχολείτε με εργασίες όπως το blogging.
Βαρβαρακιιι
Νεοφερμένος
Δε ξερω ακομα σιγουρα αλλα σε καποια θεωρητικη σχολη περναω. Και ναι αυτο που μου προτεινεις ειναι αρκετα ακριβο και δεν διαθετω τοσα καθως καταστρεφω τα λαπτοπς μου πολυ ευκολα. Γενικα θελω κατι απλο, οικονομικο που να μου επιτρεπει κυριως να ασχοληθω με τη σχολη μου και λιγο με το blogging οπως λεει η φιλη μου. Καποια αλλη προταση;Αυτό που της πρότεινες έχει διπλάσια τιμή. Προφανώς και θα είναι καλύτερο. Εκείνη θέλει κάτι φθηνό που να της επιτρέπει να ασχολείτε με εργασίες όπως το blogging.
akikos
Επιφανές μέλος
Η τιμή είναι σχετική.Αυτό που της πρότεινες έχει διπλάσια τιμή. Προφανώς και θα είναι καλύτερο. Εκείνη θέλει κάτι φθηνό που να της επιτρέπει να ασχολείτε με εργασίες όπως το blogging.
Καλύτερα να δώσεις 570 ευρώ για έναν υπολογιστή που θα κρατήσει 10ετία, από το να δώσεις 300 ευρώ για έναν υπολογιστή που θα σέρνεται από την πρώτη μέρα αγορά του.
O απλός χρήστης αύριο/μεθαύριο δεν θα θέλει να δει μια ταινία 4k για παράδειγμα.
Πίστεψε με αυτός που κάνει 300 ευρώ είναι ακριβότερος από αυτόν που προτείνω (value for money).Δε ξερω ακομα σιγουρα αλλα σε καποια θεωρητικη σχολη περναω. Και ναι αυτο που μου προτεινεις ειναι αρκετα ακριβο και δεν διαθετω τοσα καθως καταστρεφω τα λαπτοπς μου πολυ ευκολα. Γενικα θελω κατι απλο, οικονομικο που να μου επιτρεπει κυριως να ασχοληθω με τη σχολη μου και λιγο με το blogging οπως λεει η φιλη μου. Καποια αλλη προταση;
Γενικά μην κοιτάτε μόνο τιμή. Αντικειμενικά οi καλύτεροι value for money υπολογιστές είναι οι imac κα τα macbook.
Βαρβαρακιιι
Νεοφερμένος
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ καλυτερο απο το προηγουμε..Βεβαια προσωπικα τα lenovo δεν τα εχω σε εκτιμηση αλλα σε αυτα τε λεφτα δεν εχεις επιλογες
Η τιμή είναι σχετική.
Καλύτερα να δώσεις 570 ευρώ για έναν υπολογιστή που θα κρατήσει 10ετία, από το να δώσεις 300 ευρώ για έναν υπολογιστή που θα σέρνεται από την πρώτη μέρα αγορά του.
O απλός χρήστης αύριο/μεθαύριο δεν θα θέλει να δει μια ταινία 4k για παράδειγμα.
Πίστεψε με αυτός που κάνει 300 ευρώ είναι ακριβότερος από αυτόν που προτείνω (value for money).
Γενικά μην κοιτάτε μόνο τιμή. Αντικειμενικά οi καλύτεροι value for money υπολογιστές είναι οι imac κα τα macbook.
Το macbook air εσυ το θεωρεις vfm? Γιατι εγω το θεωρω κοροιδια
akikos
Επιφανές μέλος
Το macbook air εσυ το θεωρεις vfm? Γιατι εγω το θεωρω κοροιδια
Πρέπει να κοιτάς και τη μεταπωλητική αξία.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να κοιτάς και τη μεταπωλητική αξία.
Γιατί ως γνωστών ο μέσος χρήστης αγοράζει καινούριο laptop κάθε χρόνο..
fockos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.