Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατικαλο ειναι τελικα ε;;;ποιες ειναι οι πρωτες αποψεις;;;(με γεια btw)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι
Κατω δεξια λογικα θα εχει ενα εικονηδιο που θα ρυθμιζεις τα γραφικα..Εκει λογικα θα εχει στοιχεια για την καρτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pantera
Νεοφερμένος
αληθεια για μαρκες τι θα λεγατε? περα της σονυ
I'd vote Lenovo,top of the crop.
moxa15
Διάσημο μέλος
sony ε;;;ωραιος,ετσι να πουλαμε και μουριτελικα πηρα το σονυ με 2.53 επεξεργαστη το αλλο δεν υπηρχε...μια χαρα ειναι μωρε αν και η αναλυση ειναι μικροτερη απο αυτη που εγραφε στο σκρουτζ και φοβαμαι μηπως η γραφικων δεν ειναι 1gb γιατι δεν βρηκα καπου στο συστημα να λεει κατι
ωραια λοιπον ολα μια χαρα!!!τωρα για την αναλυση κατι εχεις κανει λαθος απο τις ρυθμισεις
lenovo ή accer????(top ειναι toshiba κατ'εμε...)I'd vote Lenovo,top of the crop.
pantera
Νεοφερμένος
lenovo ή accer????
Lenovo.
Παντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα.
moxa15
Διάσημο μέλος
τοσο σιγουρος ε;;;;μπραβο,εχεις δοκιμασει ποτε(για αρκετο καιρο χρηση 2+χρονια) διοτι απο ονομα απλα και μονο εχω ακουσει πολλους να λενε τα καλυτερα αλλα ποτε δεν ειχαν ενα....Το προβλημα με αυτα νομιζω ειναι η εγγυηση/serviceLenovo.
ναι ισχυει αυτο,πανε οι εγγυησεις ολων παιδια,προσεχετε μην σας πεσουν διοτι απο ανταλλακτικα παπαλα,τελοςΠαντως οσοι θελετε HP(τα οποια,απο εμπειρια,εχουν προβληματα με θερμοκρασιες) προλαβετε Αποσυρεται απο τα λαπιτοπια σιγα,σιγα.
pantera
Νεοφερμένος
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εν αντιθέσει, το sony vaio του αδερφού μου, αποδείχτηκε κακής ποιότητας, μιας και χάλασε το πληκτρολόγιο και ανέβαζε συχνά θερμοκρασία, σε σημείο να καίγεσαι αν το πειράξεις.
Εγώ δε νομίζω ότι θα αλλάξω το Toshiba laptop μου, για τα επόμενα 5-10 χρόνια
moxa15
Διάσημο μέλος
Toshiba από εμένα. 4 χρόνια το ίδιο laptop, κανένα πρόβλημα
ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...)
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
ετσι.toshiba και τα μυαλα στα καγκελα!!!τελικα δεν εχω καταληξει αν ειναι καλα τα lenovo???καλυτερα απο τα toshiba δεν παιζει ε;;;(εννοω σαν ποιοτητα κατασκευης,να αντεχουν πολλες ωρες χρησης ακουμπισμενα σε γραφειο,πολυ gaming καμια τουμπα-κραδασμους περισσοτερο δλδ να τα μεταφερεις μαζι σου κτλπ-...)
Εγω λεω toschiba δαγκωτο
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lenovo.
Καλα πλακα μου κανεις? Ακομα και με το σκατα σερβις τους τα acer ειναι προτιμοτερα απτα lenovo. Στα lenovo ετσι και δεν τη ψαξεις πολυ τη δουλεια το πιο πιθανον ειναι να καταληξεις με λαπτοπ που διαθετει χαλια επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Για τα χρηματα τους δηλαδη με πολλα lenovo που βλεπω πχ στον κωτσοβολο μου ρχεται να βαλω τα γελια. Κλεψιααα. Να τονισω ομως οτι lenovo δεν εχω ακουμπησει αρα μπορει να χει κρυφα ταλεντα τι να πω..
Σε σχεση με το "toshiba δαγκωτο" τωρα, πιστευω οτι και τα dell προσφερουν στην ιδια τιμη πολλες φορες πεισσοτερα πραγματα. Γι αυτο κερδιζουν και αυτα επισης ολο και πιο πολλους φανατικους.
Ναρκίσσα
Νεοφερμένος
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα σήμερα ένα turbo-x
To αντιστοιχο των innovator tou eshop αλλα απο plaisio.. Με γεια σου και πες μας εντυπωσεις οταν το παραλαβεις
moxa15
Διάσημο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν...
Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
turbo-x παιδια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως,πολυ ασχημη κατασκευη(ποιοτητα)...τωρα με εχετε βαλει σε ενα διλημμα toshiba ή accer???οι τεχνικοι pc παντως που βλεπω ολοι accer εχουν...
τurbo -x και innovator εχουν τα ιδια μειονεκτηματα δυστυχως, αλλα νταξει χωρις κακοποιηση και χωρις βαριες εργασιες ε μαλλον πως επιβιωνουν κι αυτα τα καημενα..
Θεωρω τα acer ειναι ισχυροτερα σε επιδοσεις απο οτι τα toshiba. Οπως ανεφερα ομως και πριν τα σερβις στα acer εχουν κραχτει ασε που και οι εγγυησεις τους σε σχεση με τα toshiba νομιζω ειναι μικροτερες. Αμα ομως το προσεχεις το φορητο σου και δε τον εχεις του πεταματου τοτε πας σε acer.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω πως δινουν 3 χρονια εγγυησης με τους υπολογιστες τους, οποτε οσο σκατα ποιοτητα και να εχουν, τα 3 χρονια ειναι εξασφαλισμενα πως θα δουλευει
ναι αμα το στελνεις καθε τρεις και λιγο για επισκευη δε νομιζω οτι στην τελικη θα σου καλοπαει. Εξαρταται παντα για τι το θες. Αλλα καλυτερα μακρια απο innovator kai turbo-x να χεις μια εγνοια λιγοτερη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- ΘανάσοςG4
- Αλκης Κ.
- charmander
- Viedo
- sweater weather
- χημεια4λαιφ
- thecrazycretan
- Unboxholics
- gregory nub
- louminis
- tsiobieman
- Georgekk
- azula
- fmarulezkd
- Freddie Mercury
- Stelios725
- fockos
- jj!
- Slytherin
- Kostis-Palamas
- T C
- hirasawayui
- Alexandros36k
- maria20
- JohnGreek
- Steffie88
- Μαρία Λι
- andoc
- New member
- Άνιελ
- blanc
- scareless
- Alma Libre
- Konstantinos_m
- lnesb
- Panagiotis849
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.