Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
Πιστευω πως αν δεν ειναι αναγκη ενας φορητος υπολογιστης τοτε θα ειναι καλυτερα να δωσει καποιος τα ιδια λεφτα και να παρει ενα σταθερο...Δεν εχω laptop αλλα θεωρω πως ετσι θα ηταν καλυτερα να πραξει καποιος. . .
αναλογα τι το θελει ο καθενας δλδ την χρηση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2
Δραστήριο μέλος
Πιστευω πως αν δεν ειναι αναγκη ενας φορητος υπολογιστης τοτε θα ειναι καλυτερα να δωσει καποιος τα ιδια λεφτα και να παρει ενα σταθερο...Δεν εχω laptop αλλα θεωρω πως ετσι θα ηταν καλυτερα να πραξει καποιος. . .
συμφωνώ απόλυτα...
εγώ έχω laptop αλλά το επέλεξα για λόγους ευχρηστίας, αλλιώς θα έπαιρνα σταθερό δαγκωτό...
moxa15
Διάσημο μέλος
συμφωνώ απόλυτα...
εγώ έχω laptop αλλά το επέλεξα για λόγους ευχρηστίας, αλλιώς θα έπαιρνα σταθερό δαγκωτό...
πιστευω οτι 2 ειναι τα καλα του σταθερου σε σχεση με το laptop
1. αναβαθμιση
2.παιχνιδια
για καθε αλλο λογο παρτε laptop/netbook
Fenia:)
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Famousme, δεν επιτρέπονται τα greeklish
moxa15
Διάσημο μέλος
ατσα και mac πολυ προχω σε βρισκω...laptop ! macbook
Famousme, δεν επιτρέπονται τα greeklish
ενας απο τους λογους που εννοω απο πανω(δλδ δεν ανηκει στα 2 αρνητικα των laptop που ανεφερα)Εγώ προτιμώ laptop γιατί μπορώ και το παίρνω μαζί μου παντού, ενώ το άλλο είναι καθηλωμένο στο δωμάτιο μου μόνο.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Αν πάτε πάντως σε apple δεν αλλάζετε ξανά...
Οι ιοί είναι ελάχιστοι, δεν κολλάει ΠΟΤΕ και τώρα με τα lion ακόμα και αν κλείσει από μπαταρία ανοίγει και μου έχει σώσει ό,τι έκανα ! Δεν έχω χάσει ποτέ αρχείο ή εργασία από breakdown, ενώ πάει φέτες ... μεταφέρω αρχεία 1gb σε 1-2 λεπτά ενώ τα windows θέλουν 40-50 λεπτά !
δε κάνω διαφήμηση
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
για apple λες ε?? γιατι σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο laptop συντομα....Οι ιοί είναι ελάχιστοι, δεν κολλάει ΠΟΤΕ και τώρα με τα lion ακόμα και αν κλείσει από μπαταρία ανοίγει και μου έχει σώσει ό,τι έκανα ! Δεν έχω χάσει ποτέ αρχείο ή εργασία από breakdown, ενώ πάει φέτες ... μεταφέρω αρχεία 1gb σε 1-2 λεπτά ενώ τα windows θέλουν 40-50 λεπτά !
δε κάνω διαφήμηση
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Δίνετε παραπάνω χρήματα αλλά δεν συγκρίνεται η ποιότητα...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Χώρια που συγχρονίζει iphone, ipad και ipod σε χρόνο dt!!!!!!!!
Δίνετε παραπάνω χρήματα αλλά δεν συγκρίνεται η ποιότητα...
Το macbook μου το πήραμε 790 ευρώ (είχε έκπτωση από 999 ευρώ) ! Το μόνο που άλλαξα είναι να βάλω έξτρα 2 gb ram , τίποτα άλλο και το έχω από το 2009. Του χω βάλει και μια θήκη για να μη γρατζουνιέται... ροζουλί Το τελευταίο έξοδο ήταν τα lion που ήταν 25 δολλάρια = 17 ευρώ
Τίποτα άλλο !
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Το macbook μου το πήραμε 790 ευρώ (είχε έκπτωση από 999 ευρώ) ! Το μόνο που άλλαξα είναι να βάλω έξτρα 2 gb ram , τίποτα άλλο και το έχω από το 2009. Του χω βάλει και μια θήκη για να μη γρατζουνιέται... ροζουλί Το τελευταίο έξοδο ήταν τα lion που ήταν 25 δολλάρια = 17 ευρώ
Τίποτα άλλο !
Δεν βγαίνει πλέον αυτή η έκδοση, το άσπρο έχεις έτσι; Τώρα νομίζω το φθηνότερο είναι στα 1200 (τόσα έδωσα εγώ για το δικό μου το 2009) αλλά δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως!Και έχει φτύσει αίμα στα χέρια μου, είναι ανοιχτό 15 ώρες κάθε μέρα με πολλαπλές εφαρμογές ανοιχτές και δεν κρασάρει ποτέ!
Πάντως, αν θέλετε συμβουλή, μαζέψτε χρήματα για το macbook air, το 11άρι. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Παντως αυτη τη στιγμη με 490 παιρνεις ενα iΡad 16gb που κανει παπαδες και σε κανει να ξεχασεις για αρκετο καιρο το πισι σου γιατικ κανει αυτο που κανει το 70% των χρηστων η/υ,και εχει πανω απο 100.000 εφαρμογες!
Εγώ έφερα το 2 από έξω, και είναι 100 ευρώ κάτω από εδώ. Αν έχετε κάποιον γνωστό, σκεφτείτε το!
fockos
Επιφανές μέλος
Ίσως το καλύτερο spot που έγινε ποτέ
To Ipad με jailbreak είναι απλά μοναδικό το πήρα από Αμερική μαζί με ένα....
To imac δεν έχει κανένα κακό ..
To κακό που έχει το Ipad είναι ότι δε μπαίνει στο τσατ του ischool
.
moxa15
Διάσημο μέλος
σαν τα linux,ubuntu for lifeΟι ιοί είναι ελάχιστοι, δεν κολλάει ΠΟΤΕ και τώρα με τα lion ακόμα και αν κλείσει από μπαταρία ανοίγει και μου έχει σώσει ό,τι έκανα ! Δεν έχω χάσει ποτέ αρχείο ή εργασία από breakdown, ενώ πάει φέτες ... μεταφέρω αρχεία 1gb σε 1-2 λεπτά ενώ τα windows θέλουν 40-50 λεπτά !
δε κάνω διαφήμηση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- ΘανάσοςG4
- Αλκης Κ.
- charmander
- Viedo
- sweater weather
- χημεια4λαιφ
- thecrazycretan
- Unboxholics
- gregory nub
- louminis
- tsiobieman
- Georgekk
- azula
- fmarulezkd
- Freddie Mercury
- Stelios725
- fockos
- jj!
- Slytherin
- Kostis-Palamas
- T C
- hirasawayui
- Alexandros36k
- maria20
- JohnGreek
- Steffie88
- Μαρία Λι
- andoc
- New member
- Άνιελ
- blanc
- scareless
- Alma Libre
- Konstantinos_m
- lnesb
- Panagiotis849
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.